gedenkplaats van

Gertjan Hendriks

02-03-197015-03-2020
   Je hebt een bijzondere plek in ons hart
   Waar je altijd zult blijven
   Je naam staat in ons hart geschreven
   Waarom ben jij nu overleden

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Beste collega Gertjan
    reactie 28   |   niet OK

    Beste familie en nabestaanden van Gertjan,
    Na het horen van dit vreselijk nieuws van het overlijden van Gertjan heeft mij echt geraakt.
    Gertjan was een fijne, vriendelijke en hard werkende collega.
    Ik wens zijn vrouw en kinderen en familie heel veel sterkte met dit grote verlies.
    Wilfred Hock


    Wilfred - Wijchen
    26 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • De strijd gestreden.....
    reactie 27   |   niet OK
    …… en helaas verloren.
    Hoewel ik in de reacties leest dat Gertjan altijd de strijd (op de voetbalvelden) aanging, heeft hij deze strijd helaas niet mogen winnen. Vanaf de zijlijn heb ik zijn strijd wel een beetje meegekregen, oneerlijk en hartverscheurend.
    Helaas hebben wij Gertjan niet zo vaak mogen meemaken, maar de paar keren dat we elkaar kort hebben ontmoet, zagen wij een lieve vader voor zijn kinderen en een warme vriendelijke man.
    Rianne, Lonneke en Milou, familie van Gertjan en iedereen die hem mist, wij wensen jullie veel kracht en sterkte toe om met dit grote verlies om te gaan. Het gemis zal enorm groot zijn. Dat alle mooie herinneringen aan 'jullie Gert' jullie zullen troosten.
    Liefs, Monique en Maurice

    Monique - VENRAY
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Onvoorstelbaar
    reactie 26   |   niet OK
    Beste Rianne, Lonneke en Milou,

    Het bericht van het overlijden van Gertjan heeft me diep geraakt.
    Ik herinner me hem als een sociale, hardwerkende en vriendelijke collega.
    Altijd opgewekt en behulpzaam.

    Op een veel te jonge leeftijd is Gertjan jullie ontvallen.
    Heel veel kracht en sterkte wensen wij jullie toe voor de komende tijd.

    Henny en Sjan Aalbers

    Henny - Heesch
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Voor altijd zwart-witte matties
    reactie 25   |   niet OK
    Eerst het bericht dat het slecht met je ging. Ik kon het niet plaatsen, jij bent die onbreekbare, die onverzettelijke, diegene die altijd voorop ging in de strijd. Maar dit was een niet te winnen strijd weten we nu. Ik kan niet bevatten, vind het erg moeilijk om er woorden voor te vinden.

    We groeiden samen op in 't Herwendaal. Jij een pleintje verderop. We zagen elkaar zoals alle kinderen op het grasveldje onder of ergens op één van de pleintjes. Een bal rolde er meestal. Ik leerde je pas echt goed kennen toen we samen het Zwart-Wit mochten verdedigen. In 't veld een krijger, voorop in de strijd, menig aanvaller zag je bij de aftrap kijken "nee, niet hij weer vanmiddag". Vanaf de doellijn was het heerlijk om je in actie te zien. Vaak was je mijn beschermer als ik in de lucht hing. Nog vaker het blokkende been als ik dacht dat de bal al binnen lag. Buiten het veld was je de rust zelve, relaxt, altijd een lach en een vriendelijk woord voor anderen, alleen maar goeds in je hart voor de wereld. Je was mijn autospecialist, weet je nog dat ik je rode Toyota kocht, ik kreeg een hele toer met honderden instructies. Je kon honderduit vertellen over je vak. Ik met 2 linkerhanden kon er alleen maar lief bij knikken (ik had echt geen idee). Gouden jaren waren het en er hadden er nog heel veel meer bij moeten komen. Het was een voorrecht om je gekend te hebben. Je bent voor altijd mijn Camacho!

    Rianne, Lonneke en Milou, familie Hendriks en Klabbers wij wens jullie heel veel sterkte om dit niet te bevatten verlies te kunnen dragen.

    Ingeborg, Mijntje, Stijn en Harm Kersten


    Harm - Groesbeek
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve Gert
    reactie 24   |   niet OK
    Ik kan het maar niet beseffen dat jij er niet meer bent het is zo oneerlijk allemaal.
    Gisteren hebben we voor de laatste keer afscheid genomen, en hoewel het niet kon
    op de manier die je verdiende met iedereen om je heen was het toch een mooi en intiem moment.

    Ik zal je missen, het rijden van de toeristische routes op één van de vele
    uitstapjes die we maakten, het toeteren naar vreemden en dan kijken naar hun verwonderde gezichten
    De vele voorstelling in de schouwburg, altijd koffie vooraf en vaak nog een drankje erna.
    Het jaarlijkse weekend naar concert at sea, maakte niet uit wat er kwam, het was altijd gezellig, de laatste munten werden opgemaakt aan pizzapunten.
    Dit jaar zouden we weer gaan het appartement en de kaartjes waren al geregeld.
    De vele keren uit eten samen in het begin bij Humphreys en Appels en Peren, later met de kinderen naar de Pannenkoekenbakker.
    Het samen vieren van sinterklaas, en het gourmetten met kerst.
    Alle uitstapjes met jou, Rianne en de meiden naar pretparken, speeltuinen en vorig jaar nog naar beeld en geluid, het zal nooit meer hetzelfde zijn.

    Alle klusjes in huis die je voor me hebt gedaan, altijd zonder klagen (althans niet tegen mij), altijd netjes, loodrecht en zonder rotzooi achter te laten.
    Altijd probeerde je mee te denken, met kortingsbonnen voor een nieuwe kraan tot het
    doorsturen van advertenties toen ik werkloos thuis zat.

    Lieve Gert, mooi mens, ik zal je enorm missen, maar ik zal alle mooie momenten samen nooit vergeten.

    Mariëlle

    Mariëlle - Gennep
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Vaarwel Gertjan
    reactie 23   |   niet OK
    Een aantal van ons wisten het, Gertjan had sinds medio februari te kampen met zware gezondheidsproblemen. En toen bereikte ons op zondag morgen de 15e maart het trieste nieuws dat Gertjan zijn ongelijke strijd was verloren, net 50 jaar oud. Hoe hard trof hem het lot.
    Gertjan speelde in zijn jeugd voor de Treffers, daar speelde hij ook nog wat jaartjes in de senioren tot hij in 1994 de overstap maakte naar Achilles. Hij ging spelen in het 7e elftal. Vele jaren maakte Gertjan deel uit van de recreatieve elftallen van Achilles, hij werd een clubman. Gertjan verwierf bij ons de bijnaam “Camacho”. Ondanks dat hij niet groot van stuk was, was Gertjan sterk en voor de duvel niet bang. Zijn vliegende tackles op de bal waren vermaard en deden denken aan de legendarische back van Real Madrid, Camacho. Hij was er trots op want zijn tackles waren hard maar fair, slechts zelden blesseerde hij een tegenstander. Was je hem voorbij, dan kwam je hem nog drie keer tegen. Ook nam hij geregeld plaats onder de lat als de vaste keeper er niet was. Hij vloog graag door de goal, er zat hem ook niets in de weg.
    Omstreeks 1998 verhuisde Gertjan naar Well. Hij stichtte er samen met Rianne een gezin, samen kregen ze twee dochters, Lonneke en Milou. Gertjan was een echte gezinsman maar hij bleef wel deel uit maken van onze zaterdagelftallen. Je kon van hem op aan, hij was er altijd. Je hoefde hem niet te motiveren want zijn instelling was voorbeeldig. Pas een aantal jaren geleden besloot hij aan te sluiten bij de plaatselijke EWC waar hij in het veteranenteam ging spelen. Later werd er hij leider na een zware kruisbandblessure.
    Het eerste elftal van Achilles volgde hij op de voet. Met zijn voetbalmaten Bart, John, Gerald en Ton sloeg hij zelden een wedstrijd over. Gertjan was fanatiek op het veld maar ook langs de lijn, zijn fanatisme sloeg niet door want met droge humor hield hij het zelf altijd binnen de perken. De vele successen van onze club heeft Gertjan volop meegevierd, het waren geweldige tijden. Maar hij bleef niet weg toe het minder ging. Nagenoeg op alle ledenvergaderingen en -bijeenkomsten was hij er. Betrokken en altijd correct, een goeie kerel.
    En toen ging het fout. Een gezonde levensstijl staat niet garant voor een lang leven. Fit als een hoentje werd hij ziek, kreeg hij hartklachten en herseninfarcten. Hoe goed de medici in Venlo en Maastricht ook hun best deden en hoe hard Gertjan ook vocht, het ging hartstikke fout.
    Wij verliezen een gewaardeerd lid, trouw aan de club tot op het laatst. Wij zijn hem daar dankbaar voor en bewaren Gertjan in onze herinnering. Wij betuigen Rianne, Lonneke en Milou onze oprechte deelneming bij dit enorme verlies. Uiteraard geldt dit ook voor de ouders van Gertjan en verdere familie. Alle mogelijke sterkte gewenst voor de komende tijd maar ook voor de tijd daarna.
    Gertjan, rust in vrede.
    Leden Achilles’29

    Bert - Groesbeek
    20 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering
    reactie 22   |   niet OK

    Gertjan,
    Je was altijd in voor gezelligheid samen met Rianne en de kids samen gingen jullie er graag op uit. Dagjes uit naar de speeltuin met de kinderen hun lekker zien spelen, daar genoot jij van. Je was een mooi mens. Veel te jong en oneerlijk dit.

    Rianne, Lonneke, Milou en familie wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd en de tijd die komen gaat .

    Liefs Gijs Malissa & Kim


    Kim - Velden
    20 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Gert,
    reactie 21   |   niet OK
    Niet te begrijpen Gert, dat je niet meer in ons midden bent. We zullen je vrolijkheid en vriendelijkheid erg missen!
    Wat genoot je van muziek, samen met Rianne naar het theaters of naar concerten! Samen met je gezin veel uitstapjes maken, dat vonden jullie fijn. Je was zo gek op je dochters, ik zie je nog hier in de tuin met je dochters op schoot, ze mochten zo uren knuffelig tegen je aan hangen. We hebben veel feestjes meegemaakt, jij ging altijd voor iedereen drinken halen, dat vond je leuk en dan meestal als laatste naar huis! Wat hebben we gedronken, gelachen, gedanst, gezongen en daarna bij jullie eieren bakken, het kon allemaal. Vriendelijke behulpzame buurman, altijd in voor een praatje met een gezonde dosis humor.

    We zullen je missen, bedankt voor alle mooie momenten samen!

    Rianne, lonneke en Milou, heel veel sterkte van Jeroen, Jenny, Daan en Ruben

    J - Well
    20 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen
    reactie 20   |   niet OK

    Arjan - Beuningen
    20 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Geen woorden... heel veel sterkte!!
    reactie 19   |   niet OK
    Lieve familie van Gertjan,

    Zelden heb ik langer over een brief gedaan. Welke woorden moet je gebruiken om troost te bieden, welk gevoel moet je overbrengen om de nachtmerrie te beëindigen, hoe kan je verlichting brengen terwijl het verdriet zo groot is en wat voor zin kun je eraan toekennen waardoor je naar de toekomst kan kijken.
    Ik zou al deze vragen heel graag willen beantwoorden maar helaas, de antwoorden heb ik niet. Mijn medeleven is het enige dat ik kan aanbieden.
    Het kan zijn dat mijn naam jullie vreemd is, maar ik ken Gertjan al sinds de begin jaren ’90. Ik kwam als coach bij het zaterdag team van Achilles ’29 en had in het begin tijd nodig om iedereen te leren kennen aangezien ik niet uit Groesbeek kom maar uit het – voor velen - verre Drenthe.
    Toen Gertjan zich voorstelde werd hij direct door ploeggenoten als Camacho aangesproken en daardoor wist ik meteen wat zijn sterkste punt op het veld zou zijn: “Nooit opgeven, je moet me vijf keer voorbij en ik heb een tackle waar je u tegen zegt!”. En daar was geen verkeerd woord bij. Jarenlang heeft hij dit laten zien, week na week.
    De mooiste tackle die ik gezien heb was tijdens een wedstrijd waarbij mijn vader als toeschouwer aanwezig was. Gertjan’s tegenstander was hem een paar keer te snel af en na de zoveelste keer zette hij zijn sterkste wapen in. Hij raakte de bal, zijn tegenstander én mijn vader moest een noodsprong maken om het te ontwijken. De tegenstander heeft geen bal meer geraakt en mijn vader is nooit meer wezen kijken. Gertjan op het veld ten voeten uit.
    Naast het veld was Gertjan altijd de rust zelve. In al die jaren heb ik nooit een onvertogen woord van hem gehoord en zijn glimlach op zijn mond was altijd dichtbij. Het zal ongetwijfeld gebeurd zijn maar volgens mij heeft hij nooit afgezegd voor een wedstrijd. Een rots in onze branding!
    We kwamen elkaar niet vaak tegen maar als dat gebeurde was er altijd de belangstelling. “Hoe gaat het met je” was niet zomaar een vraag maar hij wilde dat ook echt weten. Een open blik naar anderen. Op de nieuwjaarsreceptie hebben we nog gesproken en zag ik voor het laatst zijn mooie lach op zijn gezicht.
    Het spijt me erg dat ik jullie niet meer kan bieden dan mijn medeleven. Mijn hart gaat uit naar jullie en ik wens jullie toe dat je de antwoorden op het pad vindt.

    Liefs,
    Arjan Rijkens

    Arjan - Beuningen
    20 maart 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie