gedenkplaats van

Emiel Janssen

02-10-198811-11-2019
   Dit is een kennisgeving om u op de hoogte te brengen van het overlijden van Emiel. Het is voor ons waardevol te weten wat Emiel voor jullie betekende of wat je met hem hebt meegemaakt. Van alle reacties, persoonlijke verhalen en herinneringen willen wij later een herinneringsboek maken.

   Heb je mooie foto's of filmpjes van of met Emiel, dan willen we je graag vragen om die ook te uploaden op onze Google Drive. Deze is te vinden op :
   https://drive.google.com/folderview?id=1Hch6bj0PuCmKZynnsaH7YTvb0NGBnAPp

   Correspondentieadres:
   Uitvaartverzorging Rivierenland, Lage huis 43, 4153 CS Beesd

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Lilian Volders
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Lilian - Utrecht
    10 april 2020
    reactie 125
   • Nick Simons
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Nick - Best
    7 december 2019
    reactie 124
   • Rust zacht lieve Emiel
    reactie 123   |   niet OK

    Lieve Emiel,

    Op de VAVO in Culemborg heb ik jou mogen leren kennen als een bijzonder lief en betrokken persoon. Jij was naast een serieuze leerling ook iemand die in was voor een geintje. Een gangmaker op feestjes. De herinneringen aan verjaardagen, ROC bijeenkomsten en vooral het skiën in Landgraaf zal ik nooit vergeten. Altijd als jij erbij was werd er extra gelachen. Je bracht net dat beetje extra sfeer.

    Een van de mooie herinneringen aan jou is de Nissan Micra. Het wagentje waar jij verliefd op was en altijd klaar stond voor de verschillende uitstapjes. De ontvoering van Mirjam om friet te gaan eten tijdens haar verjaardag was er daar een van.

    Ook was jij mijn partner in crime als we kattenkwaad konden uithalen. Zo hebben wij bij Manouk in de schuur een wielklem gevonden, die kon prima om de auto van Melissa. Om vervolgens naar haar toe te gaan: "Melissa je hebt een wielklem, je staat fout geparkeerd".

    Mijn verjaardag heb ik meerdere keren met jou mogen vieren, ik zorgde voor wat lekkere drankjes. Jij voorzag de andere gasten maar al te graag van drankjes, gelukkig mixte jij de drankjes niet te sterk..... Natuurlijk wel voor jezelf, want jij kon er tegen. Althans dat verstond ik aan het einde van de avond nog. Gelukkig werd je altijd veilig thuis gebracht!

    De laatste jaren is het contact helaas wat minder geworden, jij had een mooi studentenleven gekregen in Enschede en kwam nog maar weinig terug naar de regio. Maar als wij elkaar spraken was het altijd ouderwets gezellig. Het ging verder waar het gebleven was en de avonden eindigden altijd later dan we van tevoren hadden gepland.

    Emiel ik ga je enorm missen. Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht. Wij moeten nu helaas verder zonder jou, gelukkig hebben we de mooie herinneringen nog. Rust zacht Emiel.


    Leander - Tiel
    26 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Jolien Kroeze
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jolien - Rotterdam
    25 november 2019
    reactie 122
   • Dutch Bitterballz
    reactie 121   |   niet OK
    Wat een verhaal...
    Samen met zijn makkers van The Dutch Bitterballz was Emiel bij uitstek een voorbeeld van een quizzer die er geen bal van kan (geen bitterbal zou ik bijna zeggen). Maar week-in-week-uit kwamen zij weer naar CP om hun beperkte kennis te etaleren en zich met elkaar en met de mensen om hen heen te vermaken. Foto's moesten worden opgehangen, vaste tafel (tafel 30), biertje erbij en natuurlijk halverwege de avond de bitterballen. Goede antwoorden werden luidruchtig gevierd en bij een hoge notering aan het einde van de avond wist de hele Oude Markt dat het goed was gegaan met Team Dutch Bitterballz. Graag geziene gasten waar je een leuke avond mee kunt hebben en met Emiel als één van de grote roergangers.
    En dan hoor je dit! Onwerkelijk.
    Wij zullen Bij Flip Emiel blijven herinneren als een geweldig leuke vent die altijd in was voor een geintje. Een topgozer. Vanavond laten we tafel 30 leeg.
    Namens mijzelf, maar ook namens al mijn collega's Bij Flip (v/h CP) en Let's Quiz wensen we alle nabestaanden, maar ook The Dutch Bitterballz veel sterkte en kracht. We denken aan jullie.

    Toevoeging.
    Zonder dat we het wisten gaven The Dutch Bitterballz vanavond acte de presence Bij Flip. Een quizje spelen, voor Emiel. Eindnotering zoals altijd ruk (16e). Maar mannen, zoals ik jullie vanavond zag, weet ik zeker dat Emiel trots was op zulke vrienden. En terecht. Het moet voor Emiels familie een enorme troost zijn dat-ie zulke fijne vrienden had in Enschede. Houd de herinnering aan jullie Troubadour in stand!

    Tom - Enschede
    25 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Jolien Kroeze
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jolien - Rotterdam
    25 november 2019
    reactie 120
   • Bjørn Scheltens
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Bjørn - Rumpt
    24 november 2019
    reactie 119
   • Johan kiep
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Johan - nieuwaal
    22 november 2019
    reactie 118
   • Renske van der Sluijs
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Renske - Meteren
    21 november 2019
    reactie 117
   • Marco Kroeze
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Marco - Beesd
    21 november 2019
    reactie 116

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie