gedenkplaats van

Hanneke Geldhof

23-12-195718-08-2020
   Het bericht van je plotselinge overlijden heeft ons geschokt. Met je eigen stijl, kennis van zaken, motivatie en humor werkte je al vele jaren binnen GGzE en De Woenselse Poort. Je had de kwaliteit om zonder veel woorden de vinger op zere plekken te leggen en ons steeds de spiegel voor te houden waar we afwijken van onze eigen doelen; steeds met de motivatie dat de zorg voor onze cliënten zou verbeteren.

   Hanneke, we gaan je missen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Dag lieve Hanneke
    reactie 63   |   niet OK
    Dag Hanneke,
    Ik zie vandaag dit bericht en ben verbaasd en aangeslagen.
    Je hebt een goud hart. Je wordt gemist.

    Familie en naasten veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

    Marjolein

    marjolein - waalre
    9 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Stil
    reactie 62   |   niet OK
    Stil, dat is wat ik wordt van het bericht van jouw overlijden Hanneke. Ik kan me ons laatste gesprek nog voor de geest halen waarin je kritisch en meedenkend was. En niet te vergeten: met humor.
    Heel veel sterkte voor familie, vrienden, goede bekenden en collega's. Hanneke je gaat gemist worden!

    Femke - Rosmalen
    29 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Bas van Oosterhout
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Bas - Eindhoven
    29 augustus 2020
    reactie 61
   • In gedachte blijf je...
    reactie 60   |   niet OK
    Deze ochtend hoorde ik pas het schokkende bericht. Door het lezen van al de lieve woorden komt langzaam het besef dat het echt zo is. Ik wil graag familie, vrienden en collega's heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Dag lieve Hanneke. We gaan je missen en in ons hart en onze gedachte houden we je bij ons...

    Karin - Kaatsheuvel
    27 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag....
    reactie 59   |   niet OK
    Zojuist heb ik het nieuws van jouw plotselinge overlijden gekregen.
    Wat was jij een gastvrij, lief mens met een hart voor de zaak en cliënten. Bedankt voor onze fijne samenwerking. Ik wens al jouw collega's enorm veel sterkte toe.
    Liefs, Savannah b(EFP)

    Savannah - Schiedam
    27 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Een stukje van onze ziel
    reactie 58   |   niet OK
    Wij hebben een stukje van “onze ziel” verloren door de dood van Hanneke.

    Na de schok van het plotse overlijdensbericht dringt er langzaam ook een besef door van het verlies voor “ons” als collega’s en clienten van de Woenselse Poort en GGzE. Ik ben zo vrij om wat er al gezegd is maar op die manier – mijn manier- te verwoorden. Van veel collega’s achter de schermen zie je niet en hoor je niet of vaak te weinig wat ze doen en bijdragen aan het geheel van de zorg. En dat terwijl het allemaal op de een of andere manier essentieel is voor die zorg. Veelal komt erkenning daarvoor pas bij een vertrek, pensionering of overlijden. Essentieel deed me denken aan de ziel. Wat de ziel precies is? Wie het weet mag het zeggen, maar zeker is dat het gaat over de essentie, over het wezen van iemand of van iets. En in dit geval over het wezen van de organisatie Woenselse Poort. Hanneke was daarvan een wezenlijk onderdeel en vertolkte die ziel ook. Als ik in mijn mailbox kijk, zijn er veel onderwerpen van Hanneke afkomstig en ze hebben bijna allemaal te maken met Kwaliteit van Zorg, met Groeien, met clientenraad, met ethiek, de kern van wat en waarom we doen wat we doen – en of dat goed is en zo goed is.
    Een van de mailtjes van Hanneke ging over een boek dat ik geleend zou hebben van haar. En niet terugbezorgd. Het boek ging over het forensisch leefklimaat. Ik wist nog dat ik het doorgegeven had aan een ander. En daarna weer terug bezorgd had. Ze kon het evenwel niet vinden. En daar werd ze niet blij van. Toen ik dus net een vervangend exemplaar had aangeschaft vertelde ze me dat ze het had opgeduikeld. Het is maar goed dat er weer eentje extra in de omloop is wist ze me nog mee te delen met een lach. “Er moet nog veel veranderen.” En dat is nou net een van die stukjes “ziel” en bezieling die we gaan missen.
    Het deed me denken aan een verhaal over twee harten, die zich met elkaar vergeleken. De mens met het jonge hart was aan het vertellen hoe goed het zijne functioneerde tot een ouder mens vertelde over het eigen hart (ziel zo je wilt). Mijn hart heeft littekens, gaten en rafels, is een lappendeken. Toch is het het mooiste hart dat er bestaat. En waarom? Elk litteken vertegenwoordigt iemand aan wie liefde is gegeven. Ik scheur een stukje uit mijn hart en ze geven me er iets voor terug om de lege plaats op te vullen, maar de stukjes zijn nooit passend. De rafels herinneren me eraan dat we wat hebben gedeeld. Soms geef ik wat weg maar heb ik niets terug gekregen. De lege gaten zijn de risico’s van het geven. En ook al doen ze pijn, ze blijven open. Het herinnert me aan de liefde die ik voelde voor die mensen en ik hoop dat ze ooit terugkeren en het gat zullen opvullen.
    Zo hoop ik dat zowel de leegte van het gemis als wel de volheid van het door Hanneke gedane werk ons blijven herinneren aan waar we voor staan. Daar doen we haar recht mee.
    Ja, ik had dit op een lapje moeten schrijven. En naast de andere verhalen moeten leggen.
    En in gedachten zag ik even één grote lappendeken met mooie verhalen over, met en van Hanneke gedrapeerd op een geel “Hanneke Geldhof bankje” in de Tuin. Gewoon voor die momenten dat je even een deken om je heen zou willen slaan.


    Berend Veldhorst Centrum voor beZINning

    Berend - Nijmegen
    26 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Sansevieria masoniana/ Opium
    reactie 57   |   niet OK
    Hanneke, op mijn vensterbank binnen DWP staan jouw Sansevieria's mooi te gedijen. Zo is het voor mij onmogelijk on niet iedere dag een beetje aan je te denken. Ook de lekkere (dure) parfum voor een prikkie draag ik iedere dag. Dank voor beiden.

    Corry - Sint-Oedenrode
    26 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Hanneke, bedankt
    reactie 56   |   niet OK
    Verbijsterd waren we over het bericht dat Hanneke zo plotseling was overleden. Een collega die al jarenlang onderdeel uitmaakt van het team, is er ineens niet meer. Zo bizar. Inmiddels begint het een beetje door te sijpelen dat het echt zo is. Ondanks dat wij in hetzelfde gebouw als Hanneke zaten, hadden we niet dagelijks te maken met haar. Maar er was wel regelmatig contact. Vanwege haar deelname aan de interne verlofcommissie, maar ook als vraagbaak. Want Hanneke wist veel en was altijd bereid om mee te denken of dingen op te pakken. Dat hebben we altijd erg in Hanneke gewaardeerd. Hanneke was niet luidruchtig en prominent aanwezig, maar dat sierde haar juist. Het is cliché inmiddels, maar we zullen haar missen.
    Hanneke, bedankt.
    Team Behandelrapporteurs De Woenselse Poort (Monique, Caroline, Marleen, Cecile)

    Cecile - Eindhoven
    26 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Dick Boonman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Dick - Nuenen
    26 augustus 2020
    reactie 55
   • Het wordt stil in mij
    reactie 54   |   niet OK
    "Hier", kwam uit een kamertje achterin toen ik de kantoortuin bij DWP binnenstruikelde en te hard vroeg waar die lekkere geur vandaan kwam.
    Wat een heerlijke kakofonie aan geur, kleur en beeld wam me tegemoet toen ik op je antwoord voor het eerst kennis met je maakte.
    Maar kort samen met je mogen werken, maar wat een aangename samenwerking waarbij ik me verheugde op alles wat er in de toekomst nog stond te gebeuren. Doortastend, kritisch, scherp, analytisch, inhoudelijk en met humor.
    Steeds overleg in dat fijne bonte kamertje ( "Het Huukske van Hanneke") waarbij de geuren, kleuren en beelden ondersteunend waren aan de net zo bonte verzameling van kennis over zoveel.

    Het wordt heel stil in mij nu het besef steeds groter wordt dat er geen vervolg meer komt.

    Bedankt!

    Familie, vrienden, naasten en alle collega's: sterkte met het gemis van dit bijzondere mens.

    Eefje - Deurne
    25 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie