gedenkplaats van

Fred Blankemeijer

13-08-192608-11-2010
   Feyenoord heeft met grote droefenis kennisgenomen van het overlijden van Fred Blankemeijer. De oer-Feyenoorder stierf in de nacht van zondag op maandag aan de gevolgen van een longontsteking. De Rotterdammer diende Feyenoord in een veelvoud aan functies waaronder eerste elftalspeler en bestuurslid en was meer dan 70 jaar lid van de club. Fred Blankemeijer, clubicoon, ‘arendsoog en olifantengeheugen in dienst van Feyenoord’, is 84 jaar geworden.

   De crematieplechtigheid van Fred Blankemeijer zal op zaterdag 13 november aanstaande om 11.00 uur plaatsvinden in het Crematorium ‘Rotterdam’ aan de Maeterlinckweg 101 te Rotterdam. Er is geen gelegenheid tot rouwbezoek. Na de rouwplechtigheid zal de condoleance elders in besloten kring plaatsvinden.
   Bij de receptie van het Stadion Feijenoord wordt van dinsdag 9 tot en met zondag 14 november een openbaar condoleanceregister ingericht. Ook kunt u uw condoleance e-mailen naar condoleance@feyenoord.nl.

   Zondag één minuut stilte
   In verband met het overlijden van Fred Blankemeijer zullen aankomend weekeinde alle wedstrijden waarbij Feyenoord-elftallen in actie komen voorafgegaan worden door een minuut stilte. Ook bij het duel Feyenoord-SC Heerenveen dat voor zondagmiddag 16.30 uur op het programma staat zal een minuut stilte in acht worden genomen. Feyenoord rekent op de medewerking en het respect van alle bezoekers.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • 2015
    voor eeuwig
    reactie 1   |   niet OK
    Ome Fred voor eeuwig in het rood en wit.
    Voor eeuwig in de Kuip.
    En voor eeuwig in onze gedachten.
    Het is nu al weer 5 jaar geleden dat Ome Fred naar de eeuwige voetbalvelden in de hemel is vehuisd.
    Maar vergeten zullen we hem nooit.
    Een voorbeeld voor ons allen, rust zacht.


    Esther Fons - Rotterdam
    8 november 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie