gedenkplaats van

gerda vanmarwijk

09-12-195309-07-2004
   ze wist dat ze dood ging maar zo snel dat wisten we niet we missen haar nog elke dag het zo moelijk om het los telaten dat ze er niet meer is en dat ik geen moeder meer heb als mijn ander vriendinnen zie en die gaan winkelen met hun moeder en dat ben ik zo jaloers en dat denk ik dat deed ik ook altijd met mijn moeder ze veel dingen die er gebeuren en dat moet ik altijd aan mijn moeder denken ik kan en wil het nog niet bezefen dat is ze er niet meer is en vaak denk ik zo als met de kerst ik wil mijn moeder terug en ik weet dat ze niet meer terug komt het word zo moelijk en vooral dat ik nu ouder word ik ga nu aan mijn toekomst denken en daar word je altijd door je moeder geholpen en dan de gedachten dat mijn moeder er niet meer is dat doet zo veel pijn mama ik mis je zo je stem je lach onsen ruzie,s ik mis alles rust zacht lieve mama

   Overige informatie
   mijn moeder had keel kanker de dokter zie dat het goed zo komen maar dat kwam het niet twee weken er naar dat wij bij de dokter waren geweest was ze er al niet meer ik had geen moeder meer en mijn vader geen vrouw meer mama we houden van je

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    ik wens jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies... ook ik ben sinds kort mijn moeder verloren zij was 51 dus ik weet hoe veel pijn het doet om dit mee te maken.

    helga janssen -
    13 december 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    dank je wel voor de medeleven
    mirelle

    mirelle -
    13 december 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Veel sterkte met de komende dagen!

    Patrick -
    10 december 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Mirelle, ik wens jou en je vader heel veel sterkte en kracht toe met het grote gemis en het intense verdriet. Ik heb een kaarsje voor jullie moeder en vrouw aangestoken.

    Sonja Pruijssers -
    19 oktober 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Wat vreselijk Mirelle. Je moeder zo plotseling te moeten verliezen. Zo'n jonge vrouw nog en dan zo bij jullie te worden weggerukt. Heel veel sterkte.
    Liefs Esmeralda.

    Esmeralda -
    12 september 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie