gedenkplaats van

Frans Stalenhoef

04-09-194813-09-2020
   Tot ons grote verdriet hebben we afscheid moeten nemen van Frans. Hij heeft vol genoten van het leven, altijd op zijn manier en tot het laatste glas. Eigenzinnig en trots. Hij is niet rijk geworden, maar heeft wel een rijk leven gehad.

   Het stelt ons gerust en doet ons vreugd dat hij in kracht is heengegaan, vredig en pijnloos in zijn slaap. Dit paste bij Frans. Geen slepend ziektebed, maar waardig en met de teugels in eigen hand. Zo kennen we hem, zo zullen we hem blijven herinneren. Zijn steun en positieve energie zullen altijd bij ons blijven. Met veel liefde.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Diana Laffer
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Diana - De Bilt
    23 september 2020
    reactie 27
   • René van Maarsseveen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    René - Maarssen
    20 september 2020
    reactie 26
   • Lieve buurman
    reactie 25   |   niet OK
    Mijn jongste dochter stuurde begin augustus tijdens mijn vakantie een appje: ‘Het gaat helemaal niet goed met de lieve buurman’.
    Zo heette Frans bij ons. En iedereen weet waarom!
    We missen hem nu al! Langs fietsend en zwaaiend. Een kort gesprek bij de trap.
    Ik ken maar weinig mensen die steeds weer zo positief en dapper vertelden over fysieke pech na pech. Over die rotziekte die altijd de verkeerde lijkt te treffen. Maar genoeg is genoeg!
    Gecondoleerd en heel veel sterkte!
    Nyla, Romée en Rob

    Rob - Utrecht
    19 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 24   |   niet OK
    Lieve Pim en familie,
    Wellicht heb je via je vader wel eens over ons gehoord, Piet Arends ( een neef van je moeder uit Huissen en Nelleke Heijckmann ). In de jaren ‘60/ ‘70 hebben we met elkaar veel plezier gehad... carnaval .... Stichting Volkswagen ...allerlei uitjes met elkaar ... de geboorte van jou, Pim , wat waren ze trots en blij met jou...! Je vader is nog wel eens met jou bij ons in Woerden in het nieuwe huis geweest. Dus je hebt nu zeker door dat de contacten van lang geleden zijn... Bij ‘Wampie’ hebben je vader en ik met onze uitgaansgroep vele discussies en dialogen gevoerd en daar in die gesprekken kwam ook naar voren dat hij wel dacht voor zijn 30e /40e miljonair te zijn... zeer overtuigd van zijn kunnen en mogelijkheden, net zoals jullie in zijn overlijdensbericht schrijven...groots dromen ... en een eeuwige optimist.
    De laatste keer dat hij mij op de schouders tikte en ik mij omdraaide, blij verrast hem te zien, was tijdens de nazit bij het afscheid van Inge Kruiselbergen in den haag, ( zij was de vrouw van Richard van Dalen, waar ik vroeger mee in de zandbak heb gespeeld). Overigens, met jouw moeder Annemarie, heb ik op de lagere ook veel gespeeld. Wij woonden nl in Huissen-stad en Piet kwam van Huissen-zand. Stichtingsleden kwamen van beide.... je vader was dus import, maar door zijn bravoure en nadrukkelijke aanwezigheid paste hij daar wonderwel tussen, die vreemde eend in de bijt....... al met al heb ik warme en leuke herinneringen aan je vader. De laatste keer dat ik hem fysiek ontmoette was dus in den Haag, waar veel Stichtingsleden waren. Hij vertelde toen over de laatste jaren en zijn lichamelijke ongemakken, maar zonder meelij op te wekken, blijmoedig en reeel !
    Ik wens jullie een oprecht en waardig afscheid van je vader. Ik herinner mij zijn woorden op het afscheid van zijn schoonvader, dus de vader van Annemarie, jouw opa en een oom van Piet. Er ging een schok door de aula en tegelijkertijd een doodse aandachtige stilte....
    Jij bent een zoon van je vader dus twijfel ik daar niet aan... er zullen vele herinneringen de revue passeren, warme herinneringen, maar ook momenten die nog net of net niet door de beugel konden! Wees oprecht ... dat was hij ook!

    Hartelijke groeten vanuit Woerden,
    Piet en Nelleke Arends-Heijckmann,
    de Waver 2,
    3448DK

    Nelleke en Piet - Woerden
    19 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Gertjan en Frida Matwrs
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Gertjan en Frida - Huissen
    18 september 2020
    reactie 23
   • Gabrielle Kappelle
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Gabrielle - Utrecht
    18 september 2020
    reactie 22
   • Annelies van Roosmalen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Annelies - Utrecht
    18 september 2020
    reactie 21
   • Ria van Dort
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ria - Utrecht
    18 september 2020
    reactie 20
   • Een mooi mens is niet meer
    reactie 19   |   niet OK
    Beste Pim, Yvonne en Franka,
    Gecondoleerd met het overlijden van Frans. Hoewel verwacht komt het toch hard aan. Ik heb een week of drie geleden, samen met een paar tennismaten, nog een biertje met hem gedronken op het Ledig Erf. Als vanouds was dit weer gezellig maar ook vreemd om te weten dat het einde nabij was. Maar zoals Frans is werd daar heel open en realistisch over gepraat en ook de humor ontbrak niet.
    Ik ken Frans al sinds zijn voorzitterschap van de TV PVDV, dus dik 40 jaar geleden, en heb sindsdien menig tennispartijtje met en tegen hem gespeeld. Maar vooral herinner ik mij de derde helft, waarin menig gesprek is gevoerd. Van héél serieus tot slap ouwehoeren en alles daartussenin.
    Altijd belangstellend voor de ander, humor, lekker zijn eigen route volgend (ook al ging dat niet altijd even succesvol ) maar altijd klaar staan met raad en daad. Kortom een topvent !
    Wellicht tot ziens ergens.
    Frans Ruijter

    Frans - UTRECHT
    18 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Ingrid Wakelkamp
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ingrid - Utrecht
    18 september 2020
    reactie 18

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie