Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Geert-Jan Van Stiphout

29-05-196016-07-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Omdat ik weet dat je altijd bij me bent❤
    reactie 26   |   niet OK

    Omdat ik bij dit nummer zowel een lach als een traan krijg. Een gevoel van trots en gemis. Ik had nog zoveel met je willen delen en dat besef ik als maar meer. Ik denk vandaag een beetje extra aan je pap!🖤 xx een trotse dochter!

    Roely - Emmen
    16 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Mijn gedachten aan Geert-Jan
    reactie 25   |   niet OK
    Geert-Jan

    De beste man die mijn lieve zusje ooit had kunnen wensen. Ik heb altijd een hele goede band met hem gehad.

    Nadenkend over Geert-Jan kwamen de volgende kreten bij mij boven drijven.

    Wist bijna altijd raad op een probleem of vraag.
    De nuchterheid zelf al deden zijn afgeknaagde nagels soms anders vermoeden.
    Had ook altijd interesse in een ander.
    Had humor.
    Als Geert-Jan een mening had dan had hij die en moest je wel met heel goede argumenten komen om hem van gedachten te laten veranderen.
    Hij zei wat hij dacht en dat kon ooit hard zijn maar nooit onredelijk, daar zat altijd een gedachte bij.
    Was wilskrachtig en had een enorme drive zowel zakelijk als privé.

    Jonge toch ,wat ga ik je missen...

    Theo van Dijk

    Theo - Nistelrode
    10 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve pap,
    reactie 24   |   niet OK

    Sem kan jou straks niet meer herinneren maar wij zullen hem zeker laten zien hoeveel plezier jullie samen hadden, hoe jullie knuffelden en wie jij was. De filmpjes en foto's van jullie samen zijn er en zullen er altijd zijn. Lieve pap, je was een super opa en wat zullen we je missen. Voor altijd in ons hart en in onze gedachten.


    Roely - Emmen
    29 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Polen 2015
    reactie 23   |   niet OK

    We hadden samen een paar leuke dagen in Polen.


    Rini - Nistelrode
    26 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 22   |   niet OK
    Familie van Geert-Jan. Veel sterkte.
    Jos van den Broek , een lagere school vriend.

    Jos - Heythuysen
    25 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Enkele herinneringen aan Geert-Jan
    reactie 21   |   niet OK

    Gisteren werd op waardige wijze afscheid genomen van Geert Jan; een afscheid dat hem toekwam. Hierbij werd zijn leven door diverse sprekers belicht. Vooral zijn liefde voor Dorien, zijn gezin, familie en vrienden. Ook zijn harde werken en persoonlijkheid kwamen duidelijk naar voren.

    Geert-Jan had al vroeg een fascinatie voor mooie snelle motoren en auto’s. Zo kocht hij al op 16 jarige leeftijd zijn eerste motor; een bromfiets model met grotere cilinder. Hierdoor kon hij het thuis verkopen als zijnde het een bromfiets. Ook de dames bromfiets van zijn moeder ging volgens hem niet snel genoeg en na een onderhoudsbeurt door Geert-Jan, liep die een stuk “beter”.

    Nog voor dat Geert-Jan zijn autorijbewijs had, ging hij en keer met de auto van zijn ouders naar Vorstenbosch. Daar kreeg hij van een oom en tante te horen dat hij direct weer naar huis moest gaan en laten weten dat hij en de auto ongeschonden in Erp waren aangekomen.

    Zijn eerste motorrijwiel werd een prachtige grote toermotor. Toen het motorhuis geen tijd had voor een kleine beurt, zou hij dat zelf wel even doen. Motorolie eraf laten lopen en daarna de carterplug terug. Vervolgens nieuwe olie er op. Hem was verteld hoeveel olie er in moest. Hoewel het wel wat veel olie leek, toch maar gedaan. Toen hij vervolgen een ritje ging maken, ging na korte tijd het olielampje branden. Zo wel geen kwaad kunnen immers hij had net nieuwe olie erin gedaan en de motor lekte geen olie. Doorgereden met als gevolg een flinke motorschade. Oorzaak Geert-Jan had de olie niet in het carter gedaan, maar bij de versnellingsbak. Later heeft Geert –Jan nog diverse mooie zware motoren gehad Hij vond het leuk om iemand achterop mee te nemen en te laten zien hoe snel en hard de motor kon. Het ging hem daarbij ook om de reactie van de duopassagier.

    Zijn eerste auto was een fel blauwe Opel Kadett sedan. Deze werd door Geert-Jan gepimpt en onder meer voorzien van hoogpolig tapijt. Bij een van zijn bezoeken aan zijn Opa in Vorstenbosch, zwaaide opa hem zoals gebruikelijk bij vertrek uit. Trots reed Geert-Jan achteruit in zijn Opel, maar zag daarbij een boom nabij de oprit over het hoofd. Hierdoor werd de achterkant van de sedan een flink stuk korter. Opa stond vervolgens vrolijk te lachen. De auto werd hierna thuis in de schuur weer opgemaakt en werd later als trouwauto gebruikt.

    Nadien heeft Geert-Jan nog vele mooie en snelle auto’s gehad. Zijn voorkeur lag voornamelijk bij de drie grote Duitse merken. Tot op het laatst was een snelle auto voor hem belangrijk. Zo heeft hij onlangs hun beide auto’s ingeruild voor een nagenoeg nieuwe auto. Toen ik hem daar over aan de telefoon had, vertelde hij dat hij had proef gereden in twee nagenoeg gelijke auto’s: een grijze en een blauwe. Omdat de blauwe sneller optrok en hij Dorien hiervan ook kon overtuigen, werd het de blauwe.

    Dat een voertuig snel moest gaan ging zelfs zover dat hij het voor elkaar kreeg dat ook zijn e-bike werd getuned, waardoor deze aanzienlijk sneller ging.

    Ook van muziek kon hij genieten en een goede audio-installatie hoorde daarbij. Ook in de auto moest muziek goed klinken en bij onze laatste korte vakantie met Geert-Jan en Doren, begin dit jaar, liet horen hoe een zijn een van zijn CD’s klonk. Geert-Jan had diverse audio-installaties uit het hogere segment en een tijdje terug belde hij nog omdat hij de nieuwe CD-speler wilde kopen. Toen wij nadien in Emmen kwamen bleek dat hij de speler had gekocht, waarvan we beiden vonden dat het een goede speler was. Enthousiast liet hij horen hoe de installatie met daarin deze speler klonk.
    Om in zijn jonge jaren een auto en motor te kunnen bekostigen, werkte hij al hard. Zo ging hij, naast zijn studie bij een mengvoederbedrijf werken in de avonden en nachten, waar hij zware zakken moest sjouwen. Ook heeft hij in de wooninrichting van een oom en tante gewerkt en daar geleerd hoe je tapijt moest leggen.

    Wij zullen dierbare herinneringen aan hem bewaren.


    Jolanda en Marteijn - Bergeijk
    23 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 20   |   niet OK

    Inge - Den Bosch
    23 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 19   |   niet OK

    Inge - Den Bosch
    23 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen aan Geert-Jan ❤
    reactie 18   |   niet OK

    Inge - Den Bosch
    23 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 17   |   niet OK

    Omdat Geert-Jan zijn roots in Brabant had en daar ook graag naar toe ging voor zijn familie en vele vrienden , en natuurlijk de worstenbroodjes!

    Rust in vrede Geert-Jan

    Rini van Dijk
    Nistelrode

    Rini - Nistelrode
    22 juli 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.