gedenkplaats van

Elly Dingen-Hems

02-05-196307-04-2018
   Een bezige bij, dat was jij
   zorgen voor een ander jouw tweede natuur
   dank je wel voor wie je voor ons was, zo lief, mooi en puur

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Lieve Elly,
    reactie 11   |   niet OK

    Hier een berichtje van je Peet tante Nellie. Binnenkort zou je jarig zijn en ik kwam altijd graag naar jou toe. Dat zal ik wel gaan missen. Het was altijd heel gezellig. Ook als wij iets te vieren hadden was jij samen met Will van de partij. De foto is gemaakt tijdens het Gouden feest van Jan en mij. Lieve Elly bedankt voor het fijne contact wat wij hadden. Ik zal je missen. Veel sterkte aan Will, Elke, Sanne en Lotte.
    Tante Nellie


    Nellie Lambregts-Hems - Esbeek
    24 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve vriendin.
    reactie 10   |   niet OK

    Lieve Elly,

    Afscheid hebben wij, je zorgcollega’s van het eerste uur, van je moeten nemen na ruim 34 jaar.
    Wij zijn inmiddels een vriendinnengroep geworden. Een groep van 10.
    Voor het gemak noemde wij onze groep “het reünie clubje” en we zagen elkaar in al die jaren met regelmaat. Eerst overdag afspreken, met onze kleine kinderen op de achtergrond. Daarna op gezellige avondjes waarin we lief en leed hebben gedeeld.

    Een terug kerend ding werd de dobbelavond rond 5 december waarbij we ook een “zolder” cadeautje in pakte. Gelachen hebben we daarom als we steeds het favoriete prul voor een ander zijn neus wegkaapte.
    Onze mannen “mochten” ook wel eens aansluiten op een diner-avondje, maar het meest hebben we toch wel genoten van de dagjes weg die we al verschillende jaren ondernamen.

    Elly, je hebt samen met Jose en Ingrid, ons uitje van deze week georganiseerd en wist waar we naar toe gingen en welke activiteiten we gingen ondernemen.
    Met dat in onze gedachten konden we het opbrengen om toch te gaan, je zou het ook niet anders hebben gewild.
    We hebben steun aan elkaar gehad in deze dagen en veel herinneringen opgehaald waarin jij de hoofdrol innam (een rol die jij niet eerder hebt gehad omdat jij juist op de achtergrond van kracht was).
    Enkele dierbare momenten van deze dagen in Maastricht waren een kaarsje voor jouw aansteken in de Basiliek van Onze Lieve Vrouw en een wensballon oplaten (maar die vlucht was van korte duur omdat de ballon zich niet liet wegdrijven van ons).

    We hebben je moeten loslaten en dat hebben we bij jouw afscheidsdienst ook met ons 9 rondom je kist gedaan.

    Lieve Elly, Bedankt voor al die jaren vriendschap.
    Alle mooie herinneringen in gedachten,
    ondersteunen in moeilijke nachten
    en geven weer krachten
    die helpen om door te gaan.

    Diana, Ingrid, Jolanda, José, Marion , Martine, Lia, Rian, Tanja.


    Tanja de Goede - Veldhoven
    19 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Hee Elly!
    reactie 9   |   niet OK
    Toen ik jouw foto zag in de kerk, tijdens de avondwake, toen kwam dat bij mij keihard binnen. Alsof ik een klap in m'n gezicht kreeg. Ineens werden de woorden die ik had gehoord waarheid: "Elly is overleden". Ik schreef mijn naam op het condoleance-kaartje en zag dat ik nog een woord van troost in kon vullen. "Die heb ik geen", schreef ik. Wat een stomme zin, denk ik nu. Maar tot meer was ik toen niet in staat.
    De afgelopen jaren heb ik je niet zo vaak gesproken: wel effe "hoi" roepen als we elkaar zagen, maar verder niet. Via je zus hoorde ik af en toe hoe het met je ging. Een aantal jaren geleden hadden we meer contact, toen we de kerkdiensten voorbereidden. En nu, als ik langs je huis rijd, dan denk ik aan het feit dat jij daar nooit meer naar binnen zult lopen. En dan word ik stil, het is onvoorstelbaar.
    Tja Elly, ik kan hier nu wel een heleboel lovende woorden op gaan schrijven, maar die heb je de afgelopen weken al genoeg gehoord! Het was ook zo: je kon op je bouwen, je was een superlieve zorgzame vrouw. En wat heeft je gezin zich goed gehouden in deze moeilijke dagen! Die meiden van jou, die heb je heel goed opgevoed! Zijn krachtige vrouwen geworden, ik snap dat je daar heel trots op bent.
    Elly, je had dit einde niet verdiend, maar zoals je zelf zegt: je bent niet weg, je zult er altijd bij zijn. En misschien ontmoeten we elkaar weer ergens "daarboven", dan kunnen we bijkletsen, maar dat mag voor mij nog wel even duren... Want zoals jij ook schreef: het leven moet gevierd worden. Ook al is het soms heel erg oneerlijk. Ik wens je gezin alle kracht om weer verder te kunnen: met jouw hulp gaat dat zeker lukken.
    Lieve groetjes, Monique Huisink.

    Monique Huisink - Middelbeers
    18 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Elly,
    reactie 8   |   niet OK
    Wat een prachtig warm ontroerend afscheid hebben wij gehad zaterdag.
    Mooie teksten, foto's en vooral emotionele woorden van jouw meiden!
    Je mag trots op ze zijn en op Will!
    Je moet het maar kunnen.

    Maar nu is het hier in de Zonnedauw nooit meer hetzelfde, lieve buurvrouw wat zal ik je missen, en nooit vergeten, dank je wel Elly voor alles!
    Je overbuurvrouw Tonny

    Tonny van Beers - Middelbeers
    16 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Een dierbaar familielid
    reactie 7   |   niet OK
    Will. Sanne, Lotte, Elke,
    Wij waren enorm onder de indruk van het prachtige afscheid wat jullie hebben gegeven aan Elly. Erg bijzonder dat ze er zelf zo'n grote bijdrage aan heeft geleverd.
    Diep respect voor al diegene die zo bijzonder goed hebben kunnen vertellen wat ze voelen bij dit grote verlies. Dat heeft dit afscheid zo persoonlijk gemaakt.
    Vooral voor in de toekomst wensen wij alle nabestaanden veel sterkte.
    Wij gaan haar missen bij familieaangelegenheden.

    Rob en Majella van Meetelen - Diessen
    15 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Anita de Laat
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Anita de Laat - Vessem
    15 april 2018
    reactie 6
   • Heel veel liefs
    reactie 5   |   niet OK
    Lieve Lotte, Sanne, Elke en Will,
    Een prachtig afscheid van Elly, daar mogen jullie trots op zijn.
    Wat een liefdevol gezin, wij hopen dat jullie daar heel veel steun en kracht uit mogen putten, de komende tijd.
    Heel veel liefs en een dikke kus,
    familie van Schie

    familie van Schie - Best
    14 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Afscheidsdienst 14 april 2018
    reactie 4   |   niet OK

    Hoi Elly,
    Je zou van de afscheidsdienst vandaag genoten hebben. Helemaal zoals je hem zelf had bedacht is de dienst ook uitgevoerd. We hebben heel fijne reacties gehad. De mooiste was dat het precies paste bij jou hoe je was als persoon. De foto’s waren zo mooi en sprekend. De teksten zo verwarmend. Je was bij ons de gehele dienst. Voor altijd in ons hart schat!! Groetjes Will


    Will Dingen - Middelbeers
    14 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Dankjewel Elly
    reactie 3   |   niet OK

    Lieve Elly, wat hadden we altijd een leuk contact als we elkaar troffen op familie bijeenkomsten en vroeger om de week bij opa en oma in de St Jorisstraat èn als we in schoolvakanties bij elkaar logeerden. Ik heb veel bewondering voor jou en zal je heel erg gaan missen.
    Je nicht Conny


    Conny Hems - Haarlem
    14 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Het afscheid van Elly heeft ons erg geraakt. De liefde en kracht waarmee jullie het afscheid van Elly zo persoonlijk, zo liefdevol en zo waardig hebben gemaakt, heeft diepe indruk achter gelaten. De power die Elly had, hebben jullie overgenomen. Wij hopen ook heel erg dat die power jullie zal helpen bij het verwerken van het verdriet om het verlies van Elly. Wij wensen jullie heeft veel sterkte. Lieve groet, Henri en Ine

    Ine en Henri van Aaken - Tilburg
    14 april 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie