gedenkplaats van

Hans van den Broek

09-03-196108-01-2019

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Oneerlijk
    reactie 75   |   niet OK
    Vandaag in st anna ziekenhuis geweest bij spoed hulp en vroeg aan oud collega hoe is het met Hans heb hem tijdje niet gezien gaat het stabiel met zijn ziekte. Het antwoord dat ik kreeg deed me heel veel verdriet en schrok er erg van. Laatste keer zag ik je op het golf wagentje van het ziekenhuis. Wat gaat de tijd snel en het leven is oneerlijk maar we veranderen er niets aan. Het ga je goed daar boven ik heb goede herinneringen aan onze tijd dat we samen werkte in st Anna. Veel sterkte voor angelique en de kinderen en naasten.
    Jeroen v vugt

    Jeroen - Geldrop
    7 april 2019

    Deel deze pagina:

   • Jarige Job
    reactie 74   |   niet OK

    Lieve Hans,
    Waar je ook bent
    Wat je ook doet
    Ik stuur je hierbij een
    Dikke verjaardagsgroet
    Katinkaxxx


    Katinka - Geldrop
    9 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Pannenkoek
    reactie 73   |   niet OK
    Lieve Hans,
    Ik heb altijd super veel met jou kunnen lachen tijdens de diensten op de SEH, zeker in de nachtdienst, als er wat meer tijd was. Ik noemde jou altijd "verrekte pannenkoek" en dat had je de grootste lol. Je vertelde ook altijd veel over jou vrouw en kinderen, en had altijd wel iets leuks of grappigs te vertellen. Niet te snappen dat we die vrolijke kop van jou nooit meer zullen zien, ik wens iedereen die Hans een warm hart toedraagt heel veel liefs en sterkte om met dit verlies en gemis om te kunnen gaan.

    Lieve Groetjes Marion van Lieshout.

    Marion - Lierop
    21 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Collega
    reactie 72   |   niet OK
    Beste Hans,
    Wat is het toch oneerlijk, veel te jong en wat heb je gevochten tegen deze ziekte.
    De jaren dat ik met je mocht samen werken, heb ik je leren kennen als humoristisch, betrouwbaar en een collega die klaar stond voor anderen.

    Hans ik zal je blijven herinneren als de collega met de velen quotes.
    We gaan je missen.
    Ik wens Angeline, Kelly & Bram en Tim veel sterkte bij dit grote verlies.

    Herman

    Herman - Geldrop
    17 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Een mooi stel
    reactie 71   |   niet OK

    Wat heb ik de afgelopen dagen genoten van wie jij was. Niet alleen voor je vrouw en kinderen, ons als familie, je vriendengroep maar ook voor vele andere mensen. Alle verhalen komen op hetzelfde neer, het was prettig toeven als jij erbij was. Niets aan gelogen. Zie nu al op tegen de eerst volgende keer dat we elkaar als broers en zussen treffen en die ene stoel leeg blijft. Nooit meer compleet, wat een gemis. We treuren maar niet te lang want het leven is zoals jij zou zeggen veel te leuk. Mis je broeder!


    Maarten - Tilburg
    16 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Jij bedacht Kornuttels en dat waren tevens jou laatste woorden naar ons
    reactie 70   |   niet OK

    Beste Hans, van iemand afscheid nemen is dat wat mij het slechtste afgaat en dan zeker als het om een persoon als jou gaat! Het doet me zo veel pijn dat deze klote ziekte mooie mensen zoals jou veel te vroeg van ons wegrukt. Wel blijf ik van mening dat jij jouw beroep hebt gemist. tonprater of cabaretier had je zeker niet misstaan. Veel respect voor jou hoe je er mee omging en hoe je tot het laatste moment er nog grappen uit wiste te persen ook al ging het moeizaam. Uniek en zeldzaam in zijn soort, we gaan je missen. Tevens veel sterkte voor alle nabestaanden we leven met jullie mee. Serge Kornuttel


    Cor - Helmond
    15 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Mooiste zwager
    reactie 69   |   niet OK

    Hans wat hebben veel mooie en gezellige momenten gehad met jou en Angeline. Aangezien ze altijd bij ons was op de Bakelsedijk hebben we diverse kandidaten de Revu zien passeren maar bij deze Hans hadden we direct een goed gevoel. Veel lachen en lekker eten waren de belangrijkste ingrediënten voor ons samenzijn. We hopen dit graag verder voort te zetten met de rest van de broekies en met jouw in onze herinnering. we gaan je missen rust zacht. groetjes Cor


    Cor - Helmond
    15 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • hee skon bruur
    reactie 68   |   niet OK

    Dat was je zeker mijn schoonbroer! Angeline kwam ruim 30 jaar geleden met ene hans bij ons op bezoek, het klikte meteen en een beter keuze had ze niet kunnen maken. Ik kijk terug op veel mooie en gezellige momenten met vooral lekker eten! Wat hadden we jou graag nog langer in ons midden gehad maar de vele hilarische momenten nemen ze ons nooit meer af. Rust zacht en je blijft altijd in onze herinnering. Liefs jou skon zus Ans


    Ans - Helmond
    15 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Boeiend
    reactie 67   |   niet OK
    Beste Hans,
    Boeiend, zozo, lekker belangrijk, nog 6 uur te gaan, nog 5 uur te gaan. Een paar quotes die zo'n beetje dagelijks werden uitgesproken door jou. Voordat je aan je werk begon werd even het hoognodige ontsmet. Ik heb ontzettend met je mogen lachen, maar als het nodig was kon je altijd van je op aan en werd er serieus gewerkt.
    Hans, een wereld vent, betrouwbaar, humoristisch en altijd hulpvaardig.
    Te jong heb je deze aardse plek moeten verlaten. Ik zal je altijd blijven herinneren en je zal in nog vele gesprekken bij de portiertjes het onderwerp zijn.
    Hans, rust in vrede en heel veel sterkte voor Angeline, Kelly & Bram, Tim, familie en vrienden.

    Peter - Veldhoven
    15 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • De goede gaan altijd als eerste
    reactie 66   |   niet OK
    Dat zeggen ze altijd en ik denk dat dat klopt.
    Stiekem ken ik Hans eigenlijk al best lang, Toen ik nog kranten bezorgde kwam ik hem soms al tegen als ik de krant bracht bij het sint anna.
    Later als vakantiewerker en werkzaam bij het anna, sprak ik hem regelmatig en ik kan me aansluiten bij alle andere reacties hier.
    Altijd positief en altijd een woord voor je. Het laatste feestje wat we hebben mogen vieren was bij het Saros feest in het dorp.
    Hans ik gun je de rust, en wens je familie sterkte in deze moeilijke tijd en hopelijk houden de mooie herrineringen Hans nog in leven.

    Groet,

    Peter
    een van de vele collega's van het anna

    Peter - Munstergeleen
    14 januari 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie