Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Frans Stalenhoef

04-09-194813-09-2020
   Tot ons grote verdriet hebben we afscheid moeten nemen van Frans. Hij heeft vol genoten van het leven, altijd op zijn manier en tot het laatste glas. Eigenzinnig en trots. Hij is niet rijk geworden, maar heeft wel een rijk leven gehad.

   Het stelt ons gerust en doet ons vreugd dat hij in kracht is heengegaan, vredig en pijnloos in zijn slaap. Dit paste bij Frans. Geen slepend ziektebed, maar waardig en met de teugels in eigen hand. Zo kennen we hem, zo zullen we hem blijven herinneren. Zijn steun en positieve energie zullen altijd bij ons blijven. Met veel liefde.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Een absolute Topper
    reactie 32   |   niet OK
    Zoals Frans waren er geen twee! Wij waren “ brothers in arms” bij het organiseren van festiviteiten voor de Paulus Basisschool. Altijd actie, gein en plezier, en er gebeurde wat! Ik hoorde pas van zijn dood toen ik vanzvond een filmpje draaide waarin Frans weer de spreekstalmeester was. Hij maakte er wat van, en het publiek had vertier. Ik koester de herinneringen aan deze bijzondere jongen! Frans, we blijven van mekaar houden! Jan

    Jan - Utrecht
    26 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 31
    Thea Kors

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Thea - Nu Amsterdam

    2 december 2020

   • reactie 30
    Thea Kors

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Thea - Amsterdam

    2 december 2020

   • reactie 29
    Mohan Zeilstra

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Mohan - Vianen

    20 oktober 2020

   • Een veel te kort verhaal
    reactie 28   |   niet OK
    Ik leerde Frans kennen op 9 september. Een belezen, wereldwijze man die vroeg of ik hem bibliotheekboeken wilde brengen met korte verhalen van hedendaagse Nederlandse schrijvers. Ik heb toen die dag zes boeken voor hem gehaald.
    Ze bleven ongelezen.

    Tony - Utrecht
    19 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 27
    Diana Laffer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Diana - De Bilt

    23 september 2020

   • reactie 26
    René van Maarsseveen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    René - Maarssen

    20 september 2020

   • Lieve buurman
    reactie 25   |   niet OK
    Mijn jongste dochter stuurde begin augustus tijdens mijn vakantie een appje: ‘Het gaat helemaal niet goed met de lieve buurman’.
    Zo heette Frans bij ons. En iedereen weet waarom!
    We missen hem nu al! Langs fietsend en zwaaiend. Een kort gesprek bij de trap.
    Ik ken maar weinig mensen die steeds weer zo positief en dapper vertelden over fysieke pech na pech. Over die rotziekte die altijd de verkeerde lijkt te treffen. Maar genoeg is genoeg!
    Gecondoleerd en heel veel sterkte!
    Nyla, Romée en Rob

    Rob - Utrecht
    19 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 24   |   niet OK
    Lieve Pim en familie,
    Wellicht heb je via je vader wel eens over ons gehoord, Piet Arends ( een neef van je moeder uit Huissen en Nelleke Heijckmann ). In de jaren ‘60/ ‘70 hebben we met elkaar veel plezier gehad... carnaval .... Stichting Volkswagen ...allerlei uitjes met elkaar ... de geboorte van jou, Pim , wat waren ze trots en blij met jou...! Je vader is nog wel eens met jou bij ons in Woerden in het nieuwe huis geweest. Dus je hebt nu zeker door dat de contacten van lang geleden zijn... Bij ‘Wampie’ hebben je vader en ik met onze uitgaansgroep vele discussies en dialogen gevoerd en daar in die gesprekken kwam ook naar voren dat hij wel dacht voor zijn 30e /40e miljonair te zijn... zeer overtuigd van zijn kunnen en mogelijkheden, net zoals jullie in zijn overlijdensbericht schrijven...groots dromen ... en een eeuwige optimist.
    De laatste keer dat hij mij op de schouders tikte en ik mij omdraaide, blij verrast hem te zien, was tijdens de nazit bij het afscheid van Inge Kruiselbergen in den haag, ( zij was de vrouw van Richard van Dalen, waar ik vroeger mee in de zandbak heb gespeeld). Overigens, met jouw moeder Annemarie, heb ik op de lagere ook veel gespeeld. Wij woonden nl in Huissen-stad en Piet kwam van Huissen-zand. Stichtingsleden kwamen van beide.... je vader was dus import, maar door zijn bravoure en nadrukkelijke aanwezigheid paste hij daar wonderwel tussen, die vreemde eend in de bijt....... al met al heb ik warme en leuke herinneringen aan je vader. De laatste keer dat ik hem fysiek ontmoette was dus in den Haag, waar veel Stichtingsleden waren. Hij vertelde toen over de laatste jaren en zijn lichamelijke ongemakken, maar zonder meelij op te wekken, blijmoedig en reeel !
    Ik wens jullie een oprecht en waardig afscheid van je vader. Ik herinner mij zijn woorden op het afscheid van zijn schoonvader, dus de vader van Annemarie, jouw opa en een oom van Piet. Er ging een schok door de aula en tegelijkertijd een doodse aandachtige stilte....
    Jij bent een zoon van je vader dus twijfel ik daar niet aan... er zullen vele herinneringen de revue passeren, warme herinneringen, maar ook momenten die nog net of net niet door de beugel konden! Wees oprecht ... dat was hij ook!

    Hartelijke groeten vanuit Woerden,
    Piet en Nelleke Arends-Heijckmann,
    de Waver 2,
    3448DK

    Nelleke en Piet - Woerden
    19 september 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 23
    Gertjan en Frida Matwrs

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Gertjan en Frida - Huissen

    18 september 2020

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie