Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Harry Vos

25-06-197824-12-2020
   " If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are to me. "

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Luv u
    reactie 177   |   niet OK

    Guido - Amsterdam
    13 maart 2021

    Deel deze pagina:

   • Als de stilte komt
    reactie 176   |   niet OK
    Nu ’t rouwrumoer rondom jou is verstomd,
    de stoet voorbij is, de schuifelende voeten,
    nu voel ik dat er ’n diepe stilte komt
    en in die stilte zal ik je opnieuw ontmoeten.
    En telkens weer zal ik je tegenkomen,
    we zeggen veel te gauw: het is voorbij.
    Hij heeft alleen je lichaam weggenomen,
    niet wie je was en ook niet wat je zei.
    Ik zal nog altijd grapjes met je maken,
    we zullen samen door het stille landschap gaan.
    Nu je mijn handen niet meer aan kunt raken,
    raak je mijn hart nog duidelijker aan.

    – Toon Hermans

    Lieve Guido,

    “De man van mijn leven”, zo noem je Harry en dat heb je ook laten zien. Nog geen tien minuten nadat ik je leerde kennen in Londen, waren we al naar foto’s aan het kijken van jullie fantastische trouwfeest. Je zei me toen met volle trots, “Jij moet hem ook leren kennen, mijn lieve Har!”.

    Tijdens de twee heerlijke bezoekjes die ik aan jullie bracht, leerde ik Harry kennen als een zachte, grappige, warme, enthousiaste en positieve levensgenieter die enorm veel gaf om zijn familie, vrienden en natuurlijk jou. Zijn troostende woorden toen het mij allemaal wat veel werd die eerste keer laat op de avond of die heerlijke fondue die hij vorige maand maakte voor ons waarna we met z’n drietjes nog ettelijke uren verder feesten. Ik keek uit naar veel meer van zulke avonden. Maar ook ben ik dankbaar dat ik Harry mocht leren kennen en die momenten heb kunnen delen met jullie.

    Ik vond een mooi tekstje van Toon Hermans dat hopelijk iets kan betekenen voor jou en sterkte biedt.

    Mijn gedachten en mijn hart zijn bij Harry, bij jou en bij al jullie familie en vrienden.

    Bernard - Amsterdam
    5 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Harry
    reactie 175   |   niet OK

    It's been a month since you left .. And it's not just sad that I couldn't say goodbye to you at your funeral. But also not being able to leave you a flower ... For me you are in everything .. But especially in that place we went last summer with Guido, that lake in the black forest .. Now it is winter like in our hearts but still, I keep your image so at peace with nature and I think now that with this world as well.

    Angel Federico - Freiburg
    2 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Querido Amigo
    reactie 174   |   niet OK
    Each person shines with their own
    light among all others. No two fires are alike.
    There are large fires and small fires and fires of all kinds and colors.
    There are people of serene fire , unaware of
    the existence of wind, and People of crazy fire , who fill the air with sparks.
    Some fires , foolish fires, do not shine or burn; but others burn life so heartily you cannot observe them without stopping to blink, and whoever gets close, flares up.

    Thanks Harry for your unique light
    that I'll save in my heart forever.

    Angel Federico - Freiburg
    2 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 173   |   niet OK

    Guido -
    2 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Beautiful
    reactie 172   |   niet OK

    Guido - Amsterdam
    31 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Unforgettable, near or far......
    reactie 171   |   niet OK

    Allerliefste Har,

    Al meer dan een maand moeten we leven in een wereld zonder jou. Een wereld met minder kleur, minder glans, minder vreugde, minder vriendschap, minder warmte en minder verbinding.

    Het is onbegrijpelijk en onverteerbaar dat juist jij ons door dit vreselijke coronavirus moest ontvallen. Jouw overlijden heeft een enorm gat geslagen in mijn hart en ziel. Dat gevoel helen zal nooit helemaal lukken. Ik mis je vreselijk; je was uniek en hebt mij - en ons - zoveel gegeven. Heel veel dank daarvoor! Jouw telefoontjes en berichtjes begonnen vaak met: “San!” En dan kon er van alles komen. Soms wilde je gewoon iets delen, had je oprechte interesse in hoe het met mij ging, kwam er een komisch verhaal of juist frustratie over de gang van zaken in de wereld, deelde je informatie over iets dat ons beiden interesseerde, gaf je advies of won je het in, of ging het over het maken van een afspraak.

    Want afspraken hebben we gelukkig veel gehad. Ontelbare borrels, lunches en diners, die altijd gepaard gingen met veel gelach en goede gesprekken. We hadden een behoorlijk overlappende culturele interesse en jaagden die bij elkaar aan. We gingen - vaak met z'n drieën, soms zelfs met z'n vieren - naar een museum, de film, het toneel, het ballet, het Holland Festival, noem maar op. Ook hadden we natuurlijk de leesclub, waar mooie boekbesprekingen samengingen met heerlijk eten en drinken. Want dat er goed en vaak veel gegeten en gedronken moest worden, stond altijd als een paal boven water. Elk samenzijn met jou was een feest en elk feest was per definitie leuker met jou erbij. Maar je was er ook voor minder gezellige zaken. Je had altijd een luisterend oor, kwam op bezoek in het ziekenhuis en liep achter mijn rolstoel in het revalidatiecentrum. Ook daar maakte je me aan het lachen. Eigenlijk wist je altijd en overal de juiste toon aan te slaan. Je hielp me te relativeren en los te laten - althans, dat probeerde je ;-). Failures were always on me. Kon je me nog maar eens zo troostend fijnknijpen. Dat fijnknijpen deed je overigens ook als je het heel gezellig vond, en dan kwamen er heel veel zoenen.

    Er zijn geen passende woorden om uiting te geven aan wat ik allemaal voel. Wel kan ik je zeggen dat ik altijd van je zal houden en je nooit zal vergeten, jij mooie, blije, zachtaardige, oprechte, erudiete, markante, stoere, grappige en zorgzame vriend! Ik draag je voor altijd bij me, Sandra.


    Sandra - Ede
    25 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Frisian Borrel
    reactie 170   |   niet OK
    Lieve Guido,

    Wij liepen jullie tegen het lijf in een gezellig kroegje van Leeuwarden. Uiteindelijk hebben wij de hele avond bij elkaar gezeten wat een goed gezelschap waren jij en Harry.

    Vol ongeloof zagen wij jouw bericht over Harry zijn overlijden. Namens ons drieën wensen wij jou en de familie heel veel sterkte toe. Harry was zo hartelijk en warm, prachtig persoon🌺.

    Liefs,
    Jenmar
    Rene
    Juliana


    J - Rotterdam
    25 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Fly away and live forever!
    reactie 169   |   niet OK
    Lieve Harry,
    Vol ongeloof las ik het bericht over jou overlijden! Hoe kan dat nou? Jij bent hét voorbeeld hoe je volop in het leven kan staan! Ondanks dat we elkaar niet meer zoveel zagen, heb je altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onze NH-tijd was ook zó leuk! Zowel tijdens als na het werk. Mir en ik combineerden het vliegen met werken in het hotel. Niet lang erna liep jij ook in het blauw bij KLM! Het was gezellig om je dan af en toe op Oost of in het BMC te ontmoeten. Ik werd altijd blij als ik je zag met je big smile. Het is bizar dat jij nu in het BMC ‘op een tafeltje staat’ en we elkaar niet meer even tegenkomen. Ik wens Guido, familie en vrienden heel veel sterkte. Liefs, Daniëlle

    Danielle - Heemstede
    22 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • ❤️Je t’aimais, je t'aime et je t’aimerais !❤️
    reactie 168   |   niet OK

    Harry Vee!…. Pattí Bee hier…
    Mijn hart wil het maar niet accepteren, voelt zich verscheurd en gebroken💔…
    Jij die zoveel Goeds gaf, zoveel Vreugde, Liefde & Fijns!
    Dat wil toch niemand moeten missen?!.
    Tussen mijn verdriet en tranen door, rollen er honderden HAR-inneringen door mijn hoofd en hart.
    Uit-de-hand-gelopen-borreltjes met jou (en Guid), werden steevast Bourgondische etentjes en zo ook weer vanzelfsprekend heuse feestjes. Pampas drinken op de Reinier Claeszen en nog meer wijn aan de Westkaap. Een aardbeving in Chengdu en Frida Kahlo snuiven in Mexico City. Onze fijne Leesclub met letterlijk altijd voortreffelijke kost, onze 3-is-not-a-crowd-but a-party-avonturen met Assie samen. En natuurlijk sjoenkelend aan de sjoeskes met Rossinante tijdens de Vasteloavend in Heële.
    Wat maakte jij deze wereld zoveel kleuriger en mijn leven daarmee zoveel rijker!!🌈💝
    Onvergetelijke belevingen met jou en extreem dankbaar voor jou in mijn leven!
    Morris & Edin vragen zich hier af, wie er nu onze snoeppot moet ‘leeg-snaaien’?…
    We missen je liefje,💫 … nu al… ✨en zullen dat altijd blijven doen!!💞

    Chéri-Har,…. voor altijd in t mijne!💘
    Je t'aimerais toujours! 💖Patti-Patou


    Patou - Amsterdam
    13 januari 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.