Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

George Dankmeyer

18-07-193710-10-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 39
    Julia

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Julia - Weurt

    1 mei 2021

   • reactie 38
    WIEKERT

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    WIEKERT - Leidschendam

    24 december 2019

   • ... just George Dankmeyer, bassgitaarist, photoshopper en levensgenieter !
    reactie 37   |   niet OK
    ...tot mijn GROTE spijt kom ik er nu pas achter dat mijn "buurman", bassgitarist, student Photoshop en goede facebook vriend is overleden. We hebben elkaar voor het eerst ontmoet op de Regentenkamer (Den Haag) en vele uren doorgebracht met muziek (de huisband) en achter de computer, lekker photo-schoppen, hier hebben we veel van elkaar geleerd. Mijn gedachten gaan uit naar familie en vrienden, kennissen en bekenden. Ik zal je missen, maar ik weet op zeker dat je werk blijft voortbestaan op het internet en in het geheugen van alle mensen die het voorrecht hadden met je te werken en plezier maken ! met vriendelijke groet, Wiekert-Theo blaak, 2264JA#5.

    WIEKERT - LEIDSCHENDAM-VOORBURG
    4 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 36
    Frans

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Frans - Leidschendam

    3 december 2017

   • Vaarwel vriend
    reactie 35   |   niet OK
    Rust zacht George! Wij zullen je missen en zijn dankbaar jou te hebben leren kennen. Familie en vrienden gecondoleerd met dit grote verlies.

    Hans en Else - Den Haag
    15 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Ron Korevaard
    reactie 34   |   niet OK
    facebook

    We kenden elkaar al uit de jaren zeventig, als overheidsvoorlichters, George en ik. Tientallen jaren later ontmoetten we elkaar weer. Als verrassing maakte hij foto's van het eerste optreden in de Regentenkamer van mijn latin-band Naranja Latinas. Wat een leuk weerzien! Natuurlijk heb ook ik met hem een keer lekker genast in zijn favoriete toko. 'We moeten elkaar snel weer eens zien, Ron', schreef hij een tijdje terug. Helaas, dat gaat niet meer lukken. Familie Dankmeyer en alle Indische vrienden van George wens ik veel sterkte met dit grote verlies. Indisch Den Haag is weer een icoon armer.

    Ron - x
    8 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Erik Westra
    reactie 33   |   niet OK
    facebook

    Gisteravond is mijn mentor en bovenal lieve vriend George Dankmeyer overleden, herinneringen komen terug van eindeloze middagen met gitaren , wijn en makanan gevuld met adviezen over bandsamenstellingen , vocale verdelingen .
    Lange en leerzame conversaties over het leven aangevuld met talloze anekdotes van alle muzikanten waarmee hij had gewerkt. Tijdens de vele muziek uitstapjes stelde hij iedereen voor en verruimde daar mijn eigen muziekbeleving en heb mij door hem laten vormen tot de mens en muzikant die ik nu ben, ik ga je missen SELAMAT DJALAN BOENG rust zacht vriend
    love forever xxxx

    Erik - x
    8 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Rocco Pera
    reactie 32   |   niet OK
    facebook


    George heeft onder de naam Giorgio enige tijd in de band van mijn vader gespeeld. Volgens mij een seizoen bij Palais de Danse in Scheveningen in de 60-er jaren. Hij is ook mee geweest op tour door Europa. Ik leerde George pas kennen nadat ik een videokanaal op you tube had aangemaakt met liedjes van mijn vader. George reageerde direct. Wij spraken een paar keer met elkaar af. Mijn vader en George hadden elkaar al zo een 35 a 40 jaar niet meer gezien. Mijn vader woonde in een verzorgingshuis en helaas ging het toen al niet goed met hem. George was blij hem te zien maar mijn vader kon hem zich niet meer goed herinneren...
    'Giorgio' vertelde mij mooie verhalen uit het verleden welke ik nog niet kende. Hij vond mijn vader een van de beste drummers met wie hij ooit samengespeeld had, vertelde hij. Voor mij leuk om te horen omdat ik niets meegekregen heb uit de tijd dat mijn vader beroepsmuzikant was... Het favorite nummer van George was deze... https://youtu.be/cDz9AHqYOIs
    Waarom? Om de drums in combinatie met de zang van mijn vader... 'Het ging maar door, strak, en snel...' (George staat ook op een aantal foto's bij het filmpje)
    Ik ben heel blij dat ik George heb mogen leren kennen. Het was een heel goed mens en vreselijk lief.
    Ik hoop dat George en mijn vader ergens daarboven elkaar ontmoeten en vreselijk veel lol beleven.

    Ik wens iedereen veel sterke met het verlies van George.

    Rust zacht...

    Rocco - x
    8 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Facebook bericht van Debby Dankmeyer
    reactie 31   |   niet OK
    Facebook

    Lieve George, ik heb gisteren van jou afscheid genomen. Vele herinneringen komen naar boven. Jouw ondeugende blik, jouw humor, jouw mooie verhalen waarnaar ik gekluisterd luisterde. Verhalen over pa, John, de familie en Indië. Jouw passie voor muziek die je graag met iedereen deelde. Van "Indo-rocker" tot Jazzbassist.
    Jouw enorme inzet voor organisatie, fotograaf, Journalist, persvoorlichter (vm Minister Hedy d'Ancona), marathons (inzet zorg), Roki voorzitter, Regentenkamer, Tong Tong Fair en ga zo maar door. Jouw liefde als broer. Je leerde mij liedjes op de piano, liedjes die ik altijd nog speel!! En hoe jij mij plaagde als tiener, je had mij weer eens gespot zoenend met een vriendje, verbaasd en twijfelend geloofde ik er bijna zelf in smile-emoticon:-).
    Ik was op zoek naar een foto van jou. Ik heb nog geen mooie kunnen vinden. Wel deze van het internet kunnen plukken. Het is ook niet raar, want jij was immers altijd de fotograaf. Ik kwam vele mooie foto's tegen die door jou zijn genomen!
    Dank je George voor de onvoorwaardelijke steun die jij mij gaf.
    Ik ga je enorm missen lieve broer. Forever in my heart heart-emoticon

    Debby - x
    8 november 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 30
    Linda

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Linda - Zoetermeer

    29 oktober 2017

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.