gedenkplaats van

Gerben Jansen

28-07-196812-01-2020
   Mijn allerliefste schat,
   Nooit zal ik je meer kunnen aanraken, nooit zal ik je meer voelen Nooit meer zullen onze lippen elkaar raken, nooit meer wat kunnen vragen,
   nooit meer samen kroelen
   Je hebt ons alles gegeven, je wilde ons nog niet achterlaten, maar je kon niet anders, je lichaam kon niet meer. Je bleef strijden en ik zei steeds, niet op Alyssa’s verjaardag schat en dat heb je gelukkig kunnen volhouden, daarna mocht je gaan,
   met pijn in ons hart.
   We waren het niet altijd eens met de opvoeding, ik was volgens jou te lief en ik vond jou te streng, we vulden daarin elkaar toch goed aan uiteindelijk.
   Ik ben blij dat ik jou ontmoet heb in 1997 op Curaçao, ik was op vakantie en jij werkte daar als een illegale Nederlander. Voor mij was je toen maar een vakantieliefde en toen je weer naar Nederland kwam, heeft het lot anders beslist…. Ik was helemaal niet toe aan een relatie, maar je liet me niet meer los, en oh wat ben ik blij dat je dat niet had gedaan. We hebben samen 2 prachtige dochters op de wereld mogen zetten en ik zie in hun ook jou, je was een strenge papa maar ook een liefdevolle papa en wat was je trots op ze, gewoon… omdat ze je dochters zijn.
   Celeste die je steeds achter haar broek zat, over heb je je huiswerk al geleerd of gedaan? Daar trok ze zich vaak nergens van aan en ging gewoon haar eigen gang, haha de puber…en toch kreeg ze het voor elkaar, dat ze weer die nep nagels of dat leuke jurkje kreeg van jou.
   En ons klein duimpje Alyssa, waar je samen de liefde voor voetballen hebt en wat doet ze het goed, ik was met Celeste naar wedstrijdzwemmen en jij was altijd met haar naar de training of wedstrijden. Wie weet, dat ze ooit nog bij Feyenoord komt te spelen of Ajax haha, het talent heeft ze, maar nu nog doorzettingsvermogen.
   Je had naast je werk ook nog eens de taak opgenomen om voorzitter te worden voor de damesafdeling van DSO en dat heb je met veel passie gedaan, soms tot ergernis van mij, want ja hallo, ik ben er ook nog…. Of je was aan het werk, of je was met de voetbal bezig. Maar het geeft niet schat, ik weet dat je alles hebt gedaan voor ons, alles wat je deed, deed je voor ons en het heeft aan ons nog nooit wat ontbroken.
   We hadden alleen meer tijd moeten hebben.....
   Gelukkig hebben we nog heel veel leuke dingen kunnen doen, samen met onze vrienden op Sicilië, New York met zijn tweeën en als laatste met zijn viertjes naar Curaçao, hoe dat ook geëindigd was, we hadden genoten van alles en dat neemt niemand meer van ons af.
   Mijn lieve schat, ik zal het niet te lang houden, maar voor mensen die jou kennen is het ook niet nodig om hun te vertellen hoe jij was. Zoveel liefde, zoveel vriendschappen, zoveel mooie woorden zijn er gezegd. Je was een geliefd persoon met heel veel humor, dat blijkt wel aan de grote opkomst, maar dat kan ook niet anders je hebt fantastische ouders een lieve broer, die alles voor iedereen doet
   en er ook voor ons altijd is en zo was jij ook.
   Je meisjes gaan het nu met zijn drieën doen, wij komen er wel, maak je maar niet ongerust daarboven. We hebben heel veel hulp en liefde om ons heen.
   Rust zacht, mijn lieve schat, je bent klaar met vechten tegen die rotziekte!
   Ik, wij gaan je missen, je bent en blijft een mooie vent, je bent er misschien niet meer, maar je zit voor altijd en eeuwig in ons hart!
   Bedankt voor die mooie Jaren! IK HOU VAN JOU!
   I’m everything I am, because you loved me…..

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • een mooi mens...
    reactie 57   |   niet OK
    Stond iedereen maar in het leven zoals Gerben. Dan zou de wereld een stuk mooier zijn. Ik ken Gerben als een lief, betrokken, behulpzaam, vrolijk, positief (en nog 100 dingen meer) mens met een gezonde eigen mening. Uit de toespraken tijdens de uitvaart bleek ook wel dat Gerben een uniek persoon was. Ik vond het fijn om te horen wat over Gerben werd verteld en ben blij dat ik een dieper kijkje in zijn leven heb mogen krijgen. Ik was net alsof ik hem daardoor nog wat beter heb leren kennen. Bedankt daarvoor! Ik wens iedereen heel veel sterkte bij zijn verlies, hij zal enorm gemist worden. Een schrale troost is dat hij doorleeft in zijn prachtige meiden, zijn trots. Als hij kan zal hij ongetwijfeld een oogje in het zeil blijven houden....

    Miep - Zoetermeer
    7 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Redder in nood!
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve allemaal,
    Wat een leegte zal deze fantastische man achterlaten! Gelukkig zijn er een heleboel mooie en speciale momenten waar jullie met zijn alle naar terug kunnen kijken.

    Gerben was voor ons de redder in nood! Gerben heeft ervoor gezorgd dat mijn Nonna (oma) nog dingen kon doen en dit had niet alleen maar te maken met zijn fysiotherapie maar meer met zijn sociale kant en de manier hoe hij dingen aanvoelde. Gerben werkte op de Beeklaan bij de praktijk en zodra Fred op vakantie was nam Gerben ook de klanten buiten de praktijk over! Dat heeft ie geweten want meteen hadden mijn Nonna en Gerben een klik en was ze elke keer vol enthousiasme als hij langs geweest was! Ze ging zelfs lekker Italiaanse dingen voor hem maken en verwende hem omdat hij dit verdiende zei mijn Nonna altijd! En inderdaad wat verdiende hij dat allemaal, ik kan niet vaak genoeg zeggen dat wij Gerben voor eeuwig dankbaar zijn geweest dat hij in het leven kwam van onze Nonna! Gerben dank je wel en hoop dat je nu de rust hebt gevonden die je verdiend!

    Lieve familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte in de nog aankomende tijd! Jullie Gerben was geliefd

    Raymond - Den Haag
    28 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Veel kracht, liefde en warmte voor jullie Regina, Celeste en Alyssa
    reactie 55   |   niet OK
    Lieve Regina, Celeste en Alyssa,
    Wat een gemis zal het voor jullie zijn om zo'n lieve man en vader te verliezen. Zeker omdat jullie alles deelden. De moeilijke en mooie tijden. Maar Gerben zal altijd bij jullie zijn in jullie harten en gedachten. En hij gunt zijn gezin toen en nu een warm en liefdevolle toekomst. Zo is Gerben. Juist omdat hij zo'n prachtig mens van binnen en buiten was, hebben jullie vooral mooie herinneren die jullie de kracht zullen geven om door te gaan.
    We zullen er voor jullie zijn als jullie ons nodig hebben. Bel, app gerust.
    Dikke knuffel voor jullie van ons hele gezin. Love you all.
    John en Sandra, Inora, Raymond, Ivar en Finn, Daisy en Avery, Timothy en Djuna

    Sandra - Dordrecht
    25 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 54   |   niet OK
    Regina,
    Wij zijn nu een paar weken verder.
    Ik heb je op de dag van Gerben z’n crematie niet Kunnen spreken en condoleren.
    Het was echt megadruk, En heel veel mooie toespraken ook zeker die van jou.
    Ik heb veel bewondering voor jou en de meisjes.
    Lieve Regina wij wensen jou veel sterkte toe.
    En geniet van je meisjes Celeste en Alyssa.
    Veel liefs Titus en Linda

    Linda en Titus - Dordrecht
    12 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Een grote schok: een van mijn dierbare mensen is overleden. Ik zal hem missen
    reactie 53   |   niet OK
    Een grote schok: een van de dierbare mensen om mij heen is op zondag 12 januari overleden. Hij was als mijn fysiotherapeut mijn grote steun en toeverlaat tijdens mijn knie-revalidatie. Een vriendelijke mens met een zeer persoonlijke en empatische benadering van zijn patiënten. Het is erg verdrietig om hem nooit meer te zien en zijn zorgzaamheid nooit meer te kunnen ervaren. Mijn gedachten gaan uit naar zijn lieve vrouw en zijn twee prachtige dochter die hem vreselijk zullen missen. En ook ik zal hem missen

    Wendy - Den Haag
    5 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Our song
    reactie 52   |   niet OK

    Mijn lied voor jou! Wat ik gezongen heb op onze bruiloft 8 september 2000 en op jouw verjaardag toen je 50 jaar werd.

    Regina - Zoetermeer
    26 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 51   |   niet OK

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 50   |   niet OK

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Studie genoten Fysiotherapie
    reactie 49   |   niet OK
    Beste Gerben,

    Wij (Rene Massaar en Loek Weimar) hebben elkaar leren kennen tijdens de introductie week van de HAF, de Haagsche Academie voor Fysiotherapie.
    Jij was de jongste van het stel en kreeg al snel de bijnaam “ Babyface” maar deed niet onder voor de rest.
    Wat hebben we een boel lol en plezier met elkaar beleeft tijdens de intro week en de rest van de studie.
    Bus 4 was ons standaard vervoer middel naast de trein of sprinter vanuit Zoetermeer.
    En wat was je de favoriet als jong pikkie bij mw. Sanders tijdens de massage les, je was een gewillig en gewild oefen object voor haar J.
    Dart toernooien, voetbal toernooien en bier drinken wat ging ons dat naast het studeren toch goed af, de donderdagavonden in de soos in Scheveningen maakten de vrijdagochtend lessen vaak tot een zware beproeving. De foto’s zijn gemaakt tijdens een van de vele feesten, in het Carlton Beach hotel in Scheveningen.

    En ja je werd vervelend genoeg ziek tijdens de opleiding, maar hoe nuchter en goed ging je hiermee om. Rene en ik zijn regelmatig bij je thuis geweest of op bezoek in het Leyenburg ziekenhuis. Uiteindelijk is het ons alle drie gelukt om ons diploma te halen en hebben we veel met elkaar mogen oefenen, sparren, lachen, huilen, maar vooral genoten van de opleiding en het feit dat we dit met veel enthousiasme met elkaar hebben mogen doen.
    Loek heeft zelfs later nog in Rijswijk voor je waargenomen voor een periode van 6 weken, en gelukkig kwamen wij elkaar nog regelmatig tegen bij onze favoriete club DSO.

    We koesteren onze herinneringen in onze harten, en wensen jouw vrouw en kinderen heel veel sterkte en liefde toe voor de komende periode en de daarop volgende jaren.

    Liefs Rene en Loek.

    Loek - Zoetermeer
    25 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Dad
    reactie 48   |   niet OK

    I love u and I Miss you.!!!!

    Xx Celeste


    Celeste - Zoetermeer
    23 januari 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie