gedenkplaats van

Fien Visser-Hell

14-08-194031-03-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Erna Magnin
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Erna - Didam
    6 April 2020
    reactie 11
   • Lieve oma
    reactie 10   |   niet OK
    Lieve lieve lieve oma,
    Er zijn zo veel dingen aan jou die ik ga missen. Nooit meer een knuffel geven en zeggen “oma, armen laag”. Nooit meer zwaaien naar jou op het balkon. Nooit meer verse worst met frietjes bij jou eten. Nooit meer stiekem dropjes snoepen. Nooit meer Skypen met jou. Nooit meer struikelen over de zuurstofdraad. En nog zo veel meer, bijna te veel om op te noemen. Wat een lief mens was jij, iedereen die bij jou was geweest kwam thuis met een warm gevoel. Daarom is dit ook zo’n rare situatie, je neemt toch geen afscheid van jou zonder koffie en taart? Gelukkig gaan we dat nog inhalen. Dankjewel voor alle gezellige momenten die ik met jou mee heb mogen maken. Oma, ik hou van jou.
    Lotte

    Lotte - Breda
    5 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Moeder van Suus
    reactie 9   |   niet OK
    Lieve moeder van Suus,
    Ons studentenhuis aan de Vleutenseweg was onlosmakelijk verbonden met jou en jouw echtgenoot. Veelal kwamen de lieve groeten via Suus bij ons terecht en weer andersom. In mijn herinnering was je altijd hartelijk en belangstellend, oprecht en genegen om iets te betekenen voor mensen om je heen. Na de periode aan de Vleutenseweg communiceerden we via kerstkaartjes en de laatste jaren af en toe via een bericht van Suus. Rust zacht daar waar je nu bent. Lieve groet, Nynke en Jeroen Silfhout

    Nynke - Houten
    5 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Klein maar fijn
    reactie 8   |   niet OK
    We zagen je in Arnhem met verjaardagen en kerst. Vrolijk, geïnteresseerd en prettig aanwezig, zo herinneren we jou.
    Sterkte voor de familie.
    Veel liefs,
    Chris en Linda

    Chris en Linda - Zwolle
    5 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    .......elk afscheid is de geboorte van een mooie herinnering........

    Rob - Zürich
    4 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Zonnebloem
    reactie 6   |   niet OK

    Een zonnebloem, dat past denk ik bij u. Ik heb u helaas nooit ontmoet. Maar de warmte en liefde waarmee Suzanne over u spreekt, daar kan deze zonnebloem prima bij. Ondanks uw zwakke gezondheid altijd opgewekt en t zonnetje in huis. Ik was u graag n laatste groet komen brengen. Rust zacht en neem deze zonnebloem mee.

    José


    José - Breda
    4 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Je was zo blij
    reactie 5   |   niet OK

    Deze foto's waren de eerste die we namen toen we samen het appartement in Panhuis mochten bekijken Jij was de 2de die mocht kiezen/inschrijven. en het lot nummer viel op 2
    Nu na al die jaren weten we dat het je nestje is geworden en je een fijne tijd daar hebt gehad met gezellige bewoners, lieve hulp en thuiszorg jij was enorm gelukkig daar.
    Vele gezellige ontmoetingen zijn daar in vriendschap gesloten>Helaas blijven nu je vrienden en kennissen alleen achter. het zal stil worden in onze fam. jij was eene die de familie band een 10 gaf. we waren altijd trots op jou met je positieve en doorzetting vermogen We zullen je missen.


    Albert - Didam
    3 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag Fien
    reactie 4   |   niet OK

    Fien wat was het toch fijn om u te mogen verzorgen, de goede gesprekken, samen humor delen, vol trots de verhalen over u kleinkinderen, de kracht die u heeft mogen ontvangen om altijd door te gaan, de lekkere koffie met iets lekkers erbij, en s'avonds werd ik ook nog wel eens verwend, en natuurlijk de droppot.
    lieve Fien dank voor alles    ik wens de jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve moeder schoonmoeder oma, zus en schoonzus


    C. - Duiven
    3 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Dankbaar mens
    reactie 3   |   niet OK

    Zo herinner ik mij Fien , een lief en hartelijke mens.. en fijn om aan haar zorg te mogen verlenen.
    Ik wens jullie veel sterkte met het verlies van jullie geliefde moeder , oma en zus.


    J - Zevenaar
    3 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve familie van lieve Fien
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve familie van lieve Fien,
    Wat een schrik dat Fien toch ineens zo snel overleden is. Natuurlijk wisten we van haar zwakke gezondheid. Maar voor ons overwon altijd het idee van de enorme drive van Fien om erbij te willen zijn. We herinneren ons Fien als lief, warm, spontaan en enorm gezellig om bij te zijn. Fien heeft heel wat feestjes opgevrolijkt met haar aanwezigheid. Ze hield enorm veel van jullie, haar familie. Een groot gemis, we wensen jullie hier veel sterkte bij.
    Lieve groet van Jan en Marga

    Marga - Arnhem
    3 April 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie