gedenkplaats van

Geertje IJspeerd-Klok

15-08-194902-06-2005
   In de zomer van 2004 werd onze moeder geopereerd. Een grote tumor werd daarbij uit haar buik verwijderd en ze leek goed te herstellen. Helaas kwamen de klachten snel terug, maar werden deze te laat herkend. Eind mei 2005 stond zij opnieuw ingepland voor een operatie, maar toen bleek al dat men te laat was. De artsen besloten haar niet meer te opereren, want de kanker (sarcomen) had al te veel andere organen aangetast. De artsen gaven haar nog enkele maanden. We zijn erg verdrietig met haar verlies, maar tegelijkertijd ook opgelucht voor haar dat zij niet lang meer met deze pijn hoefde te leven. Op 2 juni 2005 is zij overleden. We missen haar nog elke dag en hopen op deze manier haar te kunnen blijven gedenken.

   Linda en José IJspeerd, Oldenzaal.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 225   |   niet OK
    Hallo Betsy, Bedankt voor je lieve berichtje. Het klopt, het is alweer een hele poos geleden dat ze is overleden.  Groetjes van Linda.

    Linda -
    15 augustus 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 224   |   niet OK
    Ben lang op zoek geweest naar mijn vriendinnetje uit Oldenzaal. Op fb haar naam ontdekt.......en gelezen dat ze al zo lang niet meer bij jullie is. Linda en Jose , wat zullen jullie haar missen !Ik heb een kaarsje voor haar aangestoken .........

    Betsy -
    12 mei 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 223   |   niet OK
    Hoi mam, een jaar geleden alweer...wat gaat de tijd snel! Morgen is de optocht...ben je er weer bij? Misschien met pap? Misschien dat je Nouska en de vader van Rian nog tegen bent gekomen boven. En zo ja, die je ze dan de groetjes? Hier gaat het goed. Zijn bezig met spannende ontwikkelingen in onze relatie. Wie weet weet jij alles al! Dag mam, jammer dat je dit niet allemaal hier op aarde mee mag maken. Maar dat je mee kan kijken vind ik ook een fijn idee. Liefs, José.

    José -
    18 februari 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 222   |   niet OK
    Hoi mam, heb nog even wat kaarsjes gebrand voor jou en pap en voor andere overleden ouders van vriendinnen en collega's en andere mensen die ik ken!
    Liefs!

    Jose -
    11 februari 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 221   |   niet OK
    Hoi mam, binnenkort gaan we een mooie boom voor je planten! Ook komt je naam ergens op te staan. Iedereen kan het dan lezen dat we je missen. En wie weet onthouden we waar jouw boom komt te staan en kunnen we deze zien groeien. Dag mam! Liefs!

    José -
    13 oktober 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 220   |   niet OK
    dacht aan je dus me pc aangezet om je even een dikke knuffel te geven .
    lIEFS ellen

    ellen -
    12 mei 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 219   |   niet OK
    Heej mam,

    tis even geleden maar natuurlijk ben ik je niet vergeten. Heb nog regelmatig aan je gedacht en het gekke is dat als ik hier nu je foto zie, dat ik bijna was vergeten hoe je er ook alweer uit zag. Lijkt wel of je beeld aan het verdwijnen is maar je energie blijft wel duidelijk hangen. Kerst en oud en nieuw zijn inmiddels alweer geweest en ik heb leuke dagen gehad! Ben nu druk op mijn nieuwe werkplek en met de opleidingen. Ook geef ik sinds januari kinderyogales. Ben erg benieuwd wat je daarvan gevonden zou hebben. Morgen zal ik een les in elkaar zetten met als thema Carnaval! Ben jij er ook weer bij dit jaar?
    Liefs van mij. xx

    Jose -
    8 februari 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 218   |   niet OK
    HE KANJER !!!!!
    Ben ik weer......er is veel gebeurt joh.
    Heb zelf een dagje aan de monitor gelegen 2 dec met een flinke hart ritme storing en een veel te hoge bloed druk dat was wel even schrikken maar de pillen slaan goed aan
    Ben ook een jaar van het roken af ben kei trots op me zelf .
    Al vliegt de tijd ons voorbij vergeten doen we je nooit meis dat weet je he je mok drink ik elke dag thee uit zo ben je toch altijd hier.
    Voor nu een extra kaarsje steek ik aan dikke knuffels blaas ik naar je en hoop tot snel


    ellen -
    7 januari 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 217   |   niet OK
    lieve ge,ik wil je even bezoeken en een kaarsje aansteken.ja meisie,het loopt alweer tegen de kerst he,we hebben de kerstboom al weer staan,met de kerstbal die ik van jou kreeg fier boven in en vooraan ,goed te zien dus.lieve ge ,ik zal een kaarsje aansteken en vooral aan jou denken deze dagen,ik kom snel weer terug hoor,dag lieve ge.opa henk,wietske en rini

    henk - hoogezand
    14 december 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 216   |   niet OK
    Hoi mam,

    morgen heb ik beurs in Zutphen. Ga er 2 dagen staan. Heb er erg veel zin in, en is ook wel spannend! Wat gaan de tijd snel. Al ruim 4 jaar dat je niet meer bij ons bent. Soms toch nog erg vreemd als went het zo langzaamaan wel. Wel jammer dat je nu niet geheel bij ons kunt zijn met alles wat we meemaken. Toch, zul je op jou manier ons volgen. Fijn idee vind ik dat. Liefs van mij.

    Jose -
    2 oktober 2009

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie