gedenkplaats van

Goatse Marten Kampstra

14-08-195503-05-2020
Werken was zijn lust en zijn leven
Daarnaast kon hij genieten van de kleine dingen
Al werkend heeft hij voorgoed zijn ogen dichtgedaan

Voeg uw reactie of herinnering toe met:

 • Goatse een man met een warm hart
  reactie 9   |   niet OK
  Heel erg geschrokken van het bericht dat Goatse veel te jong en zo onverwacht was overleden. Zo vreselijk voor Anneke en de kinderen. Voor de speel-o-theek was hij altijd in touw. Problemen met de computer of met de printer Goatse stond er altijd, à la minute, om het weer op te lossen. Veel meer, als EHBO-er op de buitenspeeldag. Gelukkig verliep dat vrijwel altijd zonder ongelukken. Hij zette zich dan in op een andere manier. Zorgen dat iedereen voorzien werd van koffie, thee of limonade of iets anders waar handen tekort waren. Alles "gewoon" belangeloos.
  Annie en Hans Ruissen

  Annie - Kapelle
  27 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • Vakman en vriend
  reactie 8   |   niet OK
  Ik dacht dat het omstreeks 2003 was toen er op mijn werk bij de woningbouwvereniging in Kruiningen een PC-privé project was. Daar heb ik Marten voor het eerst ontmoet. En door de jaren heen belde ik hem wel eens als ik een probleempje had met de computer en er niet uit kon komen. Als de oorzaak wat dieper lag en |Marten was onderweg, dan zei hij: "Ik ben in de buurt. Als je koffie hebt dan kom ik even". Vaak hadden we meer tijd nodig voor een gesprek, koffie en een sigaret dan het probleem met de computer. Dat had hij meestal snel opgelost. Vele malen was ik ook in zijn werkplaats. Door al die gesprekken, vele bakken koffie en vele sigaretten hadden we een bepaalde band opgebouwd. Ik roemde heb wel eens, dat hij ondanks de rommel in zijn werkplaats toch altijd wist wat hij had en waar het lag.
  Ik was met stomheid geslagen toen ik las, dat Marten was overleden. Hoewel ik in hem een geweldig persoon, een geweldige vakman op computergebied maar vooral een goede vriend mis, denk ik met dankbaarheid aan Marten terug. En al die gezellige momenten die wij samen mochten beleven.
  Wij wensen Anneke en de kinderen veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen en een plaats te geven.
  Hartelijke groet van Simon en Irma Bil uit Goes.

  Simon - Goes
  24 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • Herinnering
  reactie 7   |   niet OK
  Wat een schok was het toen Wietske 's morgensvroeg liet weten dat haar vader was overleden. Heel erg verdrietig voor de hele familie. Ik denk terug aan hem als een hele vriendelijke man, die altijd voor je klaar stond. Een moment dat ik niet zal vergeten is dat hij een aantal jaar geleden met Beau op de kliniek kwam. Beau had geriatrisch syndroom (toeval bij de oudere hond wat wisselend van tijd kan duren) en kon niet lopen, haar ogen gingen heen en weer. Hij had haar zo 's ochtends gevonden. Op tafel Beau nagekeken en terwijl we dat deden knapte ze weer helemaal op. Ze ging lopend de deur weer uit. De wachtkamer zat vol en iedereen had meegeleefd toen Beau naar binnen werd gedragen. Toen ze weer vlot lopend de deur uit kwam zei Marten: "Jaa, dat is nog eens een dierenarts" en stak zijn duim omhoog!
  Dat is me altijd bij gebleven.
  Heel veel sterkte voor jullie allemaal.
  Liefs van Anne

  Anne - Zaamslag
  17 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • Herinnering aan Goatse
  reactie 6   |   niet OK
  Wat een prachtige foto staat er op de herinneringskaart.
  Wij kunnen ons geen betere typering voorstellen van wie Goatse was.
  Een lieve, betrouwbare man die op een vriendelijke manier zijn eigen weg koos en tegelijkertijd oprecht geïnteresseerd was in de mensen om hem heen. Dat hebben wij steeds ervaren tijdens onze ontelbare gesprekken over zoveel dingen die ons bezig hielden.
  Uiteraard waren computerzaken de aanleiding tot onze ontmoetingen, maar daarnaast was het vooral ook gezellig als hij kwam. Hij sprak met plezier over de mensen bij hem thuis die hem zo lief waren en, omdat we elkaar al zolang kenden, konden we veel met elkaar delen.
  Een echt Goatse-dingetje (als we hem belden) was altijd: ‘Hoi Goatse, mag ik je even storen?’ ‘Dat doe je al, dus kom maar op’.
  Onbegrijpelijk dat dit voor altijd voorbij is.
  Anneke, Merte, Wietske, Nick, Lisa, Sanne en Marc, we koesteren mooie herinneringen aan jullie Goatse.
  Wat hebben jullie het prachtig verwoord: jullie vervolgen jullie reis met hem in gedachten en in jullie hart.
  Hartelijke groet, Adri en Anneke Nonnekes
  Adri en Anneke - Goes
  16 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • Een man met een echt vrijwilligershart
  reactie 5   |   niet OK
  Wat een schok, zo plotseling. Anneke wat ben ik geschrokken van je appje zo vroeg in de morgen.
  Denk ik aan Goatse, dan denk ik aan een wat stille, maar wel heel hard werkende man. Een man met een echt vrijwilligershart, waar iedereen een beroep op mocht en kon doen. En nooit tevergeefs... Soms mompelde hij een groet, die ik niet altijd even goed kon verstaan, maar hij was er toch maar weer als we bij hem aanklopten. Hij stond klaar voor de speel-o-theek, de gym, de avondvierdaagse, als gastheer op de bloedbank en bij de EHBO. En waarschijnlijk nog veel meer, waar ik geen weet van heb.
  Niets was ook te gek, op de buitenspeeldag was hij onze EHBO-er. Gelukkig had hij het daar nooit druk, maar liet zich door Wietske dan schminken als blauwe smurf. Een soort boegbeeld, wat ik nooit zal vergeten.
  Veel te jong is hij hier vertrokken en wat een leegte zal hij voor velen achterlaten. Anneke, kinderen en Lisa heel veel sterkte met dit verlies. Koester de herinneringen aan jullie man, (schoon)vader en opa.

  Annet - Kapelle
  15 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • Goatse kwam als je belde.
  reactie 4   |   niet OK
  Beste. Fam. Kampstra,
  Ook van ons een herdenkingsberichtje over Goatse. We hebben hem leren kennen via Anneke (gym) en hadden hulp nodig bij onze pc-aangelegenheden en kwamen we via via uit bij hem (ook ZZP 'er en makkelijk bereikbaar). Vanaf die tijd (2004) heeft hij een hele lange periode voor mij klaargestaan om de soft- en hardware te verzorgen. Vanwege zijn noordelijke achtergrond en de moeilijk voor anderen uitspreekbare en onherkenbare naam, zei hij ook: zeg maar Marten. Goatse heeft tot enkele jaren terug hulp geboden, kwam direct (vaak met hond) en was niet moeilijk met rekeningen sturen, vandaar dat we op een gegeven moment ook maar zeiden: zeg maar wat het kost en hier heb je het.
  Ook de gymnastiek kwam ter sprake met het organiseren van de 4-daagse en later de assistentie van Wietske bij de kleutergymnastiek. Je liefde voor het alleen (of met één van je kinderen) kwam ook nogal eens ter sprake, als je weer eens een stuk van het Pieterpad gelopen met je rugzakje en tentje e.d. Verschrikt waren we ook bij het lezen van het overlijden, zo jong en er was immers nog zoveel te doen ..........
  Sterkte om de lege plaats in jullie familie kring en ook in de keuken ?? (dat meldde hij ook altijd als het weer eens te laat was).
  Groetjes Berry en Marijke Kooiker.

  Berry en Marijke - Kwadendamme
  15 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • Een lieve man
  reactie 3   |   niet OK
  Ik heb Goatse een jaar of 5 geleden leren kennen als instructeur. Was de eerste les op een andere locatie en kon de tweede les bij Goatse volgen. Bleek dat hij al verder was met de cursusstof dan die ik de eerste les had gekregen.
  Kwam door het praktisch les geven en niet aan de hand van het boekje, dat vond hij minder interessant.
  Hij was altijd rustig en liet je zelf nadenken voordat hij de oplossing aandroeg.
  Ik was altijd ruimschoots voor de les aanwezig en heb menig bakje koffie met hem gedronken.
  Hij was puur zonder kapsones en eigendunk.
  Ik vond hem een lieve man.
  Jammer dat ik geen herhalingslessen meer bij hem kan volgen..............
  Han Bickelmeijer.


  Han - 's-Heer Arendskerke
  14 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • papa van Wietske
  reactie 2   |   niet OK
  Goatse dochter Wietske kwam op de dierenartsen praktijk stage lopen, niet veel later leerde ik daardoor haar vader ook kennen. Goatse kwam op mij over als een zeer vriendelijke en wijze man, met een tikkeltje een chaotisch uiterlijk. Hij was lekker zichzelf en dat ervaarde ik als een hele fijne energie om hem heen.
  Zijn voornaam vond ik wat moeilijk en 'meneer Kampstra' paste niet bij hem. Al snel werd het de 'papa van Wietske'.
  In zijn branche is er veel werk, maar helaas zijn er heel weinig mensen die het werk ook echt beheersen en die niet de kantjes ervan af lopen. De papa van Wietske was niet zo en hij kwam al zijn afspraken zeer zorgvuldig na. Het raakt me diep dat zo'n goede, liefdevolle en integere man zo jong en onverwachts uit het leven is gestapt. Dit laat bij veel familie, vrienden en klanten diepe sporen achter. Heel veel sterkte gewenst met dit immens groot verlies. Ik mis je papa van Wietske....
  Kim van den Broek

  Kim - Hoedekenskerke
  13 juni 2020

  Deel deze pagina:

 • Marten
  reactie 1   |   niet OK
  Jaren heb ik met Marten samen gewerkt bij carcoating zeeland ik herinner mij Marten als iemand met hart voor zijn werk en voor zijn collega s. De laatste jaren had ik vooral contact met hem als er iets met de computer was , na 1 belletje kwam hij meestal dezelfde dag nog langs om het probleem op te lossen, iets wat ik altijd erg heb gewaardeerd.
  Ik wil jullie veel sterkte wensen.
  Rian Feijtel.

  Rian - Hoedekenskerke
  11 juni 2020

  Deel deze pagina:

Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

Plaats een reactie