Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Hans Amsterdam

07-03-195929-05-2021
   Fijn als je een foto of herinnering aan Hans achterlaat

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Lieve Hans
    reactie 127   |   niet OK
    Lieve paps van mijn Eef, lieve Hans,

    Het is nu enkele maanden later dat de wereld een mooi mens is verloren, nog steeds heb ik de juiste woorden eigenlijk niet gevonden. Ik wil je zeggen dat je trots mag zijn op jouw meiden! Wat durven zij kwetsbaar te zijn, en dapper in het vinden van hun nieuwe weg, in dit leven zonder jou. Met alle herinneringen die nu sterker aanwezig zijn dan ooit. Je bent nog even belangrijk in dit leven als altijd, echt waar!

    Mooie herinneringen heb ik aan de tosti’s met siroop in de pauzes, mijn eerste vakantie met vriendinnen in jullie caravan, mijn wintersport met jullie in Oostenrijk, dansen op jouw 50-jarige feest en de afgelopen jaren altijd een geïnteresseerde vraag naar hoe het ging en altijd even optimistisch en betrokken.

    Lieve Hans, de hemel is een mooie ster rijker. Hopelijk mag je daar ook nog proosten, en kijk je trots neer op wat jij hebt neergezet hier beneden!

    Liefs Bibi

    Bibi - Rotterdam
    22 oktober 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 126
    Yannick

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Yannick - Amsterdam

    19 juli 2021

   • Lieve Hans
    reactie 125   |   niet OK
    Lieve Hans, plots ben je er niet meer en moeten je meiden je zo missen. Het is niet te begrijpen, het is wel heel duidelijk geworden hoe geliefd je bent en hoeveel je hebt geleefd, hoeveel je hebt genoten en voor hoeveel mensen je iets hebt betekend in hun leven. Voor mij betekende bij jullie gezin thuis komen 17 jaar geleden, voor het eerst echt zien hoe een gelukkig liefdevol en harmonieus gezin voelt, waarin gezongen en ontspannen mag worden, jij had altijd die onmiskenbare glimlach op je gezicht. Je wordt zo gemist, maar je bent voor altijd een voorbeeld van hoe je het leven echt goed leeft. We zullen met z’n allen er altijd zijn voor Eva, Emmy en Carla en voor altijd met een lach aan je terugdenken.

    Lisa - Leiden
    19 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 124
    Floor

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Floor - Schiedam

    30 juni 2021

   • reactie 123
    Annemieke

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Annemieke - Vlaardingen

    30 juni 2021

   • reactie 122
    Annemieke

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Annemieke - Vlaardingen

    30 juni 2021

   • ongeloof
    reactie 121   |   niet OK
    Ongeloof was het eerste wat in me opkwam na het verschrikkelijke bericht dat Hans overleden was. Veel te jong en nog lang niet aan de beurt denk je dan. Helaas kent het leven geen vast programma of zekerheden.
    Ik ken Hans al heel mijn leven vanaf de St Barbera school waar we zelfs een jaar in dezelfde klas hebben gezeten, een combinatieklas 5/6. Ook voetbalden we bij dezelfde club RKWIK, Hans door zijn leeftijd net 1 categorie hoger. Later kwam Hans plots weer bij ons thuis binnenvallen, hij was de vriend van mijn zus Carla. Hij was de perfecte match voor mijn zus en ze hebben een lang en gelukkig huwelijk mogen beleven wat ook nog eens bekroond werd met twee fantastische dochters. Hans genoot van het leven wat nu plotsklaps is afgelopen. Wat rest zijn de talloze geweldige herinneringen aan Hans die het gemis dragelijk moeten maken. Ik hoop dat deze herinneringen er toe zullen bijdragen dat Carla Eva en Emmy het verdriet, ondanks het enorme gemis, een plekje kunnen geven.
    Ruud

    Ruud - Schiedam
    22 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • 2 mannen zo stil
    reactie 120   |   niet OK
    Wat een heerlijk mens was je Hans. Een Bourgondiër pur sang, altijd attent en maar vooral een goede vriend. We hebben kunnen genieten van zoveel mooie momenten samen maar ook met onze gezinnen. Ik mis je zo vreselijk veel en je hebt voor altijd een speciaal plekje in mijn hart. Heel veel sterkte en liefde voor Carla, Eva en Emmy . Dag Hansi

    Pieter - Zeist
    20 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Lokaal 105
    reactie 119   |   niet OK
    18 juni 2021.. Ik kijk uit het raam van lokaal 105. Ik zie mensen wandelen, fietsen, geparkeerde auto's. En ik denk opeens aan Hans Amsterdam. Vaak getwijfeld of het geen bijnaam was. De naam van de held uit een boek ofzo.

    Zoveel raakvlakken. Vroeger, uit het Paard, sowieso het uitgaansleven. Tennis, ZAMIVO Excelsior '20.
    Sinsd Corona sprak ik je niet meer, maar zo'n 2 x keer week zag ik je hardlopen, hier beneden, langs de oude school van jou en van je dochters. In september appte ik je nog toen je weer langs liep. "Goed bezig". "Mag je tegenwoordig op je mobiel in de klas?" was je antwoord.

    Het nieuws van jouw overlijden bracht een schok teweeg bij iedereen die jou kende. Ik heb de uitvaartdienst online gevolgd en heb gezien dat je gemist zult worden door velen, maar nog belangrijker, dat je hebt genoten van de tijd die je gegund was met je fantastische gezin en vrienden.

    Nog vaak zal ik hier uit het raam kijken, tegen beter weten in hopend dat je voorbij loopt.
    Rust in vrede

    Rob - Schiedam
    18 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Geschokt
    reactie 118   |   niet OK
    Geschokt reageerde Hans 4 maanden geleden op het overlijden van mijn man Rob, Hans’ oude studievriend. Ze speelden samen in het zaalvoetbalteam van de Erasmus Universiteit en maakten samen ook deel uit van het team dat in 1982 naar de VS reisde om daar aan de Amerikaanse universiteiten (buiten) te voetballen. Zaalvoetbal was daar toen niet bekend.
    Geschokt ben ik nu door het tragische, bijna identieke overlijden van Hans. Nog niet zo lang geleden ontmoetten wij Hans en Carla in het Wennekerspand. Wie had kunnen bedenken dat onze mannen er nu niet meer zouden zijn??? Absurd, bizar, oneerlijk??
    Ik kan geen woorden van troost bedenken voor Carla en jullie dochters. Maar jullie zijn heel erg aanwezig in mijn gedachten.
    X Wil Hazewindus

    Wil - Vlaardingen
    15 juni 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.