gedenkplaats van

Francisca Struikenkamp-Wattimena

15-05-192827-07-2018
   Er is geen dood, mensen sterven alleen als wij hen vergeten.
   Als je aan me blijft denken, zal ik altijd bij je zijn.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Ik mis je nog elke dag.
    reactie 17   |   niet OK
    lieve mamma het is nu bijna 8 maanden geleden dat je van ons bent heen gegaan. En ik mis je nog elke dag heel erg. Elke ochtend sta ik positief op en kijk ik naar je lieve gezicht op je foto's. Ik kan het vaak niet tegenhouden en moet dan toch weer huilen. Ik kan er niks aan doen want ik mis je gewoon. Er is zo'n grote leegte waar ik niets mee kan. Het gaat met mijn gezondheid ook slecht. Er zijn steeds vaker dagen dat ik gewoon niet meer goed kan lopen. Ik hoop dat ze me kunnen helpen als ik naar de pijnpoli ben geweest. Ik maak me ook zorgen om m'n broers. Het wordt er allemaal niet beter op. Maar we hebben gelukkig nog elkaar. Ik ben de laatste tijd bezig met je huisje opnieuw in te richten. Gewoon met de dingetjes die er al zijn. En van Marij en Ep heb ik veel spullen gekregen en daarmee heb ik de woonkamer een beetje mijn eigen stijl gegeven. En toch zo dat het nog steeds herkenbaar is toen jij er nog was lieve mamma. Ik ga vanavond een proberen vroeg naar bed te gaan. Het heeft gesneeuwd vandaag en in huis is het erg koud want ik doe de kachel niet aan. Dus dan maar lekker onder de wol. Lieve mamma en pappa ik hou van jullie en ik mis jullie.

    Henri - Amersfoort
    22 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • De kerst zonder jou....
    reactie 16   |   niet OK
    lieve mama de eerste kerst zonder jou. Hoe zal het zijn. ik ga eerste kerstdag naar Marijke en Elbert. Marijke gaat weer lekker Indisch koken. Ik kijk er naar uit. Jij en ik deden al niet zoveel meer aan de feestdagen. We lieten ze gewoon voorbij gaan. Wel met lekkere pasteitjes en andere lekkere liflafjes en natuurlijk heel veel gebakjes ! Tweede kerstdag ga ik naar Frans en Henk gourmetten. Dus moet ik de eerste dag niet te veel eten. Het zal allemaal vast wel gezellig worden maar zonder jou zal het toch anders zijn. Lieve mama ik mis je nog elke dag heel erg en er gaat geen dag voorbij dat ik mijn ogen niet droog kan houden. Ik mis je zo

    Henri - Amersfoort
    21 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Even net als toen met je kletsen (jij zei dan altijd; wat zit je nou weer te mompelen).
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve mamma gisteren ben ik weer bij het graf geweest om te kijken of alles nog netjes was. En dat was het. Alleen veel bladeren van de boom die achter het graf staat, maar die heb ik al weer weggeveegd. Volgende keer liggen er minder.
    Lieve moeders; ik heb mijn leven niet geleerd om goed met geld om te gaan. Jij wist dat en attendeerde mij er altijd op dat ik moest gaan sparen en niet van alles kopen als er geen geld was. Zoals vele moeders maar jij in het bijzonder had je gelijk. Ik ben er nu achter gekomen waarom jij dat steeds tegen mij zei. Ik moet je daar dankbaar voor zijn en had je niet steeds daarop moeten tegenspreken. Ik realiseer mij dat ik anders moet leven en dat doe ik nu al, maar ik ben op dit moment nog steeds de schade aan het inlopen en het ene gat met het andere vul. Marijke is mij steeds uit haar vrije en met haar lieve wil aan het helpen. Vandaag stuurde ze mij een berichtje dat ze wat geld naar mij had overgemaakt omdat ik van de week in het ziekenhuis moest zijn voor controle en ik bang was dat ik de garage niet meer uit kon omdat ik misschien niet voldoende saldo had voor de parkeermeter. Gelukkig was het maar 2 euro (nu lach ik er een beetje om mamma, maar van de week niet echt). Ik ben zo blij dat Marijke mijn zus is. Ik kan altijd bij haar en Elbert terecht als ik me eenzaam voel. Toen ik van de week in het ziekenhuis was geweest ben ik een glaasje wijn bij hun wezen drinken en heb ik ook weer een lekkere ovenschotel gegeten. Niet te veel natuurlijk want dinsdag moet ik weer naar de diëtiste. Zij zal wel blij zijn want ik woog op 2 oktober bij haar op de weegschaal 109 kg en 30 november 102,5. Vanmorgen 95kg. Het gaat traag maar ze gaan er wel af en ik voel me niet meer zo opgeblazen. Goh moeders 't is net alsof ik weer met je zit te praten aan de keukentafel. Ik kletste maar door en jij keek en luisterde. En soms maakte je opeens een grappige opmerking. God was mis ik dat …..en jou ! Maar het is beter zo. Jij heb je rust die je verdiende en ik probeer rust te krijgen in mijn verdere leven, maar ik heb nog een lange weg te gaan.
    .........Ik heb een kaarsje voor je aangestoken. Dag lieve mamma rust zacht. Henri

    Henri - Amersfoort
    2 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Mamma ik mis jou nog net zo erg als toen
    reactie 14   |   niet OK
    Het moet slijten want het is nog zo kort geleden dat jij van ons weg ging. Dat heb ik vaak horen zeggen en ik wilde er ook zo over gaan denken. Maar ik merk steeds vaker dat ik jou nog net zo erg mis als de dag dat jij bent gegaan. Ik voel me niet meer gelukkig hier alleen in dit koude huis. Ik probeer er steeds iets van te maken en doe echt mijn best om het hier te runnen zoals jij dat altijd hebt gedaan. Maar ik sta er alleen voor en dat gaat niet goed. Ik zal snel de knoop moeten doorhakken omdat dit zo niet verder kan. Mamma waar jij ook bent wil je mij alsjeblieft helpen want ik leef nu alleen omdat het niet anders is.

    Henri - Amersfoort
    24 oktober 2018

    Deel deze pagina:

   • Vandaag moeder met vader herenigd.
    reactie 13   |   niet OK

    Frans - Amersfoort
    8 september 2018

    Deel deze pagina:

   • ik mis JOU
    reactie 12   |   niet OK

    Lieverd Lieverd Lieverd !!!!!!!!!!!!!

    Henri - Amersfoort
    4 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Goede God
    reactie 11   |   niet OK
    Ik mis mijn moeder zo ontzettend en ik weet niet hoe ik verder moet. Mijn leven is een grote puinhoop. Maar Mamma ik gun jou je welverdiende rust na negentig jaren van voor- en tegenspoed. Je was zo kwetsbaar in mijn ogen en ik wilde je altijd beschermen en misschien ging ik daarin soms te ver. Want zo vaak zei je; laat me nou maar of ik kan het zelf wel, of ga nou maar, of maak je niet zo druk om mij . En wat je steeds vaker zei; het gaat wel... Mamma Ik mis je zo. Ik mis je zo ontzettend want ik weet het niet meer. Het spijt me.

    Henri - Amersfoort
    4 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Ik mis je
    reactie 10   |   niet OK
    Ik mis je
    Als ik naar de hemel kijk,
    en de wolken zo zie jagen.
    Denk ik met liefde
    terug aan jou,
    al heb ik vele vragen.
    Ik mis je, hier op aarde.
    Ik mis je, het doet pijn.
    Ik zou nog heel graag
    even bij je willen zijn.

    Simone - Amersfoort
    20 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieverd
    reactie 9   |   niet OK

    Ooit zien we elkaar weer.


    Henri - Amersfoort
    18 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Raymond's muziek-keuze
    reactie 8   |   niet OK

    Bij het beluisteren van dit prachtige muziekstuk en terug denkend aan de dag van mamma's afscheid, maakt dit weer veel emoties los.

    Bedankt grote broer en oudste zoon van Lambert en Cisca.

    Henri

    Raymond - Amersfoort
    18 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie