Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Gerard Kloos

01-06-193825-10-2012
   Met bewondering en respect voor de kracht en waardigheid waarmee hij zijn laatste levensjaren heeft volbracht, delen wij u mede dat is overleden onze vader, opa, overgrootopa,

   Gerard Johannes Anthonius Kloos op de leeftijd van 74 jaar

   Gerard woonde de laatste 4 jaren van zijn leven in het Erasmushuis te Zaandam. Daar had hij een prachtige woonruimte op dezelfde gang van zijn oudere broer Herman. In 2004 heeft Gerard een beroerte gehad waarvan hij sindsdien behoorlijke restverschijnselen had. O.a. een afasie (moeilijk spreken). In augustus 2012 is Gerard 11 dagen in het ziekenhuis opgenomen geweest vanwege o.a. een longontsteking. Nadien is hij eigenlijk nooit meer echt de oude geworden. Gerard werd in de avond van donderdag 25 oktober dood aangetroffen in zijn badkamer van het verzorgingshuis.

   Gerard rust in vrede op de Gemeentelijke begraafplaats van Zaandam, graf 17A-B4, nabij het gezamenlijk graf van zijn moeder (Trui Kloos-de Bont, 5 februari 2017 - 19 juni 2011, graf 10A-13) en zijn oma (Paulina de Bont-Poninten, 1888 - 3 december 1961).

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.