gedenkplaats van

Goke Derks

26-12-196312-07-2006
   Lieve zus,
   Eerst pappa, toen mamma, en nu ben jij er ook al niet meer.. Vermoord door iemand die jij goed kende!
   Van de oorspronkelijke vijf gezinsleden zijn er nu nog maar twee over. Ik hoop dat je nu meer rust hebt dan tijdens je aardse leven.

   Rust zacht

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 53   |   niet OK
    Dag J. Ik had veel eerder moeten reageren, sorry daarvoor.Ik ben er me ook nu meer van bewust dat niet iedereen op "" mijn""   manier met rouwen en verdriet en zo omgaat. Ik had toen en nu in moeten kunnen zien dat iedereen daar op zijn of haar manier meeomgaat en dat ik daar meer eerbied, gevoel en respect voor op had moeten brengen.Zeker nu het voor mij hier op aarde zowat afgelopen zal zijn.  heb ik nog wel sterk de behoefte omeen aantal voor mij belangrijke mensen, en dan op de eerste plaats de familie van Goke, te laten weten dat ik tot mijn laatste moment waanzinnig veel van Goke hield en houdt en dat gevoel vanhouden van Goke dadelijk ook mee naar "boven"   neem. Waar ik haar zeker weer zal zien!!Vandaar een van mijn laatste wensen hier:  nog eens een keer "koffie"  of zo te gaan drinken en om nog een keer o,a.  over Goke en zo te kunnen / mogen praten en om afscheid te kunnen nemen.jullie hebben mijn emailadres en zo dus ik hoor wel wat, hoop ik.Groeten en zo van Frits Leithuijser.          

    Frits Leithuijser -
    26 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 52   |   niet OK
    Dag lieve Goke, dit kan wel eens een van mijn laatste reacties zijn.Ik ben vastbesloten om er heel binnenkort hier een einde aan te gaan maken.Het is hier op, over en uit. het is nu wel genoeg geweest en het is gewoon letterlijk op.Dus als het aan mij ligt, tot heel gauw daarboven.Ik heb het goede mes uit de keuken klaargelegd en vandaag of morgen of zo,maak ik er een eind aan. Het is echt helemaal over en uit.Nog even bij enkele dierbare mensen die mij toch na aan het hart liggen, p[ mijn manier erg verkapt afscheid nemen en dan kom ik gauw naar boven, naar jou toe!!En dan is het hier vanavond of morgen letterlijk over en uit en afgelopen.Dus tot gauw mijn lief, tot heel gauw!! Groet. liefs, kus en zo! Frits.            

    Frits Leithuijser -
    26 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 51   |   niet OK
    Dag lieverd, weet dat ik je nog steeds meer en meer mis.Zonder jou is er hier beneden weinig tot niets leuk meer.En ik ben het wel zo moe om alsmaar verder te gaan op een manierdie mij totaal niet bevalt.Kortom, ik wil gewoon heel erg snel naar jou daarboven komen.Sinds jij er hier niet meer bent, is het voor mij gedaan.Er is buiten jou, gewoon niks meer om voor te leven.Dus graag tot heel gauw daarboven!!Dag liefste Goke, tot gauw!, dag!!

    Frits Leithuijser -
    23 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 50   |   niet OK
    Dag liefste Goke. Het heeft lang geduurd sinds mijn laatste bericht, maar dat wil niet zeggen dat ik niet aan je denk.Er gaan mar weinig dagen voorbij dat ik niet op een of andere manier met je bezig ben.Je foto,s staan nog steeds op een ereplaats ijn mijn huis.Ook al is het alweer 6,5 jaar geleden dat je zo bruut en onnodig omgebracht werd,jouw involed op mijn leven hier beneden is nog steeds even groot: HOUDEN VAN!!Kom me maar gauw halen, zonder jou is het leven een groot gemis van wat de grootste liefde in mijn leven was, is en zal blijven. Tot gauw, lieverd, tot gauw Goke dag.Kus & knuffel en zo, Frits.

    Frits Leithuijser -
    19 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 49   |   niet OK
    Ik begrijp dat iedereen op zijn of haar manier daar mee omgaat en dat respecteer ik ook.Maar wellicht omdat ik dag in, dag uit, met Goke "bezig ben"  , ben ik wellicht te kritisch naar anderen die evenveel van Goke houden. En daar op hun manier mee omgaan.Maar weet dat ik haar, ook na 6,5 jaar, nog steeds gigantisch mis en de grootste moeite heb om mijn verdriet om Goke te kunnen hanteren. Goke was en is the love of my life en dat blijft zo.

    Frits Leithuijser -
    12 oktober 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 48   |   niet OK
    Niet iedereen houdt ervan om via internet 'te rouwen' om t zo maar te zeggen, dat anderen niets op deze site zeten voor Goke,wil niet zeggen dat wij haar niet missen, of niet aan haar denken.Met alle respect voor diegenen die dat wel doen: ieder rouwt op zijn/haar eigen manier, welke dat dan ook is....

    J.Janssen -
    18 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 47   |   niet OK
    Dag lieverd, ja, blijkbaar ben ik de enige die deze herdenkingssite bij houd. Timo zei wel tegen me dat hij alles een plaatsje gegeven had en dat begrijp ik best wel. Maar dat ik de enige ben die zich nog met deze herdenkingssites bezighoud, vind ik toch wel erg jammer en triest.Je weet dat ik je gigantisch mis en graag heel gauw daarboven bij jou wil zijn.En natuurlijk, dat ik nog steeds heel veel van je hiu en zal blijven houden, wat er ook gebeurd of zo.Dag lieverd, tot gauw daarboven, dag, kus en zo, Frits.

    Frits Leithuijser -
    26 augustus 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 46   |   niet OK
    Dag lieverd, weet dat ik aan je denk, dag in, dag uit.Zeker nu as donderdag de dag van jouw crematie is.En dat is zo pijnlijk, ik heb er geen woorden meer voor.Alleen, ik hou van je zoals nooit tevoren.Dag liefste, dag, groet, liefs, kus, Frits

    Frits Leithuijser - Oirschot
    17 juli 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 45   |   niet OK
    Dag lieve Goke,Alweer 6 jaar geleden dat je zo zinloos en bruut vermoord werd.De pijn slijt wel wat, maar het vedriet blijft.   Geen dag uit mijn gedachten   Geen nacht zonder verdriet  Hou een wolkje voor me vrijTot gauw daarboven, lieve Goke, dag.      Groet, liefs, kus, Frits.

    Frits Leithuijser -
    8 juli 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 44   |   niet OK
    Dag Goke, ik vind het triest dat ik blijkbaar de enige ben die kaarsen voor je komt aansteken.Het is alweer bijna 6 jaar geleden dat je zo bruut vermoord werd. Maar zoals mijn grootvader destijds al zei, toen mijn omaoverleden was, het verdriet slijt, maar de pijn blijft. En daar had hij helemaal gelijk in. Want zo voel ik hetook, nog steeds. Men zegt wel, het leven gaat door, maar dat is erg relatief, in die zin dat jouw zo onverwachteoverlijden wel mijn hele gevoelsleven overhoop gezet heeft en dat het nooit meer zo zal zijn als in onze tijd.En dat doet pijn, heel veel pijn. Want ik mis je ontzettend, dag in, dag uit.Ook al komt er wel eens iemand op mijn pad, maar niemand kan/zal ooit zelfs maar in jouw schaduw kunnenof mogen staan. Tot gauw, lieve Goke, en hou een wolkje naast je vrij voor mij. Dag liefste Goke, dag.

    Frits Leithuijser -
    11 juni 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie