gedenkplaats van

Harry Meijer

23-09-196309-02-2018
   Voor ons. Voor altijd, dé man van de wedstrijd.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Harry
    reactie 28   |   niet OK
    Lieve Harry
    Wat een mooi afscheid had je met een lach en een traan een afscheid bij club mariz zoiets kan alleen jij verzinnen ik hoop dat je heel tevreden vanaf je wolkje naar beneden kunt kijken
    Ik weet zeker dat syl en de kids het zullen redden samen wat een mooi gezin heb jij en wat heb jij genoten van je veel te korte leven met alles wat je in jouw leven ondernomen hebt met jouw vriend en later ook met syl en melle het was prachtig om dat allemaal te zien op de foto's
    Harry we zullen je allemaal missen
    Liefs karin en familie

    Karin Louwe - Castricum
    21 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Mijn herinneringen aan mijn broertje Harry
    reactie 27   |   niet OK
    Toen ik op 23 September 1963 om half 4 uit school kwam, was mijn vijfde broertje geboren. Ik was niet heel blij want ik wilde graag een zusje, ik was 10 jaar oud.
    Je groeide op in een katholiek gezin. Dus verplicht elke week gingen we naar de kerk.
    Vaak ging ik met je wandelen naar de eendjes of de speeltuin, zodat onze moeder het huishouden kon doen. Ik was een soort tweede moeder voor je. Toen je 12 jaar was ging je naar de LTS een bouwopleiding volgen, je werd metselaar en later timmerman, je was een op en top vakman. Toen je op je 12e jaar ging puberen was je gek van merkkleding onder andere het merk "Ball" daar had je spijkerbroeken en T-shirts van.
    Pa en Moe konden dit niet voor je kopen, je nam een krantenwijk en ging klusjes doen als muurtjes metselen enzv. zodat je dit kon bekostigen.
    Toen ik op mijn 22e jaar met Bram trouwde kreeg jij mijn slaapkamertje, oh wat was je blij dat je eindelijk een kamer voor jezelf had. Met 26 jaar ging je de deur uit en kocht een eigen huis in Castricum en verbouwde dit helemaal, je ging ook bij andere mensen klussen doen als metselen en timmeren, bij ons had je nog de keuken betegeld welke nog steeds d`r op zitten. Toen je bezig was je had geen tijd om te eten of te drinken een echte doorzetter en alles deed je met veel plezier. Parachute springen en voetballen was je passie, je hebt vele landen afgereisd en daar mooie sprongen weten te maken. Later kwam je Sylvia tegen met 3 kinderen en werd het een eensgezinhuis in Castricum. Na 3 jaar kregen jullie een knappe zoon Melle en daar was je supertrots op en hij lijkt veel op je. In Uitgeest kwam een nieuwbouw wijk en daar heb je een casco huis gekocht, dit huis heb je zelf naar eigen idee ingericht en verbouwd, je zwager Bram hielp je met elektra en laminaat leggen, heel mooi huis geworden geheel naar jullie eigen zin.
    23 September 2013 werd je 50 (Abraham) en gaf je een groot tuinfeest, dat was heel gezellig je kreeg een kaartje van Freek de Jonge waar we toen met z`n vieren naar toe geweest waren, wat heb je genoten! We hadden qua cabaret dezelfde smaak.
    3 Maart 2013 werd ik 60 jaar en was een geweldig feest, Harry je ging helemaal uit je dak op de dansvloer...Geweldig zo had ik je nooit eerder gezien!
    Harry lieve broer ik ga je missen, je had het hart op de goede plaats...
    Liefs je zus Annamarie.

    Annamarie Vijfschaft - Heemskerk
    17 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Harry
    reactie 26   |   niet OK
    Lieve Harry,
    Ik leerde jou kennen op mijn moeders 37ste verjaardag.  Het was een groot feest, met veel mensen.  Maar toch wist jij een grote indruk te maken.  Hoe kan dat dan ook , met zo'n grote bos bloemen.  Ik had het gelijk door. Ik ging naar mijn moeder en vertelde: " mama, volgens mij is hij een beetje verliefd op jou".
    Al gauw leerde wij jou beter kennen.  Je lievelingskleur was geel, je draagt je sandalen met sokken en hield erg van snoteieren. Een heel zacht gekookt eitje, die je met liefde naar binnen slurpte, terwijl de rest van de ontbijt tafel even weg keek. Maar ook was jij iemand die wel van een uitdaging hield.  Zo heb jij veel parachute gesprongen, overal in de wereld. 
     Ongeveer drie jaar later, werd mijn moeder zwanger en kreeg ik van jou een broertje erbij, Melle. Die volle 9 maanden " hoi zusje, hoi zusje" tegen de buik zeggen, had niet geholpen.  Maar eenmaal Melle in mijn armen te hebben, was ik natuurlijk verkocht.  Net als jij.  Wat was jij bere trots.  En dat liet je aan iedereen merken.  
     natuurlijk kon niemand bij ons ontkomen van bijnamen. Jij al helemaal niet. Chocolade monster, snorro (doordat wij toen oude foto's van jou hadden gezien), Harry potter, hairy, Harry bon banie bon banie, maar ook werd je ,vooral door mij,  fraddy genoemd.  Wat jij niét altijd kon waarderen.  Maar algauw niet eens meer het verschil hoorde.  
     iedereen die jou en beetje kende, weet dat je gek was van de band Rush. Ook al wist de rest van het huis niet zo goed waarom. Als jij even tijd voor jezelf nodig had,  werd rush hard opgezet en ging jij even los. Ik weet nog steeds niet of dat tactiek was of niet, maar dat zorgde er wel voor dat iedereen naar een andere kamer ging en jij de tijd had voor jezelf. 
    Jouwe grootste passie is natuurlijk voetbal. Je was daarin altijd erg gedreven. Soms wel een beetje te. Toen je Melle zijn team ging coachen bij de mini's, leek het wel alsof je het Nederlands elftal aan het trainen was, zo fanatiek dat je bezig was. 
    Maar jij was ook een steun pilaar voor mij.  Ik kon altijd mijn gekke vragen bij je kwijt. En daar gaf je altijd rustig antwoord op. In de tijd dat het niet goed ging tussen mijn vader en mij , stond jij voor me klaar.  En gaf mij advies.  Jij nam de rol van mijn vader in die tijd over, wanneer ik dat nodig had. Dat heeft veel voor mij betekent.  
    Harry, jij kon discussies aan, als geen ander.  Als er iemand begon over politiek, was jij na 2 uur nog niet uitgesproken.  En niemand hoeft ook maar te beginnen over hoe zwaar leraren het hebben, want die hebben vakantie zat. Ook was je erg opvliegend , want stel je voor dat iemand de afzuiger vergeet uit te zetten, of  vergeet het overgekookte water gelijk na het koken schoon te maken... dan was het huis te klein.
    Maar op een gegeven moment had je minder kracht in je linkerhand, en na vele onderzoeken kwam eruit dat je een hersentumor had. In deze tijd bleef je altijd sterk. Je ging  alternatieven zoeken, je houden aan een streng dieet, om er maar voor te zorgen dat je weer beter zou worden.  Want dat was 1 ding waar je zeker over was, beter worden zal je.  Het ging steeds slechter en lopen werd een moeilijke opgave.  Maar jij hield je sterk, je moest en zal alles zelf nog doen en wilde geen hulp. Hoe moeilijk het ook werd, jij gaf geen kik. Wij hoorde je zelfs niet klagen over je breuken na de zoveelste keer dat je was gevallen. Jij hield je zo sterk. Daar heb ik erg veel bewondering voor. 
    Toch moeten wij afscheid van je nemen.  Na zo lang te hebben gestreden, heb je nu rust.  Ik wil je graag bedanken voor alles wat je voor ons heb betekend, en wat ik van je heb mogen leren.
    We gaan je missen.  
    Lieve Harry, rust zacht. 


    kayleigh besteman - castricum
    17 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Ome Harry
    reactie 25   |   niet OK

    Oom Harry, mooie man en bescheiden levensgenieter die je was met je mooie glimlach op je gezicht, oh wat ga ik je missen en nog veel aan je denken, dit nummer is voor Jou, rust zacht lieve oom. See you on the other side!

    Dave Vijfschaft - Beverwijk
    17 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Video
    reactie 24   |   niet OK

    kayleigh besteman - castricum
    16 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 23   |   niet OK

    kayleigh besteman - castricum
    16 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Harry met loeiende sirenes op zijn fiets
    reactie 22   |   niet OK
    Melle was bij ons te oppassen en na elke oppasdag kreeg hij bij het weggaan
    "een snoepje voor onderweg".
    Melle kon maar niet in één zijn keuze maken en wilde graag ieder snoepje even door zijn handen laten gaan alvorens de definitieve keuze te maken.
    Inmiddels hadden we met Melle de afspraak dat het snoepje mocht opeten wat hij in zijn handjes had genomen.
    Het volgende gevalletje diende zich aan...
    Melle kon geen keuze meer maken en keek minutenlang in de snoeppot alvorens zijn keuze te maken.
    We hadden er een tel-spelletje op bedacht.
    Dat ging heel goed als Sylvia Melle bij ons ophaalde.
    Maar toen Harry zoonlief kwam ophalen zag Melle nieuwe kansen.
    Na minutenlang in de snoeppot te hebben gekeken zette we het telspelletje weer in maar ook daarna kon Melle maar niet kiezen.
    De snoeppot ging langzaam dicht en Harry fietste met een boze én loeiende Melle voorop de fiets naar huis.
    De uitdrukking van Harry zijn gezicht was hilarisch en onvergetelijk

    Leontine Struik - Castricum
    15 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Zondag
    reactie 21   |   niet OK
    Mooie herinneringen aan de zondag

    Denkend aan Harry komt bij mij het beeld op van All Stars maar dan op zondag ochtend voor jonge ouderen.

    Harry was voor mij de personificatie van ons voetbal plezier op zondag; fanatiek maar sportief, het team altijd voorop, de glimlach centraal en een biertje na afloop.

    "Opa" Harry, door iedereen gerespecteerd en een voorbeeld voor ons allen, stiekem onze echte aanvoerder.

    Het was een eer en genot om je in ons midden te hebben.

    Rust zacht
    Barry

    barry pieters - castricum
    15 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Donderdagavond
    reactie 20   |   niet OK
    Beste Harry,
    Ik ben blij dat ik als beperkte speler naast zo'n stylist als jij heb mogen voetballen. De donderdagavond trainingen met de jongens van vroeger waren altijd zeer gezellig, zeker met het "kleine" biertje na afloop waar jij vooral van kon genieten. Ineens werd het minder met je en kwam je niet meer. Wij waren goed op de hoogte van jouw situatie maar het bericht van je overlijden kwam hard aan. Het gemis is enorm en de donderdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn.
    Heel veel sterkte voor je gezin en de rest van de familie

    Jasper Mulder - Castricum
    15 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • rustpunt
    reactie 19   |   niet OK
    Een voetbaldier, rustpunt op het veld en ook daarbuiten. Passes sturend, dirigent met af en toe dynamiet in woord en benen. Prive diepe dalen en vele mooie momenten. Heerlijk om met hem een zondag door te brengen, afsluitend met een glas. Maar die glimlach oh oh wat was die typisch harry. Ik vind het verschrikkelijk dat je er niet meer bent, maar fantastisch dat ik een aantal jaren met je op pad was.

    Sterkte lieve sylvia

    Hans Kluft

    hans kkluft - castricum
    14 februari 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie