gedenkplaats van

Ferry Vollering

16-11-200218-10-2003
   Heel even mocht je bij ons zijn ons mooie mannetje, zo lief en klein Je was als een zonnetje en straalde gewoon We waren zo blij met je, ons broertje, onze zoon.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 268   |   niet OK
    Ferry, vergeten doe ik je niet. Denk aan je ouders vooral nu met de kerstdagen, die zij al jaren zonder jou moeten beleven. Je bent maar 11 maanden oud geworden, en nooit 1 x jarig geweest, maar voor altijd in hun hart. Groeten van Nel.

    Nel Veelen, van - Berkel en Rodenrijs
    24 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Nel Veelen, van
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Nel Veelen, van - Berkel en Rodenrijs
    6 april 2016
    reactie 267
   • je sterfdag, vergeet ik niet
    reactie 266   |   niet OK
    Lieve Ferry, denk op 18 oktober in het bijzonder aan je. Wat kaarsjes aangestoken voor je. De dag dat je ouders en Roy jou moesten loslaten, nu alweer 12 jaar. Voor altijd in hun hart en vergeten je nooit, het gemis en leegte die je achterlaat dragen ze voor altijd met zich mee. Het blijft onwerkelijk en onbegrijpelijk dat je na 11 maanden alweer onze wereld, je ouders, broer en familie en ons moest verlaten. Denk aan je en vergeet je niet. Sterkte voor papa, mama ,Roy en je nieuwe broertje Tim en familie van je.Liefs Nel.

    Nel Veelen, van - Berkel en Rodenrijs
    17 oktober 2015

    Deel deze pagina:

   • voor kanjer Ferry
    reactie 265   |   niet OK
    Lieve Ferry, ik vergeet je niet, en schrijf nu even een groet naar je en denk aan je ouders die jou niet kunnen zien opgroeien en aan alle mensen die we hier missen, zoals mijn ouders. Liefs Nel.

    Nel Veeen, van - Berkel en Rodenrijs
    16 augustus 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 264   |   niet OK
    Hallo, vandaag in het bijzonder denken we aan je en wat kaarsjes aangestoken op je geboortedag, voor je ouders weer een moeilijke dag, waarin wij hun sterkte wensen, maar ze houden van je tot in de eeuwigheid en je zit in hun hart,dag Ferry grt. Nel 

    Nel van Veelen -
    16 november 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 263   |   niet OK
    Lieve Ferry, ik denk heel de dag aan jou, papa en mama. Het gemis is alweer 11 jaar als ik kinderen zie van 12 denk ik ooohhh hoe zou jij eruit zien nu. Speciaal vandaag op je sterfdag wordt er aan je gedacht en aan papa mama sterkte gewenst door lieve mensen om hun heen.Wij vergeten je nooit, met mama vorige week nog herinneringen opgehaald over jou en toen je nog naast ons woonden , en mama heft mooie foto van jou, haar kanjer laten zien op fb. liefs Nel.en Arjan.

    Nel van Veelen -
    18 oktober 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 262   |   niet OK
    Hoi Ferry, op deze speciale dag( je sterfdag) steek ik wat kaarsjes voor je aan, zolang moeten papa mama een Roy en Tim jou al missen, je mocht maar zo kort bij hen wonen, 11 maanden, nog niet eens je eerste verjaardag kunnen vieren met de mensen die zoveel van jou houden, nu al 11 jaar moeten ze zonder jou verder, je zit in hun hart en in die van mij. Zij zullen jou altijd bij zich dragen,Vorgie week heeft mama ons enorm geholpen met verhuizen van onze dochter en samen nog herinneringen opgehaald over jou. Je was een bijzonder mannetje.In gedachten ben je bij ons en denk ik aan mama papa Roy en Tim en wens hun sterkte op deze moeilijke dag en de dagen die nog komen gaan en je gemis zo voelbaar is. Liefs  Nel

    Nel van Veelen -
    17 oktober 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 261   |   niet OK
    Lieve Ferry,Lieve schat hoe vaak wil ik je laten weten dat je in mijn gedachten bent,dat is altijd ik kijk ook graag naar je foto dat mooie mannetje!!!maar oma leeft vaak ook mee met je ouders en je broertje Roy, (want timmetje was er toen nog niet) en denk dan waarom?Maar helaas dat zullen wij nooit weten en moesten wij jou afstaan aan onze lieve heer!En hoop ik ook oprecht lieve ferry dat je daar gelukkig ben op de plek waar je nu zit!Dat is voor ons allen een grote troost.Nu lieve jongen ik stuur je weer velen kussen naar de hemel toe dag lieverd!!!!

    Dorothee palsgraaf -
    6 maart 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 260   |   niet OK
    Een paar kaarsjes voor je aangestoken in deze donkere dagen,liefs,

    Ivon -
    20 november 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 259   |   niet OK
    Lieve Ferry,ik heb weer een paar kaarsjes aangestoken voor je. Je bent nog vaak in mijn gedachten en dan ben ik ook in gedachten bij je ouders en broers.. Liefs,ivonne

    Ivon -
    16 november 2013

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie