gedenkplaats van

Gerrit van Putten

05-12-194923-11-2011
   Vandaag bereikte ons het schokkende bericht dat gisterenavond 23-11-2011 plotseling onze collega Gerrit van Putten is overleden aan een hartstilstand. Gerrit is slechts 61 jaar oud geworden.

   Gerrit werkte sinds 1 november 1986 als administratief medewerker, applicatiebeheerder en systeembeheerder - bij de afdelingen Interne Zaken, Sociale Zaken en daarna bij het team ICT. Hij was verantwoordelijk voor beheer en beschikbaar stellen van applicaties op werkplekken.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 2014
    Het Gerrit-huppeltje!
    reactie 3   |   niet OK
    Je zult het geloven of niet, maar Gerrit komt af en toe bij mij in mijn herinnering en dan vooral toen ik bij hem in het team zat. Wat hebben we gelachen! Ja, ja! ook om jou Gerrit!
    Je zogenaamde "Gerrit-huppeltje" als het uitkwam. Mijn gesprekken met jou: altijd geinteresseerd.
    U ziet het ( familie van Gerrit) hij is nog echt niet vergeten.

    Anja - Lelystad
    24 november 2014

    Deel deze pagina:

   • 2014
    Familie van Gerrit
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve familie, is het al weer 3 jaar geleden dat Gerrit niet meer onder ons is? Het gevoel is alsof het gisteren was. Ik zal Gerrit niet vergeten; hij was voor mij een leuke collega die niet te beroerd was om wat voor jou op te lossen. Ik hoop dat er in de familie nog veel over Gerrit gesproken wordt want dan blijft Gerrit onder ons!!

    Evelien - Lelystad
    23 november 2014

    Deel deze pagina:

   • 2010
    Altijd blije gezicht
    reactie 1   |   niet OK
    Vroeg in de ochtend en zonder afspraak naar het werkplek van Gerrit gelopen om te vragen of een update, bwv uitzondering sneller uitgevoerd mocht worden.
    Wat mij erbij bleef is het non-verbale, een blije gezicht en daarmee was het antwoord ook ja. En zo zal ik Gerrit altijd blijven herinneren.
    R.I.P.
    Hassib Yari

    Hassib - Lelystad
    23 november 2014

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie