gedenkplaats van

Erik Schijven

21-12-196802-02-2005
   Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het bericht dat ons lid Erik Schijven door een ongeval is overleden. Woorden schieten te kort om het verdriet te beschrijven. Een goed mens heeft ons veels te vroeg verlaten. Wij zullen zijn glimlach enorm gaan missen.

   Erik is binnen RKMSV natuurlijk heel bekend door zijn rotsvaste positie in het eerste elftal. Al jaren heeft hij daar voornamelijk in de voorhoede de nodige doelpunten gescoord of andere laten scoren. Met name dat laatste is een mooi voorbeeld hoe hij als mens in elkaar zat. Grote interesse voor de medemens en de goedheid zich zelve. Altijd klaar om de medemens te helpen en dat deed hij dan ook. Als lid bij de Nevenactiviteiten commissie was hij nauw betrokken bij diverse activiteiten die binnen de kantine plaatsvonden. Ook binnen de Meijelse gemeenschap zal dit hard aankomen, omdat Erik daar ook geen onbekende was.

   Wij wensen Resy, de familie en al zijn vrienden heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar onze gedachten zijn nu bij jullie.


   Namens het bestuur van RKMSV,

   Pim Grol
   Voorzitter

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie