gedenkplaats van

Gerard Copijn

Overleden op: 09-11-2010
   Dinsdagavond, 9 november, is onze dierbare collega Gerard Copijn overleden.

   Gerard heeft vele jaren hier op school gewerkt als leraar biologie, scheikunde en verzorging en als mentor van verschillende klassen. Hij heeft altijd met een vreugdevol enthousiasme zijn vak uitgedragen en heeft als een bijzonder hartelijk en betrokken mens veel voor leerlingen en collega’s betekend.

   Gerard heeft zeven jaar geleden een ernstige leverkwaal gekregen. Daar is hij gedeeltelijk weer van hersteld en hij heeft ook zijn schooltaken voor een deel weer kunnen oppakken. In het afgelopen schooljaar lukte dat niet meer, omdat hij te kampen kreeg met ernstige infecties aan een al eerder geopereerde knie. Door de vele vervolgoperaties, de medicinale behandelingen en de complicaties die daar bij optraden, is hij uiteindelijk zo verzwakt, dat hij een week geleden op de intensive care afdeling van het ziekenhuis is opgenomen. Dinsdagavond werd Gerard getroffen door een interne bloeding, waarna hij korte tijd later overleed.

   Vrijdag 12 november, zullen wij aan het eind van de periodeles Gerard gezamenlijk met de leerlingen herdenken. In de spreekkamer beneden hebben we een ruimte ingericht waarin leerlingen en anderen in stilte hun gedachten en gevoelens aan Gerard kunnen schenken.

   Maandag 15 november 2010., om 12.30 uur, voorafgaand aan een besloten crematiebijeenkomst, zal er een uitvaartplechtigheid plaatsvinden in de kerk van de Broedergemeente in Zeist. Gezien de beperkte ruimte zullen we daar niet met de gehele school aan kunnen deelnemen.

   Omdat niet iedereen die dit zou willen de plechtigheid in de kerk zal kunnen bijwonen, houden we op donderdag 9 december a.s. om 20.00 uur, hier op school, een herdenkingsbijeenkomst voor (oud-)leerlingen, collega’s en ouders van de school. Nadere informatie hierover zal op onze website worden geplaatst.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie