gedenkplaats van

Goke Derks

26-12-196312-07-2006
   IN LOVING MEMORYLieve Goke, alweer 6 jaar geleden dat je zo bruut en zinloos vermoord werd om niets.DNog steeds een groot gemis, niet alleen voor mij maar ook voor je familie, je kinderen en zo.Geen dag dat er niet aan je gedacht wordt en om je getreurd wordt.Het verdriet slijt wel wat maar de pijn en het gemis blijft voortduren.En dat zal ook zo blijven voor mij.Je weet dat ik je nog steeds gigantisch mis en eigenlijk niet zonder je kan.En het liefst gauw daarboven bij je wil zijn.Bewaar een wolkje naast je voor mij.Tot gauw, dag lieve Goke, dag 

   Overige informatie
   f.leithuijser@gmail.com

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • leonardus van Antwerpen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    leonardus van Antwerpen - amstelveen
    14 juli 2016
    reactie 50
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 49   |   niet OK
    Dag liefste Goke.Ik heb er de laatste dagen nog meer over nagedacht. Wat ga ik doen, zelfmoord lijkt mij de beste oplossing maar ik moet eerst toch even afscheid van enkele mensen nemen.Want dat moet ik toch wel doen, al hoeft ook dat niet meer van mijzelf.Zeker en ook na het overlijden van ome  Harrie is  mijn moment een heel groot stuk dichterbijgekomen omdat het nu echt helemaal op, over en uit is. Daarom is zijn bewuste keuze voor euthanasie voor mij helemaal begrijpelijk.Ik snap ook wel dat er enkele broers en zusters van hem dara moeite mee hadden. Maar die komen er ook nog wel achter dat er momenten en situaties zijn dat het letterlijk over en uit is en dat iemand daar dan ook vrede mee heeft. En dat moet je respecteren!Dat moest ik even kwijt. Tot heel gauw daarboven, dag liefste, tot gauw. kus en zo!Frits. 

    Frits Leithuijser -
    26 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 48   |   niet OK
    Lieve Goke, ik mis je meer dan ik onder woorden kan brengen.Ik weet heel goed dat ik hier beneden op aarde verstandiger met een aantal zaken omzou moeten gaan. Maar het gemis van jou, mijn ouders en enkele mensen die mij erg dierbaar zijn,maken het hier beneden met de dag moeilijker om veder te kunnen en willem gaan.Ik ben het allemaal wel zo moe en ik wil het liefste zo snel mogelijk naar jou daarboven komen.Dus hou een wolkje voor me vrij, als je wil. Tot heel gauw, hoop ik! Dag lief, tot gauw!!Groet, liefs, kus en zo, Frits.

    Frits Leithuijser -
    23 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 47   |   niet OK
    Dag lieve Goke. Alweer veel te lang geleden dat ik iets van me heb laten horen.Maar ik weet dat je daarboven naar me kijkt en op me let.Zoals ik al eerder zei; Het verdriet slijt, de pijn blijft. En die is met vlagenhaast ondraaglijk. En wat er hier ook allemaal gebeurt, altijd blijf ik bij jou uitkomen.Zo was het vroeger vaak, nu is het ook zo. Maar uiteindelijk heb ik nog maar 1 grote wens:zo snel mogelijk daarboven bij je te kunnen zijn.Er wordt aan je gedacht en van je gehouden, tot gauw, liefste Goke, tot gauw.Groet, liefs, kus, knuffel, Frits.

    Frits Leithuijser -
    19 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 46   |   niet OK
    Dag lieverd, het houdt maar niet op hier beneden. Ik ben het onderhand zo zat allemaal.Het kanaal is gelukkig dichtbij, wellicht is dat de oplossing. Want ik heb er nu dus helemaal geen zin meer in.Voor mij is het hier beneden helemaal op en over en klaar. En, ik wil heel snel naar jou daarboven.Dat is het enigste wat voor mij nog telt, heel snel daar boven bij jou te kunnen zijn.Tot gauw, lieverd, tot gauw.

    Frits Leithuijser -
    26 augustus 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 45   |   niet OK
    Lieve Goke, het gaat maar niet over. Dag in , dag uit, mis ik je meeer dan ik onder woorden kan brengen.Ik wil gewoon bij je zijn en blijven. En daarboven is het vast veel beter dan hier beneden.Alleen al omdat ik gewoon niet zonder je kan en wil! Tot gauw, lieverd, tot gauw, kus, frits. 

    Frits Leithuijser - Oirschot
    17 juli 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 44   |   niet OK
    Dag lieverd,Alweer 6 jaar geleden dat je zo bruut vermoord werd   Geen dag uit mijn gedachten   Geen nacht zonder verdriet  Hou een wolkje voor me vrijTot gauw daarboven, dag lieve Goke, dag

    Frits Leithuijser -
    8 juli 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 43   |   niet OK
    Dag Goke, het is alweer bijna 6 jaar geleden dat je zo bruut vermoord werd.En natuurlijk komen al die beelden en gevoelens uit die tijd weer sterk naar boven.Je weet dat ik je gigantisch mis en o, zo graag heel snel daar boven bij jou wil zijn.Ik denk aan je en mis je elke dag weer. Zoals mijn opa al zei: het verdriet slijt,maar de pijn blijft. En dat klopt dus helemaal. Tot gauw, mijn lief, tot gauw, dag.

    Frits Leithuijser -
    11 juni 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 42   |   niet OK
    Dag Goke, ik mis je meer dan ooit. Wat had ik je graag zeker en ook deze week heel dich bij me gehad.Door wat toestanden in de familie voel ik me nog meer in de steek gelaten. En ik had jou maar waat graag heel dichtbij gehad pomdat jij weet hoe ik denk en voel. Ik mis je! Dag liefste, tot gauw, dag,

    Frits Leithuijser -
    2 juni 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 41   |   niet OK
    Dag mijn lief, ik mis je, meer dan ooit. Weet dat ik aan je denk en van je jou. Tot gauw, dag liefste Goke, tot gauw.

    Frits Leithuijser -
    14 mei 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie