gedenkplaats van

Gerben Jansen

28-07-196812-01-2020
   Mijn allerliefste schat,
   Nooit zal ik je meer kunnen aanraken, nooit zal ik je meer voelen Nooit meer zullen onze lippen elkaar raken, nooit meer wat kunnen vragen,
   nooit meer samen kroelen
   Je hebt ons alles gegeven, je wilde ons nog niet achterlaten, maar je kon niet anders, je lichaam kon niet meer. Je bleef strijden en ik zei steeds, niet op Alyssa’s verjaardag schat en dat heb je gelukkig kunnen volhouden, daarna mocht je gaan,
   met pijn in ons hart.
   We waren het niet altijd eens met de opvoeding, ik was volgens jou te lief en ik vond jou te streng, we vulden daarin elkaar toch goed aan uiteindelijk.
   Ik ben blij dat ik jou ontmoet heb in 1997 op Curaçao, ik was op vakantie en jij werkte daar als een illegale Nederlander. Voor mij was je toen maar een vakantieliefde en toen je weer naar Nederland kwam, heeft het lot anders beslist…. Ik was helemaal niet toe aan een relatie, maar je liet me niet meer los, en oh wat ben ik blij dat je dat niet had gedaan. We hebben samen 2 prachtige dochters op de wereld mogen zetten en ik zie in hun ook jou, je was een strenge papa maar ook een liefdevolle papa en wat was je trots op ze, gewoon… omdat ze je dochters zijn.
   Celeste die je steeds achter haar broek zat, over heb je je huiswerk al geleerd of gedaan? Daar trok ze zich vaak nergens van aan en ging gewoon haar eigen gang, haha de puber…en toch kreeg ze het voor elkaar, dat ze weer die nep nagels of dat leuke jurkje kreeg van jou.
   En ons klein duimpje Alyssa, waar je samen de liefde voor voetballen hebt en wat doet ze het goed, ik was met Celeste naar wedstrijdzwemmen en jij was altijd met haar naar de training of wedstrijden. Wie weet, dat ze ooit nog bij Feyenoord komt te spelen of Ajax haha, het talent heeft ze, maar nu nog doorzettingsvermogen.
   Je had naast je werk ook nog eens de taak opgenomen om voorzitter te worden voor de damesafdeling van DSO en dat heb je met veel passie gedaan, soms tot ergernis van mij, want ja hallo, ik ben er ook nog…. Of je was aan het werk, of je was met de voetbal bezig. Maar het geeft niet schat, ik weet dat je alles hebt gedaan voor ons, alles wat je deed, deed je voor ons en het heeft aan ons nog nooit wat ontbroken.
   We hadden alleen meer tijd moeten hebben.....
   Gelukkig hebben we nog heel veel leuke dingen kunnen doen, samen met onze vrienden op Sicilië, New York met zijn tweeën en als laatste met zijn viertjes naar Curaçao, hoe dat ook geëindigd was, we hadden genoten van alles en dat neemt niemand meer van ons af.
   Mijn lieve schat, ik zal het niet te lang houden, maar voor mensen die jou kennen is het ook niet nodig om hun te vertellen hoe jij was. Zoveel liefde, zoveel vriendschappen, zoveel mooie woorden zijn er gezegd. Je was een geliefd persoon met heel veel humor, dat blijkt wel aan de grote opkomst, maar dat kan ook niet anders je hebt fantastische ouders een lieve broer, die alles voor iedereen doet
   en er ook voor ons altijd is en zo was jij ook.
   Je meisjes gaan het nu met zijn drieën doen, wij komen er wel, maak je maar niet ongerust daarboven. We hebben heel veel hulp en liefde om ons heen.
   Rust zacht, mijn lieve schat, je bent klaar met vechten tegen die rotziekte!
   Ik, wij gaan je missen, je bent en blijft een mooie vent, je bent er misschien niet meer, maar je zit voor altijd en eeuwig in ons hart!
   Bedankt voor die mooie Jaren! IK HOU VAN JOU!
   I’m everything I am, because you loved me…..

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Linda en Titus Arkema
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Linda en Titus - Dordrecht
    12 februari 2020
    reactie 54
   • Een grote schok: een van mijn dierbare mensen is overleden. Ik zal hem missen
    reactie 53   |   niet OK
    Een grote schok: een van de dierbare mensen om mij heen is op zondag 12 januari overleden. Hij was als mijn fysiotherapeut mijn grote steun en toeverlaat tijdens mijn knie-revalidatie. Een vriendelijke mens met een zeer persoonlijke en empatische benadering van zijn patiënten. Het is erg verdrietig om hem nooit meer te zien en zijn zorgzaamheid nooit meer te kunnen ervaren. Mijn gedachten gaan uit naar zijn lieve vrouw en zijn twee prachtige dochter die hem vreselijk zullen missen. En ook ik zal hem missen

    Wendy - Den Haag
    5 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Our song
    reactie 52   |   niet OK

    Mijn lied voor jou! Wat ik gezongen heb op onze bruiloft 8 september 2000 en op jouw verjaardag toen je 50 jaar werd.

    Regina - Zoetermeer
    26 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 51   |   niet OK

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 50   |   niet OK

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 49   |   niet OK
    Beste Gerben,

    Wij (Rene Massaar en Loek Weimar) hebben elkaar leren kennen tijdens de introductie week van de HAF, de Haagsche Academie voor Fysiotherapie.
    Jij was de jongste van het stel en kreeg al snel de bijnaam “ Babyface” maar deed niet onder voor de rest.
    Wat hebben we een boel lol en plezier met elkaar beleeft tijdens de intro week en de rest van de studie.
    Bus 4 was ons standaard vervoer middel naast de trein of sprinter vanuit Zoetermeer.
    En wat was je de favoriet als jong pikkie bij mw. Sanders tijdens de massage les, je was een gewillig en gewild oefen object voor haar J.
    Dart toernooien, voetbal toernooien en bier drinken wat ging ons dat naast het studeren toch goed af, de donderdagavonden in de soos in Scheveningen maakten de vrijdagochtend lessen vaak tot een zware beproeving. De foto’s zijn gemaakt tijdens een van de vele feesten, in het Carlton Beach hotel in Scheveningen.

    En ja je werd vervelend genoeg ziek tijdens de opleiding, maar hoe nuchter en goed ging je hiermee om. Rene en ik zijn regelmatig bij je thuis geweest of op bezoek in het Leyenburg ziekenhuis. Uiteindelijk is het ons alle drie gelukt om ons diploma te halen en hebben we veel met elkaar mogen oefenen, sparren, lachen, huilen, maar vooral genoten van de opleiding en het feit dat we dit met veel enthousiasme met elkaar hebben mogen doen.
    Loek heeft zelfs later nog in Rijswijk voor je waargenomen voor een periode van 6 weken, en gelukkig kwamen wij elkaar nog regelmatig tegen bij onze favoriete club DSO.

    We koesteren onze herinneringen in onze harten, en wensen jouw vrouw en kinderen heel veel sterkte en liefde toe voor de komende periode en de daarop volgende jaren.

    Liefs Rene en Loek.

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Dad
    reactie 48   |   niet OK

    I love u and I Miss you.????

    Xx Celeste


    Celeste - Zoetermeer
    23 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Voor altijd in ons hart
    reactie 47   |   niet OK
    Lieve papa,
    Je houdt niet van lange speeches dus ik hou het even kort.
    Het is best gek eigenlijk.
    Je niet meer kunnen knuffelen,
    Nooit meer samen naar de Kuip en naar een wedstrijd van Feyenoord kunnen kijken,
    Nooit meer met het hele gezin op vakantie,
    Of elke keer dat gezeik over ons huiswerk of leerwerk horen.
    Het doen van dit zonder jou aan onze zijde is een van de moeilijkste dingen die we ooit hebben moeten doen.
    We doen het.
    En we zouden willen dat je ons kon zien.
    We willen dat je nog even bij ons kon blijven maar je lichaam kon niet meer.
    Het is oké. Je blijft voor altijd in ons hart.
    Wij zijn trots op je.
    Dat je zo lang gevochten hebt.
    We love you dad, samen voor altijd.

    Voor altijd je kleine meisjes, Celeste & Alyssa


    Celeste - Zoetermeer
    23 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Gerben
    reactie 46   |   niet OK
    Wat ik vooral herinner zijn de etentjes met oma. En na het overlijden van oma.
    Wij zagen elkaar niet vaak vanwege de afstand helaas .Maar als we elkaar zagen was hij altijd lief en oprecht geïnteresseerd. Hij was de gangmaker van de familie. We zullen hem missen.
    Via Facebook kon/kan ik zijn mooie familie volgen en kijken hoe groot jullie mooie meiden al zijn.
    Heel veel sterkte. Ik denk aan jullie.
    Veel liefs Chantal & Brick

