gedenkplaats van

Gardy Schelbergen

30-04-194408-10-2016
  • 30 april 1944 - Bergen (Limburg)
  • één zoon, één dochter en één kleinkind
  • Verpleegkunde
  • Wandelen

Gardy Schelbergen werd geboren in Bergen (Limburg) op 30 april 1944. Gardy volgde een studie Verpleegkunde. Gardy had één zoon en één dochter: Sam en Maartje . Ook had ze één kleinkind: Niva . Haar vrije tijd besteedde ze graag aan Schilderen en Huis en tuin. Op sportief gebied stak ze haar energie in Wandelen. De laatste woonplaats van Gardy was Venray.

Gardy, moeder, oma, zus, ben jij ….

Genietster,
Zittend in je tuin, sigaretje in de hand, intens genietend van elk bloemetje dat bloeide. Fietsen, wandelen in de natuur, gewoon buiten zijn.

Inlevend en belangstellend,
Altijd op de hoogte van wat er speelde bij iedereen, hoorde je oprecht graag de verhalen van anderen. Je kreeg terug wat je gaf: indrukwekkend hoeveel mensen jou omringden en je hielpen tot het einde.

Vol levenslust,
Krachtig omarmde je het leven. Ondanks het feit dat je flink moest inboeten de laatste jaren, kon je alle kleine dingen waarderen. Altijd optimistisch met een lach. Jij wilde nog wel. Moedig, tot de laatste dag. ‘Ik leef in het moment’ zei je, niet vooruitlopend op het naderende einde.

Mooi ,
Altijd prachtig en goed verzorgd zag je eruit. Winkelen en voor een zacht prijsje je slag slaan. Je huis gezellig aangekleed en je tuin perfect op orde.

Moeder,
Onvoorwaardelijke liefde heb je ons altijd gegeven, in mooie maar ook moeilijkere tijden. Nooit oordelend over de levenskeuzes die wij, jouw kinderen, maakten. Ons accepterend zoals we zijn. Altijd luisterde je, altijd steunde je ons.

Oma,
Lang gewacht, werd je uiteindelijk toch oma. Zo’n hechte band met Niva. Dagelijks samen praten aan de telefoon. Geen ander kon Niva zo met een half woord begrijpen als jij. Jij leeft voort in haar; net als jij is ze opgetogen over elk bloemetje dat ze ziet.
Dat was jij op en top, mam. Zo zullen we altijd aan je denken.
We missen je ontzettend maar in onze harten zul je altijd bij ons zijn.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Sam Huibers
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Samen blijven we jou herinneren…

Help dit bericht te

verspreiden