Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Elia Quentin

18-11-198005-04-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 47
    Rita en Frits Bosman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rita en Frits - Deventer

    4 april 2021

   • Passing by...
    reactie 46   |   niet OK
    Zojuist voor het eerst een podcast van 'Praat Later' (afl. 3, "Godcast") gezien... een vriend van me die aan deze aflevering deelnam vertelde me dat Elia eerder dit jaar was overleden... Ik heb hem niet gekend, maar zoiets raakt je dan wel... Ik zie een relaxte, betrokken man die goede, wezenlijke vragen stelt en, samen met Rob deKay, een fijn, inhoudelijk gesprek leid...

    Aan tafel met Eliejahoe HaNavie nu...

    In de Geest van het gesprek; "T'haj nafsjo tzroerah b'tzror hachajiem"; Moge zijn ziel gebundeld zijn in de bundel van het Eeuwige Leven (van I Samuel 25:29)...

    Martin - Deventer
    25 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Elia, mio amico e mio fratello
    reactie 45   |   niet OK
    Hij zat op de eerste rang van het leven. Haalde er alles uit wat kon.Hij was mijn vriend en broeder, maar dat beschrijft lang niet al mijn gevoelens voor hem.

    Voor mijn gevoel zijn er nog sprankelingen van hem achtergebleven.
    Die zijn terug te vinden in de mensen en de plekken die hij belangrijk vond.

    Als je naar het licht draait én de rust in jezelf voelt opkomen...
    ... zal je zijn verwonderingen herkennen.

    Mis je broeder

    Patrick - Deventer
    4 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Afscheid van mijn eerste vriend
    reactie 44   |   niet OK

    Arjen - Wurzen
    23 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Ontbijtje!
    reactie 43   |   niet OK
    dat gaan we zeker weer eens samen doen de opstanding is 1 ding wat vast staat! Jehovah kan niet liegen! Sterkte aan de familie! Elia tot ziens henri hausmeier

    Henri - Deventer
    8 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Zakelijk werd Privé
    reactie 42   |   niet OK
    Allereerst heel veel sterkte aan alle nabestaanden.
    Zakelijk leerden we elkaar kennen, jij met je passie voor conversie, wij met onze passie voor handel. Een mooie samenwerking is ontstaan!
    Gaandeweg kwamen we erachter dat we ook een passie voor golf deelden. Gelukkig kwamen er naast de zakelijke ook persoonlijke gesprekken.
    Respect voor de manier waarop je omging met je bedrijf, je netwerk en de bijbehorende keuzes die je maakte. Altijd duidelijk, eerlijk en oprecht!
    Het was een genot om je gekend te hebben!
    Mark Dannenberg.

    Mark - Rijssen
    20 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Dank je Elia
    reactie 41   |   niet OK
    Sterkte voor de familie. Dank voor je hulp aan mij.

    Casper - Groningen
    20 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 40   |   niet OK
    Ik ben blij je gekend te mogen hebben gozer. Ik heb er even geen woorden voor..

    frank - Amsterdam
    18 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Alleen maar liefde
    reactie 39   |   niet OK

    Ola Eli, Eliamigo, sparringpartner, broer, pionier, partner in crime, inspirator, criticus, verbinder, vriend...dankjewel. Exact tien jaar geleden leerden jij en ik elkaar in eerste instantie zakelijk kennen en vanaf dag 1 ben je een verrijking voor mijn leven geweest. En nog steeds. Op dagelijkse basis pas ik de kennis en liefde toe die jij met mij en vele anderen gedeeld hebt. Zo'n heerlijk en bijzonder mens. Zelfs in de laatste weken voor je vertrok, gebruikte jij de energie die je nog had voor het creëren en delen van herinneringen. Medio maart leidde jij als tafelheer nog ruim 7 uur lang 4 podcasts die achter elkaar opgenomen werden met telkens nieuwe gasten die aanschoven. Hoe dan?! Je wilde herinneringen blijven maken. Je bent serieus waar een inspiratiebron voor zoveel mensen. Jouw ongekende optimisme en drijfveer om krachten te bundelen en samen 'iets' te maken, hebben zoveel moois opgeleverd. Websites, muziek, podcasts, herinneringen, bedrijven, vriendschappen, enzovoort. Je hebt zoveel mensen geraakt of iets waardevols gebracht.

    Man man man, wat oneerlijk dit, maar ik zal optimistisch blijven als een ode aan jouw levenswijze. Zo zal ik ook de Volca Sample die jij me een paar weken geleden 'geleend' hebt er nog regelmatig bij pakken om muziek te maken. Beats voor m'n broeder. De foto bij dit verhaal is gemaakt in 2018 toen je weer eens een geniaal plan had bedacht. In plaats van eindejaarsgeschenken nam jij een aantal vrienden en bevriende zakenrelaties één voor één mee voor een verrassingsdag die jij speciaal op de persoon in kwestie had afgestemd. Ik moest op 18 december om 15:00 uur op het treinperron staan en verder moest ik me laten verrassen. We beleefden een briljante dag samen met onder andere een optreden van Opgezwolle in Utrecht. En uiteraard de nodige versnaperingen met deze ietwat wazige foto als gevolg. Wat een heerlijke herinnering. En mijn goudvisgeheugen laat maar weinig herinneringen toe, dus dan weet je hoe groot de indruk en dankbaarheid was. Ben sowieso mega dankbaar dat ik je heb leren kennen vriend. Veel van je geleerd. Veel waardevolle relaties opgedaan. Veel gediscussieerd. Veel met je gedeeld. Veel van je gaan houden. Je wordt gemist terwijl je er altijd zult zijn. Thanks bro. Lobi da basi! X    Stef - Deventer
    14 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte samen
    reactie 38   |   niet OK
    Elia: enthousiast, gedreven, out of the box denken, hip, denken in mogelijkheden.
    Wij kennen Elia van het ontwerpen van onze website oefentherapiedeventer.nl en wensen zijn gezin en familie heel veel sterkte toe bij dit vreselijke gemis!
    With kind regards,
    Charlote Harms, Evelien Top en Anja Timmerman

    Anja - Deventer
    14 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie