gedenkplaats van

Gijs Oskam

30-08-191808-08-2013
   Vandaag bereikte ons het bericht dat ons erelid Gijs Oskam is overleden. Gijs is 78 jaar lid geweest van onze verenigingen (vanaf 1935) en daarmee een unicum voor onze clubhistorie. In die periode heeft hij behalve deelnemen aan het voetbalspel ook vele andere zaken gedaan. Zo was hij o.a. van 1946 tot 1958 voorzitter. Voor al deze inspanningen is hij in 1999 tot erelid van CKC benoemd en heeft de deelgemeente Alexander hem de Mia van IJperenspeld toegekend.
   Voor de meeste mensen met een wat minder lange clubhistorie is zijn verbondenheid met het internationale E-toernooi een belangrijk item. Vanaf de start is zijn naam aan dit toernooi verbonden en Gijs was ook dit jaar nog aanwezig om de aftrap te verrichten. Hij was buitengewoon trotst op het feit dat zijn naam aan dit mooie toernooi is verbonden.
   We verliezen in Gijs Oskam een clubicoon en onze gedachten van medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en (achter)kleinkinderen die we veel sterkte in de komende periode wensen.

   Maandag 12 augustus is tussen 19:00 en 19:45 uur bij van der Spek in Fascinatio de mogelijkheid tot een condoleancebezoek.
   De begrafenis is dinsdag 13 augustus om 10:00 uur op begraafplaats Oud Kralingen.

   Bestuur voetbalvereniging CKC

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie