Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Gerben Jansen

28-07-196812-01-2020
   Mijn allerliefste schat,
   Nooit zal ik je meer kunnen aanraken, nooit zal ik je meer voelen Nooit meer zullen onze lippen elkaar raken, nooit meer wat kunnen vragen,
   nooit meer samen kroelen
   Je hebt ons alles gegeven, je wilde ons nog niet achterlaten, maar je kon niet anders, je lichaam kon niet meer. Je bleef strijden en ik zei steeds, niet op Alyssa’s verjaardag schat en dat heb je gelukkig kunnen volhouden, daarna mocht je gaan,
   met pijn in ons hart.
   We waren het niet altijd eens met de opvoeding, ik was volgens jou te lief en ik vond jou te streng, we vulden daarin elkaar toch goed aan uiteindelijk.
   Ik ben blij dat ik jou ontmoet heb in 1997 op Curaçao, ik was op vakantie en jij werkte daar als een illegale Nederlander. Voor mij was je toen maar een vakantieliefde en toen je weer naar Nederland kwam, heeft het lot anders beslist…. Ik was helemaal niet toe aan een relatie, maar je liet me niet meer los, en oh wat ben ik blij dat je dat niet had gedaan. We hebben samen 2 prachtige dochters op de wereld mogen zetten en ik zie in hun ook jou, je was een strenge papa maar ook een liefdevolle papa en wat was je trots op ze, gewoon… omdat ze je dochters zijn.
   Celeste die je steeds achter haar broek zat, over heb je je huiswerk al geleerd of gedaan? Daar trok ze zich vaak nergens van aan en ging gewoon haar eigen gang, haha de puber…en toch kreeg ze het voor elkaar, dat ze weer die nep nagels of dat leuke jurkje kreeg van jou.
   En ons klein duimpje Alyssa, waar je samen de liefde voor voetballen hebt en wat doet ze het goed, ik was met Celeste naar wedstrijdzwemmen en jij was altijd met haar naar de training of wedstrijden. Wie weet, dat ze ooit nog bij Feyenoord komt te spelen of Ajax haha, het talent heeft ze, maar nu nog doorzettingsvermogen.
   Je had naast je werk ook nog eens de taak opgenomen om voorzitter te worden voor de damesafdeling van DSO en dat heb je met veel passie gedaan, soms tot ergernis van mij, want ja hallo, ik ben er ook nog…. Of je was aan het werk, of je was met de voetbal bezig. Maar het geeft niet schat, ik weet dat je alles hebt gedaan voor ons, alles wat je deed, deed je voor ons en het heeft aan ons nog nooit wat ontbroken.
   We hadden alleen meer tijd moeten hebben.....
   Gelukkig hebben we nog heel veel leuke dingen kunnen doen, samen met onze vrienden op Sicilië, New York met zijn tweeën en als laatste met zijn viertjes naar Curaçao, hoe dat ook geëindigd was, we hadden genoten van alles en dat neemt niemand meer van ons af.
   Mijn lieve schat, ik zal het niet te lang houden, maar voor mensen die jou kennen is het ook niet nodig om hun te vertellen hoe jij was. Zoveel liefde, zoveel vriendschappen, zoveel mooie woorden zijn er gezegd. Je was een geliefd persoon met heel veel humor, dat blijkt wel aan de grote opkomst, maar dat kan ook niet anders je hebt fantastische ouders een lieve broer, die alles voor iedereen doet
   en er ook voor ons altijd is en zo was jij ook.
   Je meisjes gaan het nu met zijn drieën doen, wij komen er wel, maak je maar niet ongerust daarboven. We hebben heel veel hulp en liefde om ons heen.
   Rust zacht, mijn lieve schat, je bent klaar met vechten tegen die rotziekte!
   Ik, wij gaan je missen, je bent en blijft een mooie vent, je bent er misschien niet meer, maar je zit voor altijd en eeuwig in ons hart!
   Bedankt voor die mooie Jaren! IK HOU VAN JOU!
   I’m everything I am, because you loved me…..

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Gemis
    reactie 65   |   niet OK
    Elke keer als ik in de buurt kom van je fysiotherapie praktijk dan denk ik even aan je. Ik mis je goede zorgen als fysiotherapeut en de fijne gesprekken die we hadden. Je was een empathisch mens en wordt zeer gemist.
    Op deze dag steek ik een kaarsje voor je aan, voor je familie en in nagedachtenis aan jou.

    Wendy - 'S-GRAVENHAGE
    12 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Niet vergeten
    reactie 64   |   niet OK
    Beste Gerben

    Het is alweer een jaar geleden dat je bent gestorven. Het is moeilijk voor je familie en je ouders en vrienden.
    Er is een leegte in het leven en dat ben jij.

    Trevor en Corry

    Cornelia - Chelmsford
    12 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Bijna een jaar verder
    reactie 63   |   niet OK

    Lieve knul,
    Er is al bijna een jaar om, dat je bent overleden. Het is nauwelijks te bevatten zo snel. Er is ook zoveel gebeurd dit jaar.
    En elke nieuwe gebeurtenis zonder jou is zo'n gemis. Het overlijden van tante Betty en Regina haar vader. Maar ook de verjaardag van mij, Moederdag, de verjaardag van Regina, papa z'n 80e verjaardag. Het afscheid van jullie kleine meid van de basisschool. Jullie 20e trouwdag. De verjaardag van Celeste.
    En dan is het alweer december een moeilijke maand. Verleden jaar kregen we te horen dat je uitbehandeld was. We zijn toen de 1e Kerstdag nog met elkaar geweest.
    Nu was de Kerst zonder jou leeg.
    Regina en de meisjes samen met Celeste's vriend Mike hebben de 2e Kerstdag bij ons gegeten. We hebben spelletjes gedaan zoals gewoonlijk.
    Jullie vriendengroep vangen Regina en de meisjes ook goed op.
    Dan is er de jaarwisseling Regina en de kinderen waren samen met Karin en Jos. Veel vrienden zijn na12 uur ook nog gekomen. Pap en ik waren samen, moeilijk. We missen je telefoontjes, je altijd vrolijke stem. Ik hoor je vaak zeggen: "Je moet verder mam". Dat weet ik, ik doe mijn best.
    Als ouders een kind verliezen is vreselijk. We zullen je nooit vergeten, je blijft met ons meelopen ons hele verdere leven.

    Lieve groet,
    Pap en mam


    Ria - Zoetermeer
    3 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Gemis
    reactie 62   |   niet OK
    Lieve knul,
    Tijdens iedere jaarwisseling kijkt men terug op het afgelopen jaar, zo ook wij, mama en ik.
    Het is nog steeds moeilijk te aanvaarden dat je er fysiek niet meer bent. Ik mis jouw onbegrensde optimisme, je bulderende lach en vooral jouw dagelijkse telefoontjes.
    Telefoongesprekken waarin wij over jouw meidengroep bij D.S.O. babbelden, de vooruitgang in hun spel, de doorzettende voetbalgroei van Alyssa, haar verwachtingen over hoe verder als voetbalster. Maar vooral mis ik onze gesprekken over "Hoe nu verder met Feyenoord".
    Het afgelopen jaar dacht ik vaak: "Kon ik nog maar even Gerben bellen". Dat gemis doet nog steeds heel veel pijn.
    Gelukkig zien wij nog regelmatig Regina en jouw beide meisjes. Dit biedt troost en afleiding. Jouw gezin geeft ons de inspiratie om naar de toekomst te blijven kijken.    Karel - Zoetermeer
    3 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 61
    Nanja

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Nanja - Den Haag

    24 december 2020

   • Genieten met de G van Gerben
    reactie 60   |   niet OK

    Lieve Ger,
    We gaan alweer richting een jaar dat we zonder de fysieke jou in ons midden verder gaan. We maken nieuwe herinneringen met elkaar, zo gaat dat. Natuurlijk met jouw Regina, Celeste en Alyssa in ons midden. En tijdens deze momenten kom jij nog steeds voorbij, noemen we je naam, lachen we om je grapjes, genieten we op de Gerben manier. Want als er iets is dat jij ons hebt geleerd, is om te Genieten met een hoofdletter G van Gerben. Je zit voor altijd in ons hart. Liefs Jos en Karin


    Jos en Karin - Pijnacker
    20 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 59   |   niet OK
    We begonnen net op een leeftijd te komen dat we goede gesprekken konden voeren en een betere band konden opbouwen met volwassenen, toen Gerben ziek werd. We kenden hem al ons hele leven en konden het goed met hem vinden. Hij was altijd bezig met anderen, vragen hoe het met je ging, was erg behulpzaam, maar we zagen hem ook altijd lekker feesten en plezier maken.

    Toen we achter de bar stonden op zijn 50 jarige feest, kwam hij aan de bar zitten. Hij ging gezellig met ons praten, en vroeg meteen ook of we zijn drankje wat sterker wilden maken en aan het eind van de avond waren zijn drankjes meer vieux dan cola.

    Naast het feesten was hij ook heel behulpzaam als we hem nodig hadden als fysiotherapeut. Dan vroegen we hem om advies of gingen naar zijn praktijk. Hij gaf altijd goede hulp.

    Op de voetbal was het ook altijd gezellig met hem in de buurt. Als scheidsrechter bij de wedstrijden was hij net zo gezellig als buiten de wedstrijden.

    We blijven hem herinneren als een lieve, geïnteresseerde en behulpzame vader, die altijd vrolijk en gezellig was.

    We gaan hem missen!

    Liefs van Naomi, Stef en Tamara


    Naomi, Stef en Tamara - Zoetermeer
    12 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 58   |   niet OK

    Lieve familie Jansen, Regina, Celeste, Alyssa,

    Wat is dit toch zwaar voor jullie, leven zonder Ger. Dat doet zoveel pijn. Iedereen die hem kende, zal hem vreselijk missen, wij ook!

    Gelukkig hebben we vele mooie herinneringen. Als gangmaker op feestjes, met z'n Oh Yeah en zijn praatjes, heerlijk aan de wijn. Vaak de laatste die vertrok, of, in ieder geval wilde hij altijd als laatste vertrekken. Altijd positief, spontaan, een luisterend oor en een nuchtere kijk op het leven.

    Ger en ik, Robin, kennen elkaar al sinds onze tienerjaren via DSO. Hier begon onze vriendschap en naast mijn verzorger, fysiotherapeut, keeper was je bovenal mijn grote vriend. Wat hebben we gelachen met alle etentjes, vakanties, feestjes en natuurlijk de voetbalwedstrijden. Ik vergeet nooit meer dat je rechtstreeks uit Curaçao, midden in de winter, direct weer bij ons in de goal ging staan. Wat had je het vreselijk koud tijdens de wedstrijd en wat hadden we daarna weer een lol. Wat ga ik dit allemaal missen.

    Ik, Marielle, weet het nog goed hoe ik Gerben tegenkwam. In Amphion voor het eerst, toen kende ik Robin nog niet eens. Hij stond daar heel gezellig met vrienden te kletsen en als de dames wilden dansen, dan bewaakte hij de tasjes voor ze, om hem heen hangend... Soms wel 10 stuks.

    Ik zag hem later weer in La Grande Motte, waar ik Robin heb leren kennen. Daarna met de vriendenclub altijd op vrijdagmiddag daar afspreken, tot in de late uurtjes kletsen en in de ochtend gingen we gewoon weer verder op DSO.

    Na een aantal jaren kwam Regina daar bij. Heel fijn, hij had zijn soulmate gevonden en wij hadden een vriendin erbij. Het klikte meteen. Daarna hebben ze hun prachtige dochters Celeste en Alyssa gekregen. Dat bracht hen veel liefde en plezier. Vele verjaardagen, feestjes, vakanties en oud en nieuw hebben we met elkaar gevierd.

    Dat zal komende oud en nieuw en op verjaardagen wel vreemd zijn. Maar we gaan er met z'n allen iets moois van maken, dat had Gerben graag gewild, dat weten we zeker!

    We wensen de familie en vrienden van Gep, heel veel kracht toe! En lieve meiden van Ger: We zijn zo trots op jullie, wat doen jullie het goed samen en wat zijn jullie krachtig! Als jullie het moeilijk hebben, weet dan dat wij er voor jullie zullen zijn. Het zal moeilijk blijven, toch kunnen we terugkijken op het mooie leven dat hij had, waar hij van genoot, dat hij niet wilde verlaten. Hij wilde graag blijven, heeft er voor gestreden, maar hij kon niet meer...

    Zo blij dat wij hem gekend hebben..

    Voor altijd in ons hart❤️
    Liefs, Robin en Marielle Jongejan


    Robin en Marielle - Zoetermeer
    12 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • een mooi mens...
    reactie 57   |   niet OK
    Stond iedereen maar in het leven zoals Gerben. Dan zou de wereld een stuk mooier zijn. Ik ken Gerben als een lief, betrokken, behulpzaam, vrolijk, positief (en nog 100 dingen meer) mens met een gezonde eigen mening. Uit de toespraken tijdens de uitvaart bleek ook wel dat Gerben een uniek persoon was. Ik vond het fijn om te horen wat over Gerben werd verteld en ben blij dat ik een dieper kijkje in zijn leven heb mogen krijgen. Ik was net alsof ik hem daardoor nog wat beter heb leren kennen. Bedankt daarvoor! Ik wens iedereen heel veel sterkte bij zijn verlies, hij zal enorm gemist worden. Een schrale troost is dat hij doorleeft in zijn prachtige meiden, zijn trots. Als hij kan zal hij ongetwijfeld een oogje in het zeil blijven houden....

    Miep - Zoetermeer
    7 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Redder in nood!
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve allemaal,
    Wat een leegte zal deze fantastische man achterlaten! Gelukkig zijn er een heleboel mooie en speciale momenten waar jullie met zijn alle naar terug kunnen kijken.

    Gerben was voor ons de redder in nood! Gerben heeft ervoor gezorgd dat mijn Nonna (oma) nog dingen kon doen en dit had niet alleen maar te maken met zijn fysiotherapie maar meer met zijn sociale kant en de manier hoe hij dingen aanvoelde. Gerben werkte op de Beeklaan bij de praktijk en zodra Fred op vakantie was nam Gerben ook de klanten buiten de praktijk over! Dat heeft ie geweten want meteen hadden mijn Nonna en Gerben een klik en was ze elke keer vol enthousiasme als hij langs geweest was! Ze ging zelfs lekker Italiaanse dingen voor hem maken en verwende hem omdat hij dit verdiende zei mijn Nonna altijd! En inderdaad wat verdiende hij dat allemaal, ik kan niet vaak genoeg zeggen dat wij Gerben voor eeuwig dankbaar zijn geweest dat hij in het leven kwam van onze Nonna! Gerben dank je wel en hoop dat je nu de rust hebt gevonden die je verdiend!

    Lieve familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte in de nog aankomende tijd! Jullie Gerben was geliefd

    Raymond - Den Haag
    28 februari 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.