gedenkplaats van

Fred Prang

30-04-195331-03-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Mooie herinneringen
    reactie 209   |   niet OK
    Dag Fred, lees nu als dat Corona jou ook genekt heeft. Eind zeventiger en de tachtiger jaren ontelbare avonden in de Woo doorgebracht. Jij als veilig vertrouwd rustpunt aan de deur. Bij binnenkomst en bij vertrek. Dankbaar voor een leuke avond en drukte altijd een muntje in je hand.
    Vele jaren later vanaf 2008 hoorde ik van mijn zoon die in Amsterdam studeerde maar die soms naar de Woo ging. Hoe verbaasd was ik dat hij jouw naam noemde als toffe portier. Een stuk historie van mij als student verbond zich met zijn studentenleven. Hoe bijzonder. Dank voor de rust en veiligheid op al die avonden en nu voor jou rust zacht!

    Paul - Houten
    3 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Rust in vrede
    reactie 208   |   niet OK
    Heb jou als portier meegemaakt in de 2e helft van de jaren 80 en de 1e jaren van 90. Zelf ook nog een aantal keren "buiten" gezet door je. Bleef altijd rustig en professioneel. Heel wat anders dan bij andere horecatenten. Rust in vrede!,

    jos - Pelt Belgie
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Rianne Droogleever
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Rianne - Utrecht
    25 april 2020
    reactie 207
   • Gouwe gozer
    reactie 206   |   niet OK
    Dank voor de goede tijden, vertrouwen en bescherming.
    Na de studenten tijd ook nog veel gezien, dank dat we bij je afscheid diner / feest konden zijn. Je was een bijzondere kerel
    het gaat je goed
    Greetings Patrick

    patrick - Utrecht
    19 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Goeie oude tijd
    reactie 205   |   niet OK
    Eind jaren tachtig rechten gaan studeren. Altijd met collegekaart de woo in. Pasje nooit laten maken. Paar jaar later geen college kaart meer, maar wel weer stappen. Ook naar de woo, sorry jij komt er niet in. Week later weer aan de deur, waarom laat jij geen pasje maken? Dat is toch veel handiger? Zo gezegd zo gedaan. Jaren vaste bezoeker geweest en een gezellige tijd gehad. Je wordt ouder en gaat andere dingen doen in je leven. In 2002 toch nog maar een keertje wezen kijken in de woo. Fred herkende me gelijk. Kom jij ook weer eens een keertje kijken? Met 5 minuten stond ik weer bij Fred, en was het niks? Nee Fred, de dames zijn hier wel erg jong en ik ben nog uit de sixties. Je moet ook niet op de zaterdagavond komen, maar op de donderdag. Dan zit er wel wat bij voor je, gaf Fred als welgemeend advies.
    Fred bedankt voor al die leuke jaren!

    Paul

    Paul - Langbroek
    18 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Papa Ik hou van jou❤️
    reactie 204   |   niet OK

    Wij missen jou heel erg, het is nog steeds onwerkelijk en het doet mij zoveel verdriet dat je niet meer bij ons bent, Maar je heb geen pijn meer en je kan nu rusten en je moet weten dat je voor ons zoveel betekende en voor vele mensen wat ons goed doet dat je zo geliefd wordt.
    Wij houden zoveel van jou, Je bent onze held❤️

    Melody - Utrecht
    17 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Hé Fred, ouwe reus, lieverd!
    reactie 203   |   niet OK
    Hé Fred, ouwe reus, lieverd!
    Daar ga je!
    Heb je Petrus al verteld, hoe je dat moet doen ... aan een poort staan ;-)
    Alle goeds, liefs,
    Jet

    Jet - Utrecht
    12 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 202   |   niet OK
    Het is jaren geleden dat we op zondagavond tijd samen aan de deur doorbrachten. Na mijn stockronde hoorde ik graag je verhalen van vroeger aan. Inmiddels al wel 20 jaar geleden, maar sommige avonden zal ik nooit vergeten.
    Rust zacht beste Fred en dank voor alles wat je voor De Lady hebt betekend.

    Jeroen - Haarlem
    10 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Vaarwel Fred
    reactie 201   |   niet OK
    Ik ben geen lid van het USC geweest, ik heb niet in Utrecht gestudeerd, ik heb pas bij jouw afscheid voor het eerste de Woolloomoolloo bezocht. Maar ik ken jij inmiddels sinds 1992. Ik heb het nagekeken. 28 jaar heb jij mijn polikliniek bezocht. Bij ons eerste contact op zaal dacht je dat je dood ging. Niets was minder waar en in de daaropvolgende jaren ben je regelmatig langs geweest, altijd met iets leuks voor die arme dokter. Die proefles worstelen voor de dokters is er helaas nooit van gekomen maar het idee heeft eeuwigheidswaarde. Als onderdeel van jouw team heb ik je afscheid meegemaakt wat een onuitwisbare indruk heeft gemaakt en wat een blijvende dierbare herinnering. Een schat aan dierbare herinneringen neem ik verder met mij mee. Als een teken van jouw aanwezigheid en bijzondere persoonlijkheid, larger than life zoals er niet veel zijn. Dank je wel Fred.


    Harold - Bilthoven
    9 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 200   |   niet OK
    Hey Fred,
    Je was maar een bietje ouder dan velen van ons, maar je gaf ons rust en veiligheid, alsof je een vader was van ons allemaal. Dank voor het vertrouwen dat je ook aan ons gaf, dat was fijn om van jou te krijgen.
    Robert - Vis

    Robert - Wijchen
    9 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie