gedenkplaats van

Eric Hetem

05-11-197011-11-2018
   Onwerkelijk, oneerlijk en zo plotseling.
   Jij bent er niet meer, wat is het stil.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Robert Slingerland
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Robert - Utrecht
    18 december 2018
    reactie 136
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 135   |   niet OK
    Dag meneer Hetem, dag mevrouw Strik. Dit moest ik al even missen, maar nu ben je er niet meer. Onwerkelijk en oneerlijk. Rust zacht Eric.

    Anne-Christa - Amsterdam
    6 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Voor altijd in ons hart!
    reactie 134   |   niet OK
    Wat een schok, wat een verdriet! Onze vriend.... Onze Eric....
    We kennen jou 31 en 27 jaar. Via de voetbal en het uitgaansleven. Via jou zijn wij al meer dan 25 jaar samen. Een maatje, een vriend, iemand die er altijd is. Als het nodig is maar zeker ook voor gezelligheid. Tijden van plezier, gezelligheid, geluk en verdriet, alles hebben we gedeeld. Soms zagen we elkaar veel, soms even minder, maar dat deed er niet toe. Het was altijd goed, vertrouwd en fijn. Vriendschap voor altijd!
    Ook onze jongens konden het goed met jou vinden en vonden het leuk als je kwam. Je zou met Yaron nog met een drône in het park vliegen, helaas komt het er niet meer van. Je ziet heel diep in ons hart en we zullen je nooit vergeten. We missen je nu al! Een vriend voor altijd....
    Liefs Erik, Mayella, Yaron en Roan

    Erik, Mayella, Yaron en Roan - Haarlem
    1 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Een groot verlies
    reactie 133   |   niet OK

    Vandaag is het precies twee weken geleden dat Eric, Wilmer en ik aan de start stonden van de Haarlem Urban Trail. We stonden nog gezellig bij te praten over zijn zoveelste trip naar de USA, over tips voor mijn goudvissen, over dat het de eerste keer was dat we in het stedelijk gymnasium waren en over de route van de 10 km die we gingen lopen: Grote Markt, Koepel, Patronaat, Pathé en dan via de Botermarkt terug naar de Grote Markt. We hadden er zin in, het zou een mooie loop worden. Hoe triest en anders liep het.

    Ik heb in de ruim 30 jaar dat ik Eric ken veel mooie momenten met hem meegemaakt. Onze gezamenlijke hobby (msx computer) op het Schoter. Elkaar jaren later weer tegenkomen bij voetbal. Jarenlang samen voetballen in de zaterdag-1 van Energie en United. Uitjes samen met Mirella en Judith. Poolen bij mij op zolder. De VU gebouwenloop. Recent veel sparren over Qlik. En de Haarlem Urban Trail. Een verdrietig einde van een lange vriendschap. Wat zal ik en zullen wij Eric missen!

    We wensen Judith, Suze, Monique en alle andere familie en vrienden heel veel sterkte!


    Sander, Mirella en Amy - Velserbroek
    25 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Dronebeelden gemaakt door Eric
    reactie 132   |   niet OK

    21 september 2018. We hadden weer eens afgesproken om wat te gaan eten en aansluitend te poolen. Eric, Arjan, Willem (die helaas niet kon) en ik. We hadden bij mijn nieuwe huis afgesproken omdat Eric een nieuwe gadget had: een drone. Met deze drone zou hij een filmpje kunnen maken van mijn nieuwe huis en kon ik eindelijk zien hoe mijn dak er uit zag.

    Het was slecht weer en met regen kon de drone niet vliegen. Ondertussen vertelde Eric wat voor andere mooie filmpjes hij had gemaakt op een van hun mooie reizen en liet hij verschillende filmpjes zien.

    Op buienradar had ik inmiddels gezien dat het een kwartiertje droog zou zijn, en waarachtig dat gebeurde. De drone werd in gereedheid gebracht en die vertrok. Het was speelgoed maar dan voor grote jongens en dat paste ook goed bij Eric.

    We hebben foto's en filmpjes gemaakt en na een kwartier begon het plotseling hard te regenen. De drone was op dat moment ver weg maar Eric wist wat te doen. Er zat een commando op de drone: keer terug. En dat deed de drone, een beetje nat maar verder in goede staat.

    Toen zijn we gaan eten aan het weerwater in Almere en aansluitend gaan poolen bij het Walt Disneyplantsoen. Dat waren leuke uitjes.
    Jeroen - ALMERE
    22 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Apple vs Samsung
    reactie 131   |   niet OK
    Eric, wat is leeg zonder jou op kantoor! Wie moet nu met mij de Apple vs Samsung discussie voeren? Dat was toch wel een onderdeel van de werkdag. We gaan je missen!

    Tim - Haarlem
    22 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Good bye Eric!
    reactie 130   |   niet OK
    Good bye Eric,
    It was a pleasure for me to work with you at Qlik. I remember you as a very nice, kind and social colleague with a big smile. A valued colleague. I still can’t believe you are not with us anymore. I’m sorry you have been taken so soon. Rest in peace. Soledad Flores

    Soledad - Huizen
    21 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Leuke herinneringen aan Eric
    reactie 129   |   niet OK

    Ruim 17 jaar geleden zijn we elkaar tegengekomen om in Amsterdam Zuidoost mee te doen aan een regionale flippercompetitie, waar we al die jaren samen aan mee hebben gedaan. Daarnaast kwam daar, volgens mij door een idee van Judith, steeds meer andere afspraken als groep bij, zoals BBQ, spelavonden, viering van oud en nieuw en uitjes zoals de Efteling. Maar als ik je vroeg om te komen sjouwen, met een automaat die naar zolder moest, of helpen met verhuizen je wilde altijd komen en was altijd positief aanwezig. We gaan je enorm missen. Quint, Nathalie en Daan


    Quint - Purmerend
    21 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Lisa Stifelman-Perry
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Lisa - US
    21 november 2018
    reactie 128
   • So sorry
    reactie 127   |   niet OK
    I am so sorry for your loss Judith, family and friends.
    I had the pleasure of working with Eric for a number of years. He was always fun to work with. He made collaboration easy and he was always there to provide guidance or advise. He was humble and kind, fun and honest.
    Judith and family, I will keep you in my thoughts during this very difficult time. This happened way too early. It so cruel.

    Josefine Elmqvist, Qlik

    Josefine - Qlik Sweden
    21 november 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie