gedenkplaats van

Hans Kalkman

29-10-196204-07-2016
   Veel te vroeg ben je ons ontnomen we wisten niet dat het leven zo wreed kon zijn. Een schok die we nooit hebben zien aan komen, lieve papa wat was het leven met jou fijn.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Jan van Vugt
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jan - Oudenbosch
    29 September 2016
    reactie 6
   • Bedankt Hans!
    reactie 5   |   niet OK
    Lieve Familie, vrienden en kennissen van Hans,
    Het droevige nieuws bereikte mij en enkele (ex-)collega’s gisteravond en sloeg in als een bom. Ik heb de laatste jaren met Hans mogen werken en hem altijd bewonderd door zijn mooie visie en vriendelijke benadering. Hoewel de gesprekken veelal op het werk betrekking hadden en Hans altijd wel een optimistische zienswijze wist te vinden, was het ook wel zichtbaar dat Hans af en toe ook moeilijke momenten meemaakte in zijn privéleven.
    Wat verschrikkelijk dat hij nu niet meer bij zijn dierbaren mag zijn, geen woorden voor.
    Heel veel sterkte met verlies van Hans,

    Herman Haandrikman

    Herman - Den Ham
    16 September 2016

    Deel deze pagina:

   • POK!
    reactie 4   |   niet OK
    Tijdens Hans’ studietijd in Den Bosch waar we Elektrotechniek aan de HTS studeerden werd menig (ieder?) vrij uurtje doorgebracht in de Soos. Dit was een soort van studentenkroegje voor HTS studenten in een middeleeuws poortgebouw aan de Dieze, het binnenstadsriviertje. In de kleine benedenzaal waren er koffie en tosti’s (Tosti! “wa kost ie?”) en ’s-middags bier, en in de kleine bovenzaal stond de voetbaltafel. Daar waren wij graag en met wisselend succes te vinden. Sommigen hadden hun fabelachtige techniek op de middelbare school opgedaan en speelden elegant achter-voor-links-rechts tap-tap -tap "tik". Weer een doelpunt tegen. Daar hoorden Hans en ik niet bij. Ik probeerde het wel, maar Hans ontwikkelde zijn eigen stijl: de theorie van de rebound.

    Wat hield die theorie in? Als je maar hard genoeg tegen de achterkant aan ramt, stuitert de bal op jouw poppetje terug en dan knal je ‘m onverwacht voorbij de keeper. En dat werkte. Het was niet mooi en ging niet altijd goed, maar als je het vaak genoeg herhaalde lukte het prima. Dus tijdens de pauzes en spijbeluren hoorde je het gejuich al op het bruggetje. Na een serie van achter-links-rechts-voor-links-rechts-links tap tap tap volgde geen “tik”, maar een counter van Hans die met kracht, sigaretje in de mondhoek, de theorie van de rebound in praktijk bracht. RAM kets POK! de bal deukte het plankje achter het goal op een nieuwe plaats in, tegen- zowel als omstanders in verbazing achter latend. En dat drie keer op rij pok, POK!, POK!!

    Lieve Charlotte, ik hoop je iets van je vader verteld te hebben dat je nog niet wist. Het was een goede vriend en hij was leuk om mee te voetbalspellen. Als waar ie nu is een voetbaltafel staat zal hij het vast niet kunnen laten. Tegenstanders berg je maar: POK!

    Veel sterkte.
    Freek

    Freek - Vught
    14 July 2016

    Deel deze pagina:

   • Veel Sterkte
    reactie 3   |   niet OK
    Beste Charlotte, Liesbeth en familie,
    Woorden zullen nooit in staat zijn gevoelens uit te drukken zoals ze bedoeld zijn.
    Er zullen ook nooit genoeg woorden voor zijn.
    Veel sterkte in deze zware dagen
    Astrid van Laarhoven

    Astrid - Almere
    14 July 2016

    Deel deze pagina:

   • In herinnering
    reactie 2   |   niet OK

    Beste Charlotte, familie en Liesbeth
    Wat verschrikkelijk en wat een schok. Heel veel sterkte met het verwerken van deze mokerslag. Wij zullen Hans blijven herinneren van de mooie tijden die we gehad hebben in de periode dat we zeer nauw met elkaar werkten en plezier hadden. Hans bedankt voor jouw vriendschap en collegialiteit en dat wij hier deel van mochten zijn. Deze periode staat in ons geheugen gegrift en zal nooit worden vergeten.

    Veel sterkte en kracht

    Nelly en Roel Albers


    Roel - Schoneveld 1
    13 July 2016

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 1   |   niet OK

    uit het album van mijn ouders : ome Cor en tante An van Wensen - Kalkman    Heel veel sterkte !

    Maya


    Maya - Breda
    13 July 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie