gedenkplaats van

Frans Arnouts

30-12-195312-12-2006
   Opeens
   Was er nog zoveel te zeggen
   Opeens
   Was er nog zoveel te vragen
   Opeens
   Is het te laat

   Met al zijn levenslust en wilskracht heeft hij deze strijd niet kunnen winnen. Na alle fijne jaren die wij met hem mochten beleven, hebben wij met veel verdriet afscheid moeten nemen van mijn lieve man, ons pap, zoon, broer, zwager en oom.

   De afscheidsdienst wordt gehouden op zaterdag 16-12-2006 om 10.30 uur in crematorium Rijtackers.

   doortje, ronnie, marco

   -------------------------------------
   Op 12 december jl. is onze begeleider en materialenman van ons 1e elftal, Frans Arnouts overleden.
   Frans streed al jaren tegen een ernstige ziekte. Op een bewonderenswaardige manier bleef hij tot het laatst heel intens betrokken bij onze vereniging. Frans bekleedde binnen onze vereniging diverse functies waaronder o.a. materiaal en accommodatie beheer en jeugdvoorzitter. Alles wat bij Frans onder handen was, was in goede handen. Met de grootste precisie en zorgvuldigheid vervulde hij zijn taken, niets aan het toeval overlatend. De manier waarop Frans met zijn ziekte omging oogde veel bewondering. Zijn positivisme en vechtlust hebben bij alle betrokkene een diepe indruk achter gelaten. Ter nagedachtenis aan Frans heeft het hoofdbestuur besloten dat deze week de website niet van verder nieuws zal worden voorzien en zullen alle (jeugd)selectie-elftallen komend weekeinde voorafgaand aan hun wedstrijd 1 minuut stilte in acht nemen. Tevens zal de wedstrijd van ons 1e elftal a.s. zondag gekenmerkt zijn door soberheid en zullen zij met rouwbanden spelen.
   De crematiedienst zal plaats vinden op zaterdag 16 december om 10:30 in crematorium rijtackers, Anthony Fokkerweg 150 te Eindhoven.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie