gedenkplaats van

Gerben Jansen

28-07-196812-01-2020
   Mijn allerliefste schat,
   Nooit zal ik je meer kunnen aanraken, nooit zal ik je meer voelen Nooit meer zullen onze lippen elkaar raken, nooit meer wat kunnen vragen,
   nooit meer samen kroelen
   Je hebt ons alles gegeven, je wilde ons nog niet achterlaten, maar je kon niet anders, je lichaam kon niet meer. Je bleef strijden en ik zei steeds, niet op Alyssa’s verjaardag schat en dat heb je gelukkig kunnen volhouden, daarna mocht je gaan,
   met pijn in ons hart.
   We waren het niet altijd eens met de opvoeding, ik was volgens jou te lief en ik vond jou te streng, we vulden daarin elkaar toch goed aan uiteindelijk.
   Ik ben blij dat ik jou ontmoet heb in 1997 op Curaçao, ik was op vakantie en jij werkte daar als een illegale Nederlander. Voor mij was je toen maar een vakantieliefde en toen je weer naar Nederland kwam, heeft het lot anders beslist…. Ik was helemaal niet toe aan een relatie, maar je liet me niet meer los, en oh wat ben ik blij dat je dat niet had gedaan. We hebben samen 2 prachtige dochters op de wereld mogen zetten en ik zie in hun ook jou, je was een strenge papa maar ook een liefdevolle papa en wat was je trots op ze, gewoon… omdat ze je dochters zijn.
   Celeste die je steeds achter haar broek zat, over heb je je huiswerk al geleerd of gedaan? Daar trok ze zich vaak nergens van aan en ging gewoon haar eigen gang, haha de puber…en toch kreeg ze het voor elkaar, dat ze weer die nep nagels of dat leuke jurkje kreeg van jou.
   En ons klein duimpje Alyssa, waar je samen de liefde voor voetballen hebt en wat doet ze het goed, ik was met Celeste naar wedstrijdzwemmen en jij was altijd met haar naar de training of wedstrijden. Wie weet, dat ze ooit nog bij Feyenoord komt te spelen of Ajax haha, het talent heeft ze, maar nu nog doorzettingsvermogen.
   Je had naast je werk ook nog eens de taak opgenomen om voorzitter te worden voor de damesafdeling van DSO en dat heb je met veel passie gedaan, soms tot ergernis van mij, want ja hallo, ik ben er ook nog…. Of je was aan het werk, of je was met de voetbal bezig. Maar het geeft niet schat, ik weet dat je alles hebt gedaan voor ons, alles wat je deed, deed je voor ons en het heeft aan ons nog nooit wat ontbroken.
   We hadden alleen meer tijd moeten hebben.....
   Gelukkig hebben we nog heel veel leuke dingen kunnen doen, samen met onze vrienden op Sicilië, New York met zijn tweeën en als laatste met zijn viertjes naar Curaçao, hoe dat ook geëindigd was, we hadden genoten van alles en dat neemt niemand meer van ons af.
   Mijn lieve schat, ik zal het niet te lang houden, maar voor mensen die jou kennen is het ook niet nodig om hun te vertellen hoe jij was. Zoveel liefde, zoveel vriendschappen, zoveel mooie woorden zijn er gezegd. Je was een geliefd persoon met heel veel humor, dat blijkt wel aan de grote opkomst, maar dat kan ook niet anders je hebt fantastische ouders een lieve broer, die alles voor iedereen doet
   en er ook voor ons altijd is en zo was jij ook.
   Je meisjes gaan het nu met zijn drieën doen, wij komen er wel, maak je maar niet ongerust daarboven. We hebben heel veel hulp en liefde om ons heen.
   Rust zacht, mijn lieve schat, je bent klaar met vechten tegen die rotziekte!
   Ik, wij gaan je missen, je bent en blijft een mooie vent, je bent er misschien niet meer, maar je zit voor altijd en eeuwig in ons hart!
   Bedankt voor die mooie Jaren! IK HOU VAN JOU!
   I’m everything I am, because you loved me…..

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 59   |   niet OK
    We begonnen net op een leeftijd te komen dat we goede gesprekken konden voeren en een betere band konden opbouwen met volwassenen, toen Gerben ziek werd. We kenden hem al ons hele leven en konden het goed met hem vinden. Hij was altijd bezig met anderen, vragen hoe het met je ging, was erg behulpzaam, maar we zagen hem ook altijd lekker feesten en plezier maken.

    Toen we achter de bar stonden op zijn 50 jarige feest, kwam hij aan de bar zitten. Hij ging gezellig met ons praten, en vroeg meteen ook of we zijn drankje wat sterker wilden maken en aan het eind van de avond waren zijn drankjes meer vieux dan cola.

    Naast het feesten was hij ook heel behulpzaam als we hem nodig hadden als fysiotherapeut. Dan vroegen we hem om advies of gingen naar zijn praktijk. Hij gaf altijd goede hulp.

    Op de voetbal was het ook altijd gezellig met hem in de buurt. Als scheidsrechter bij de wedstrijden was hij net zo gezellig als buiten de wedstrijden.

    We blijven hem herinneren als een lieve, geïnteresseerde en behulpzame vader, die altijd vrolijk en gezellig was.

    We gaan hem missen!

    Liefs van Naomi, Stef en Tamara


    Naomi, Stef en Tamara - Zoetermeer
    12 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 58   |   niet OK

    Lieve familie Jansen, Regina, Celeste, Alyssa,

    Wat is dit toch zwaar voor jullie, leven zonder Ger. Dat doet zoveel pijn. Iedereen die hem kende, zal hem vreselijk missen, wij ook!

    Gelukkig hebben we vele mooie herinneringen. Als gangmaker op feestjes, met z'n Oh Yeah en zijn praatjes, heerlijk aan de wijn. Vaak de laatste die vertrok, of, in ieder geval wilde hij altijd als laatste vertrekken. Altijd positief, spontaan, een luisterend oor en een nuchtere kijk op het leven.

    Ger en ik, Robin, kennen elkaar al sinds onze tienerjaren via DSO. Hier begon onze vriendschap en naast mijn verzorger, fysiotherapeut, keeper was je bovenal mijn grote vriend. Wat hebben we gelachen met alle etentjes, vakanties, feestjes en natuurlijk de voetbalwedstrijden. Ik vergeet nooit meer dat je rechtstreeks uit Curaçao, midden in de winter, direct weer bij ons in de goal ging staan. Wat had je het vreselijk koud tijdens de wedstrijd en wat hadden we daarna weer een lol. Wat ga ik dit allemaal missen.

    Ik, Marielle, weet het nog goed hoe ik Gerben tegenkwam. In Amphion voor het eerst, toen kende ik Robin nog niet eens. Hij stond daar heel gezellig met vrienden te kletsen en als de dames wilden dansen, dan bewaakte hij de tasjes voor ze, om hem heen hangend... Soms wel 10 stuks.

    Ik zag hem later weer in La Grande Motte, waar ik Robin heb leren kennen. Daarna met de vriendenclub altijd op vrijdagmiddag daar afspreken, tot in de late uurtjes kletsen en in de ochtend gingen we gewoon weer verder op DSO.

    Na een aantal jaren kwam Regina daar bij. Heel fijn, hij had zijn soulmate gevonden en wij hadden een vriendin erbij. Het klikte meteen. Daarna hebben ze hun prachtige dochters Celeste en Alyssa gekregen. Dat bracht hen veel liefde en plezier. Vele verjaardagen, feestjes, vakanties en oud en nieuw hebben we met elkaar gevierd.

    Dat zal komende oud en nieuw en op verjaardagen wel vreemd zijn. Maar we gaan er met z'n allen iets moois van maken, dat had Gerben graag gewild, dat weten we zeker!

    We wensen de familie en vrienden van Gep, heel veel kracht toe! En lieve meiden van Ger: We zijn zo trots op jullie, wat doen jullie het goed samen en wat zijn jullie krachtig! Als jullie het moeilijk hebben, weet dan dat wij er voor jullie zullen zijn. Het zal moeilijk blijven, toch kunnen we terugkijken op het mooie leven dat hij had, waar hij van genoot, dat hij niet wilde verlaten. Hij wilde graag blijven, heeft er voor gestreden, maar hij kon niet meer...

    Zo blij dat wij hem gekend hebben..

    Voor altijd in ons hart❤️
    Liefs, Robin en Marielle Jongejan


    Robin en Marielle - Zoetermeer
    12 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • een mooi mens...
    reactie 57   |   niet OK
    Stond iedereen maar in het leven zoals Gerben. Dan zou de wereld een stuk mooier zijn. Ik ken Gerben als een lief, betrokken, behulpzaam, vrolijk, positief (en nog 100 dingen meer) mens met een gezonde eigen mening. Uit de toespraken tijdens de uitvaart bleek ook wel dat Gerben een uniek persoon was. Ik vond het fijn om te horen wat over Gerben werd verteld en ben blij dat ik een dieper kijkje in zijn leven heb mogen krijgen. Ik was net alsof ik hem daardoor nog wat beter heb leren kennen. Bedankt daarvoor! Ik wens iedereen heel veel sterkte bij zijn verlies, hij zal enorm gemist worden. Een schrale troost is dat hij doorleeft in zijn prachtige meiden, zijn trots. Als hij kan zal hij ongetwijfeld een oogje in het zeil blijven houden....

    Miep - Zoetermeer
    7 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Redder in nood!
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve allemaal,
    Wat een leegte zal deze fantastische man achterlaten! Gelukkig zijn er een heleboel mooie en speciale momenten waar jullie met zijn alle naar terug kunnen kijken.

    Gerben was voor ons de redder in nood! Gerben heeft ervoor gezorgd dat mijn Nonna (oma) nog dingen kon doen en dit had niet alleen maar te maken met zijn fysiotherapie maar meer met zijn sociale kant en de manier hoe hij dingen aanvoelde. Gerben werkte op de Beeklaan bij de praktijk en zodra Fred op vakantie was nam Gerben ook de klanten buiten de praktijk over! Dat heeft ie geweten want meteen hadden mijn Nonna en Gerben een klik en was ze elke keer vol enthousiasme als hij langs geweest was! Ze ging zelfs lekker Italiaanse dingen voor hem maken en verwende hem omdat hij dit verdiende zei mijn Nonna altijd! En inderdaad wat verdiende hij dat allemaal, ik kan niet vaak genoeg zeggen dat wij Gerben voor eeuwig dankbaar zijn geweest dat hij in het leven kwam van onze Nonna! Gerben dank je wel en hoop dat je nu de rust hebt gevonden die je verdiend!

    Lieve familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte in de nog aankomende tijd! Jullie Gerben was geliefd

    Raymond - Den Haag
    28 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Veel kracht, liefde en warmte voor jullie Regina, Celeste en Alyssa
    reactie 55   |   niet OK
    Lieve Regina, Celeste en Alyssa,
    Wat een gemis zal het voor jullie zijn om zo'n lieve man en vader te verliezen. Zeker omdat jullie alles deelden. De moeilijke en mooie tijden. Maar Gerben zal altijd bij jullie zijn in jullie harten en gedachten. En hij gunt zijn gezin toen en nu een warm en liefdevolle toekomst. Zo is Gerben. Juist omdat hij zo'n prachtig mens van binnen en buiten was, hebben jullie vooral mooie herinneren die jullie de kracht zullen geven om door te gaan.
    We zullen er voor jullie zijn als jullie ons nodig hebben. Bel, app gerust.
    Dikke knuffel voor jullie van ons hele gezin. Love you all.
    John en Sandra, Inora, Raymond, Ivar en Finn, Daisy en Avery, Timothy en Djuna

    Sandra - Dordrecht
    25 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 54   |   niet OK
    Regina,
    Wij zijn nu een paar weken verder.
    Ik heb je op de dag van Gerben z’n crematie niet Kunnen spreken en condoleren.
    Het was echt megadruk, En heel veel mooie toespraken ook zeker die van jou.
    Ik heb veel bewondering voor jou en de meisjes.
    Lieve Regina wij wensen jou veel sterkte toe.
    En geniet van je meisjes Celeste en Alyssa.
    Veel liefs Titus en Linda

    Linda en Titus - Dordrecht
    12 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Een grote schok: een van mijn dierbare mensen is overleden. Ik zal hem missen
    reactie 53   |   niet OK
    Een grote schok: een van de dierbare mensen om mij heen is op zondag 12 januari overleden. Hij was als mijn fysiotherapeut mijn grote steun en toeverlaat tijdens mijn knie-revalidatie. Een vriendelijke mens met een zeer persoonlijke en empatische benadering van zijn patiënten. Het is erg verdrietig om hem nooit meer te zien en zijn zorgzaamheid nooit meer te kunnen ervaren. Mijn gedachten gaan uit naar zijn lieve vrouw en zijn twee prachtige dochter die hem vreselijk zullen missen. En ook ik zal hem missen

    Wendy - Den Haag
    5 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Our song
    reactie 52   |   niet OK

    Mijn lied voor jou! Wat ik gezongen heb op onze bruiloft 8 september 2000 en op jouw verjaardag toen je 50 jaar werd.

    Regina - Zoetermeer
    26 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 51   |   niet OK

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 50   |   niet OK

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie