gedenkplaats van

Fred Metman

15-07-195510-01-2018
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Tot ziens matti
    reactie 30   |   niet OK
    Hi Fred,
    Zojuist hoor ik pas dat je bent overleden. Verdriet en een traan. Fijn om te lezen dat er veel warmte om je heen was aan het eind. Met jou samen heb ik meer dan 12 jaar geleden mijn eerste onderneming opgezet. Ik weet het nog hoe we ons bureaus in elkaar timmerden op een kantoortje op een industrieterrein in Pijnacker. Bij veel bedrijven hebben we multi company loyalty concepten gepresenteerd. We reisden in die periode stad en land af. Je was een eerlijke, warme, humorvolle zakenmaat, waar je altijd op kon rekenen. Daarna hadden om de tweetal jaren een gezellig avondje uit om bij te praten over onze levens, de laatste keer namen we afscheid met een brasa.
    Bedankt voor de mooie zakenavonturen ik vergeet je niet matti.

    Mochtar

    Mochtar - Berkel en Rodenrijs
    28 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen
    reactie 29   |   niet OK

    Lieve Vriend,
    Ruim 30 jaar geleden was jij getuige bij ons huwelijk. Afgelopen oudejaarsavond blijkt ons definitieve moment van afscheid nemen te zijn geweest, met door ons gebakken oliebollen en appelflappen....

    We missen je man. Je afkeer van groenten en koud weer (‘Dit is toch geen weer voor een Indo?’), je onverbeterlijke voorkeur voor KFC, spare ribs, een visje, lekker eten in het algemeen (bij voorkeur wel een beetje vet langs je mondhoeken), je humor, maar ook je luisterend oor en je hulpvaardigheid.

    Maar bovenal missen we de lol, lol die er altijd was gedurende de waardevolle tijd die we met elkaar doorbrachten sinds onze HIO studie.

    Ella & William


    William & Ella - Rijswijk
    12 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Dierbare vriend
    reactie 28   |   niet OK
    Lieve Fred,
    Ruim 5 jaar geleden kwam jij in ons leven; stralend zat je naast onze vriendin Hellen op de bank. We hadden direct een klik en er volgden vele mooie ontmoetingen; gesprekken met een lach en een traan omdat we toen al realiseerden dat onze tijd samen kort kon zijn. Jij deelde met ons en onze kinderen o.a. jouw passie voor IT, vliegtuigen en eten. Wat kon je genieten van een bbq met veel vlees en een boom opzetten met onze knullen. Wat genoot je van het uitje met Niels en Paul naar de KLM. Regelmatig hadden we diepgaande gesprekken waar jij liefdevol over jouw familie en jouw dochters vertelde. Je sprak altijd vol trots over hen! Heel bijzonder was het kerstconcert van Hellen in jouw aanwezigheid.
    Lieve vriend, dankjewel voor jouw vriendschap en dat je onze Hellen zo gelukkig hebt gemaakt.
    We missen je, Fred, rust zacht.
    Liefs, Erik en Greet

    Erik & Greet - Den Haag
    4 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 27   |   niet OK
    Lieve Fred,

    Toch nog onverwacht snel ben je van ons heengegaan. Ik ben dankbaar voor de vriendschap die wij hadden. Je was altijd geïnteresseerd en dacht graag mee, zelfs toen je al in het hospice verbleef en zo'n beetje alles ver weg van jouw bed werd. We zijn samen een paar keer naar Amsterdam geweest om pakken te laten maken. We maakten daar echt een uitje van. Natuurlijk werden er dan ook kroketten gegeten bij Van Dobben en dronken we nog ergens een biertje. Ondertussen werd er van alles besproken dat ons op dat moment bezig hield. Ook tijdens wandelingen langs de boulevard van Scheveningen was jij een goede sparring partner, of misschien wel een passender omschrijving: "mijn coach". Jij hebt mij toen echt goed geholpen. Een dergelijke sessie diende natuurlijk wel afgesloten te worden met een bord spareribs of sateh met frites. Daar genoten we samen enorm van. Later ben je een paar keer meegeweest naar Zweden met de "houthakkers". Wat hebben we daar tranen met tuiten gelachen en wat was het altijd gezellig.
    Lieve Fred, nu ben je er niet meer. Bedankt voor de mooie gesprekken. Ik wens jouw dierbaren veel sterkte toe.
    Michiel

    Michiel - Den Haag
    28 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 26   |   niet OK

    Lieve Fred,
    ik mis je...
    Alette


    Alette - Den Haag
    18 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Fred bij Zangvereniging Vivace Schipluiden!
    reactie 25   |   niet OK

    Lieve Fred, het was altijd erg gezellig met jou op het koor! Wat hebben we veel mooie concerten gegeven en veel andere leuke momenten gedeeld!
    Ik heb nog wat foto's gevonden en van sommigen gedeeltes uitvergroot - zo kom jij beter uit tussen de bassen, jouw stemgroep!
    Het ga je goed 'boven' - we zien elkaar vast ooit weer ergens daar terug.....

    Namens heel Vivace, Marijke van Leeuwen


    Marijke - Schipluiden
    12 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Plezier
    reactie 24   |   niet OK

    Lieve Fred,
    In al die jaren dat ik je ken, stond wat lekkers eten en plezier hebben altijd voorop. Op bijgevoegde foto hadden we net vis gegeten in Scheveningen. Wat hebben we samen gelachen en heel veel afgepraat. Geen onderwerp was te gek of te gevoelig. Je bent zo'n lieve schat ! Je bent, en blijft me heel dierbaar... Voor altijd, Annemarie x


    Annemarie - Delft
    12 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Lies Remeijer
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Lies - Rotterdam
    12 februari 2018
    reactie 23
   • Rond de tafel
    reactie 22   |   niet OK

    Lieve Fred, je genoot van de gezelligheid aan tafel! Je luisterende oor, “ de smaakpolitie” en je aanwezigheid maakte de avond compleet! Je was altijd van harte welkom en dat heb je ook zo ervaren!
    Het gemis is groot! De mooie momenten zullen we koesteren!


    Peter Suzanne Rutger en Lysette - Leidschendam
    11 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen
    reactie 21   |   niet OK
    Beste Fred,

    Ondanks jouw moeilijke laatste jaren bleef je gevuld met positieve energie, energie die je ook vooral aan anderen over bracht. Je had altijd belangstelling voor je omgeving, en waar mogelijk droeg je jouw steentje bij. Niet alleen bij de Lions, waar je prachtig werk hebt verricht, maar in veel andere verbanden. De gezellige “Ipse”ritten, gewoon na een vergadering bij kletsen..Ik ga je missen! Het was mooi, maar te kort.

    Hans & Lizet

    Hans & Lizet - Pijnacker
    11 februari 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie