de uitvaart van

elly six

21-06-1943 03-07-2020

Uitvaart informatie

Livestream Uitvaart

Woensdag 8 juli 2020
Bekijk de Livestream

Tijd: 13:30 tot 14:30

Extra informatie: Op de website www.kerkdienstgemist.nl tikt u in de zoekbalk: Taborkerk. Op de volgende pagina ziet u een balk met het afscheid van Elly, u kunt op deze manier het afscheid meeluisteren. Het is alleen geluid en geen beeld.

Wensen van de nabestaanden

De nabestaanden stellen het erg op prijs als u rekening houdt met onderstaande wensen.

 • Condoleren & Herinneren

  Na de afscheidsplechtigheid is er gelegenheid om samen na te praten. We verzoeken iedereen om rekening houden met de familie en andere gasten die wellicht gepaste afstand willen houden. Cees is erg kwetsbaar en een condoleance-gebaar door een handkus of je hart op je hart is ook heel mooi en fijn.

 • Kleding

  Kom zoals je bent
  (Elly hield van blauw.)

 • Bloemen

  Eventuele bloemen kunt u meenemen naar de Taborkerk op het afscheid op 8 juli. U kunt op deze dag ook bloemen laten bezorgen bij de Taborkerk aan de Maasstraat 2 in Purmerend tussen 12.30 en 13.30 uur.

 • Collecte

  geen

Dag van de uitvaart

Afscheidsbijeenkomst

13:30 - 16:00

Het afscheid van Elly is in de grote zaal van de Taborkerk in Purmerend. We hebben voor deze lokatie gekozen omdat het i.v.m met de huidige situatie hier mogelijk is om alle gasten uit te nodigen. U kunt in de wijk rondom de kerk (gratis) parkeren. In de kerk vragen wij uw begrip voor het naleven van de 'ruimte-regels'.

Als u vragen hebt neemt u dan gerust contact op met de uitvaartleidster Petra vd Meer, tel. 06 41739549 of via mail info@uitvaartannonu.nl

In besloten kring

Memori aangeboden door