    Chantal - Arnhem
    22 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Mijn afscheid voor jou...
    reactie 45   |   niet OK

    We zijn alweer 1,5 verder Ger...wat wordt jij gemist! Jouw afscheid was ontzettend mooi, waardig & liefdevol. En wat een lieve vrienden hebben jullie toch...echt vrienden voor het leven! Ik ben blij dat ik bij jouw afscheid mijn verhaal voor jou heb mogen vertellen. Ik wens m'n zusje, Celeste & Alyssa zoveel kracht toe. Ik zal er altijd voor ze zijn...XXX

    hieronder nog even mijn speech, die ik voor jou op de plechtigheid deelde...

    Lieve Gerben,

    Jij was de man die mijn kleine zusje verloste van een hele moeilijke tijd. Regina ging met een vriendin naar Curaçao...eigenlijk om voor zichzelf alles op een rijtje te zetten… Toen was jij daar... Je zag mijn zusje & je had meteen je zinnen op haar gezet. Je haalde zoveel capriolen uit, om 't hart van Regina te veroveren. Je kwam zelfs voor haar terug uit Curaçao. Je kocht een huis, helemaal in Dordrecht, zodat je vlakbij bij Regina kon zijn... Je woonde maar een paar straten verderop... Ook al moest je voor je werk helemaal naar Den Haag rijden…het maakte jou niet uit. Je had echt veel voor haar over. En eigenlijk pakte dat heel goed uit, want niet lang daarop, kwam Regina snel bij je inwonen. Voor mij wel fijn, want nu kon ik in haar flatje trekken....

    Ik sta nu hier speciaal voor jou…& om over jou te praten… ik kan je zeggen… ik vindt dit doodeng, want je weet.. eigenlijk zing ik veel liever. Maar goed, ik heb in ‘t verleden al zoveel voor je gezongen met mijn band...zoals b.v. op jullie bruiloft…& laatst nog op je verrassingsfeest toen je 50 jaar werd. Ik kan wel zeggen dat ik bij vele speciale gelegenheden van jullie gezin getuige mocht zijn. Zo was ik getuige op jullie huwelijk…& getuige van de geboorte van Celeste, maar ook getuige van jouw laatste minuut thuis.

    Op 21 december j.l. kreeg ik mijn 50 jarig verassingsfeest. Ik was zelf niet van plan om het groots te vieren, want ik wist dat de kans groot was dat jij & Regina niet aanwezig konden zijn. Ik dacht van....of iedereen op 't feest, of geen feest. Uiteindelijk was het feest toch als een verrassing voor mij gekomen, want jij vond dat 't leven gevierd moest worden. Ik heb wel een momentje moeten huilen, omdat ik jullie miste. Gelukkig waren jullie mooie meiden wel aanwezig. We hebben zelfs samen "We are Family" op ’t podium gezongen, omdat Alyssa dit mij vroeg & ze wist dat dit een familie dingentje van ons is. Na een dag rust, wilde ik natuurlijk meteen naar jullie toe...Ik dacht...als jullie niet op mijn feestje konden komen, dan breng ik 't feestje een beetje naar jullie toe. Met m'n laptop vol foto's en filmpjes & niet te vergeten een slagroomtaart... hebben we toch nog samen een beetje kunnen genieten....het werd een avond met een lach & een traan. Nou Ger, je zal nu wel misschien weten, dat we Ayla, de hond van ma, die zo vaak bij jullie logeerde, deze week ook nog ’s hebben moeten laten inslapen. Maar nu, mag jij haar in de hemel gaan uitlaten!

    Ik wil graag mijn verhaal beëindigen met een gedicht....

    Waarom al dat vechten.
    Waarom al die pijn.
    Je wilde nog niet weg, je wilde bij ons zijn.
    De strijd was oneerlijk en geheel niet terecht.
    Je wilde nog graag verder maar je verloor dit gevecht.

    Bedankt voor de goede zorgen die je tot 't laatst aan mijn zusje & jullie meiden gaf. Bedankt voor...dat je m’n zwager was. Lieve Gerben, je mag nu rusten, en we zullen je enorm gaan missen… Je zit voor altijd in ons hart! Veel liefs namens de hele familie!

    Nu volgt er een filmpje van jullie bruiloftsfeest, alweer bijna 20 jaar geleden, waarin we met z’n allen uit volle borst voor jullie zongen “ You’ve got a friend”

    Lidia - Spijkenisse
    21 januari 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie