gedenkplaats van

Hans Horlings

26-01-196231-03-2020
   In Memoriam

   Hans Horlings

   Hans Horlings (58 jaar) is vannacht overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Sinds 2011 was hij wethouder (CDA) in onze gemeente Midden-Delfland. Wij zijn geschokt en stil van verdriet.

   Hans was een prachtig mens in al zijn facetten. Hij laat een grote indruk op ons achter. Om de persoon die hij was; scherp, vurig, geestig, nuchter, vriendelijk en betrokken. Een man met een hartelijke persoonlijkheid en uitbundige lach. Hans droeg Midden-Delfland in zijn hart. Een keiharde werker. Een perfectionist met uitstekende dossierkennis. Wij zijn dankbaar dat wij Hans van zo dichtbij hebben gekend en gaan hem heel, heel erg missen.

   Naast wethouder, collega en vriend was Hans echtgenoot en vader. We leven mee met zijn gezin en wensen zijn vrouw en zijn dochter, Hans’ grote trots, heel veel kracht en sterkte.

   Hans heeft heel veel betekend voor onze gemeente Midden-Delfland. En voor ons als gemeenteraad, college en medewerkers.

   Ter nagedachtenis van Hans hangen wij de vlag halfstok.

   Gemeente Midden-Delfland

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Sterkte!
    reactie 321   |   niet OK
    Beste Sibel en Dilara,

    Ook via deze digitale weg wil ik jullie condoleren. Het verdriet om het verlies van jullie man en vader, maar voor mij mijn wethouder en collega is groot. Ik kan nog steeds niet geloven dat Hans niet meer onze werkkamer binnen komt lopen voor een vraag over communicatie of ter voornbereiding op een momentje met de pers. Hans hield van een gezellig praatje. Daarom bleef hij altijd wat langer op onze kamer hangen dan strikt noodzakelijk was. Zo leerde je de persoon achter de wethouder kennen; de super trotse vader en de lieve familieman. Ook voor alle medewerkers van de gemeente Midden-Delfland had hij oprechte belangstelling. Ik hoop dat alle mooie herinneringen aan Hans en aan de leuke momenten met elkaar jullie op termijn weer energie geven om verder te gaan, om weer te kunnen lachen. Ik zal altijd met veel warmte terugdenken aan Hans.
    Ik wens jullie veel sterkte.
    Margreet Odding

    Gemeente - Schipluiden
    8 June 2020

    Deel deze pagina:

   • sterkte met dit grote verlies
    reactie 320   |   niet OK

    - Maasland
    29 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Een mens is heen gegaan!
    reactie 319   |   niet OK
    Hans was wat mij betreft naast een persoon, ambtenaar, bestuurder, wethouder bovenal mens!
    En dat waardeerde ik bovenal in hem.
    Gevoel, inlevingsvermogen vermogen en betrouwbaar. In hem verliezen we niet de
    ras politicus maar een meedenkend/levend mens.
    Sterkte allen die om hem heenstonden

    Willem - Maassluis
    29 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Goeie vent!
    reactie 318   |   niet OK
    Beste Sebel en Dilara,
    Wat een verschrikkelijk bericht. Wij kennen Hans als een harde werker, een eerlijke vent met een innemende persoonlijkheid. Woorden schieten tekort.
    In de gemeente Voorschoten veel met elkaar samengewerkt. Heel veel sterkte met dit zo grote verlies. Ik heb goede herinneringen aan Hans.
    Met hartelijke groeten,
    Hans van der Does, ook namens Wilma.

    Hans - Valkenburg
    24 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Mariska Van der Hee
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Mariska - Wateringen
    23 April 2020
    reactie 317
   • Wat een enorm verlies!
    reactie 316   |   niet OK
    Beste Sibel en Dilara,

    Gecondoleerd met het overlijden van Hans. Wat ontzettend verdrietig! Hans sprak altijd met veel liefde en trots over jullie.

    Herinnering
    Hans en ik waren van 2011 tot mei 2019 collega’s bij de gemeente Midden-Delfland. Discussies, plagerijen, gekibbel, uitwisseling, plezier en reflecties. Alles kwam voorbij.

    Sinds vorig jaar ben ik van baan veranderd. Hans heeft mij een paar keer opgezocht als hij in het Den Haag moest zijn. Erg leuk. De eerste keer (na mijn vertrek bij MD) zaten wij aan een cappuccino en was Hans veel aan het woord. Na ruim een uur zei ik met een big smile. Mr. Horlings, ik moet echt zo weer aan het werk. Maar, weet je nu eigenlijk ook hoe het met mij gaat? Hans schoot in de lach en zei, ik zag direct dat het heel goed met je gaat. San, vertel eens, hoe bevalt het je in Den Haag. Vol interesse heeft Hans vervolgens naar m’n Haagse avonturen geluisterd. Zo was Hans! Het zo-en-dan-nog contact met Hans ga ik zeker missen.

    Sibel en Dilara, ik wens jullie samen met dierbaren heel veel kracht toe.
    Sandra

    Sandra - Den Haag
    16 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Ruben Wentink
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ruben - Leiden
    16 April 2020
    reactie 315
   • Met innige deelneming
    reactie 314   |   niet OK
    Beste familie, Wat een verschrikkelijk verdrietig en moeilijk te geloven bericht was het plotseling overlijden van Hans. Al twee weken sinds het overlijden van Hans zoek ik naar woorden van troost. En elke keer als ik deze memori-pagina open met de vriendelijke foto van Hans is het moeilijk te geloven dat we hem niet meer tegen zullen komen in de metropoolregio of andere bestuurlijke bijeenkomsten. Als wethouder in Delft heb ik heel prettig met Hans samengewerkt in oa Bedrijvenschap Harnaschpolder. Als burgemeester Hellevoetsluis kwamen we elkaar tegen in de MRDH. Ook het Hellevoetse college memoreert Hans als een betrokken bestuurder en een heel aimabel mens. Met innige deelneming wensen wij de nabestaanden veel sterkte met dit verlies. College B&W Hellevoetsluis, Milène Junius

    Milène - Hellevoetsluis
    16 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste familie,
    reactie 312   |   niet OK
    Wat een schok om te lezen dat Hans is overleden aan het corona virus. En veel te jong. Het is afschuwelijk dat die vreselijke ziekte zo toeslaat. Ik ken Hans uit zijn periode als wethouder in de gemeente Voorschoten, waar ik werkte als communicatieadviseur. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan hem. Een integer en oprecht mens met heel veel hart voor de publieke zaak. Hij bleef een mens onder de mensen en stond zich nooit voor op zijn positie. Ik wens u heel veel sterkte.
    Nellie van Beusekom

    Nellie - Leiden
    14 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste familie,
    reactie 311   |   niet OK
    Wat een groot gemis, dat Hans is weggevallen. Een mooi mens met voor iedereen oprechte aandacht. Betrokken en gedreven wat zal het stil zijn. Veel te kort heeft hij bij jullie mogen zijn.
    Koester de herinneringen.
    Wij wensen jullie heel veel kracht.
    Bertus Holierhoek (gemeente Midden Delfland)
    en
    Marga van Zeijl (omgevingsdienst Haaglanden)

    Marga en bertus - Den Hoorn
    14 April 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie