gedenkplaats van

Hendrie ter Woorst

11-08-197111-09-2016
   In liefde losgelaten

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • reactie 33
    Michel & Linda Bemelmans & ten Bruin

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Michel & Linda - Neede

    17 oktober 2016

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 32   |   niet OK
    Al zomaar weer een maand geleden dat je deze wereld moest verlaten.
    Wat was je een fijne jongen. We leerden je kennen via grote zus Jolanda. Je was een lieve bescheiden jongen, die altijd goeie zin leek te hebben. Onopvallend toch opvallend aanwezig door jouw vriendelijke uitstraling en lieve woorden.

    Wat zal je gemist worden. Je zal niet te bevatten gemist worden door jouw lieve meiden, maar je hebt een onuitwisbare herinnering achtergelaten. Je was iemand waar er op deze wereld nog veel meer van zouden moeten bestaan.
    Dank je wel dat we een stukje van jouw levenspad mee mochten lopen.

    Liefs,
    Sjaak en Sandra

    Sjaak & Sandra - Zieuwent
    13 oktober 2016

    Deel deze pagina:

   • Zonnestralen
    reactie 31   |   niet OK
    “Follow, follow the sun” Xavier Rudd
    Zonnestralen
    Lieve Hendrie,
    Het is februari van dit jaar, wij staan samen op zolder de was op te vouwen en we hebben het over hoe moeilijk jij het vindt om iedere keer maar weer wat in te leveren en lichamelijk steeds minder te kunnen. Dan begin jij te zingen: “Follow, follow the sun”, mooi liedje is dat zeg je dan. Sindsdien is dit liedje mijn link naar jou.

    Want wat hebben we mooie momenten meegemaakt en wat maakte jij van jouw leven een grote zonnestraal.

    Als puber deden we veel dingen samen; we waren vaak te vinden in het zwembad in Haaksbergen. Jij was de zwemmer van ons twee, ik kon alleen maar de schoolslag. Ik vroeg jou op een gegeven moment of jij mij kon helpen zodat ik de borstcrawl zou leren. Jij zei: “doe maar voor”. Ik kwam na mijn geploeter weer boven water en zei: “EN”? Jij schudde je hoofd en draaide je om en zei: “onbegonnen werk”. Tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds niet de borstcrawl.

    Joyce vroeg mij in het voorjaar of jij vroeger echt een zwemmersfiguur had met een sixpack; zij geloofde jullie verhalen niet. Ik zei “ik heb wel bewijs”; een foto waarop jij inderdaad een prachtig zwemmersfiguur had met sixpack. “Wauw” zei Joyce, “nou snap ik waarom mama op jou gevallen is, lekker ding”.

    We gingen stappen, we gingen shoppen en als we dan thuis kwamen waren je tassen vol en je portemonnee leeg. Ja shoppen met je zusje dat kost je een kapitaal.
    Ik vertrok naar Zwitserland en daar kwam je mij vaak opzoeken. Ik zat in Luzern waar jij naar mij toe kwam om carnaval te vieren. Ik had gehoord dat op donderdagochtend om half 5 de oerknal plaats zou vinden op de trap naast mijn appartement en dat dan het feest los zou barsten. Wij stonden om 4 uur op, we gingen ons verkleden, jij als clown en ik in een Mondriaan outfit. Maar we hoorden niets en ik had het gevoel dat iemand mij de verkeerde info had gegeven. Totdat we buiten kwamen om stipt half 5, de oerknal, een groot kanon met confetti af ging en het feest barste los. 5 Dagen lang optochten, feesten op schepen en veel gezelligheid in Luzern. Tussendoor gingen we ook nog skiën op de Melchsee Frutt. Het waren 5 super gezellige dagen. Jij stak met clownskop en schouders boven alle Zwitsers uit en trok heel veel bekijks.

    Terug in Nederland ging ik in Alkmaar en later in Heerhugowaard wonen met Arno. Jij ging samen met Margriet in Almelo en later weer in Haaksbergen wonen. Jullie gingen trouwen en jullie meiden Emma en Joyce werden geboren. Jullie vormden samen een happy family.

    In augustus 2008 zijn we allebei een eigen zaak begonnen. Arno en ik zaten met papa en mama in Wenen en bij de bruiloft van neef Ferry toen jij de deuren opende van Mender. Papa wou op de terugweg eerst naar jouw bedrijf voordat we naar huis gingen. Wat was hij trots dat jij zijn droom waar maakte.

    Tot aan papa’s overlijden kwam hij dagelijks bij Mender over de vloer. Hij bracht de krant en bleef dan hangen, want er was altijd wel een klusje wat hij kon doen. Na papa’s dood is mama de krant blijven brengen totdat jij de tent moest sluiten.

    Juni 3 jaar geleden, het begon met pijn in je rug maar al snel bleek dat het helemaal fout zat. Geen genezing meer mogelijk. Maar jij en Margriet gaven de moed niet op, jullie hadden al snel plannen voor het Twents pakhuis, een gezellige koffie en thee zaak waar jij je hart kon ophalen. Je kon heerlijk vertellen over het branden van koffie, het maken van een lekkere cappuccino en voor mij maakte jij de lekkerste latte machiato. Ik ben trots op wat jullie hebben neergezet.

    We hebben de afgelopen jaren vele mooie momenten gehad. Een broer/zus dag met Emma en Joyce, heerlijk met zijn allen naar de camping in Buurse, uit eten, lekker lachen en veel gezelligheid. Ik had die momenten niet willen missen. Dank je wel dat je zo’n superbroer was. Ik zal met veel plezier en liefde aan je terugdenken.

    In juni van dit jaar zei je “misschien haal ik de zomer wel”. Het is je gelukt, de zomer van 2016 wordt een zomer om nooit te vergeten.

    Dikke zoen en heel veel liefs van je grote zus, die vanaf het moment dat jij 12 jaar oud was al het kleine zusje was.


    Jolanda - Heerhugowaard
    22 september 2016

    Deel deze pagina:

   • reactie 30
    Niek en Miranda Engelbarts

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Niek en Miranda - Haaksbergen

    21 september 2016

   • reactie 29
    René en Angélique Nijboer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    René en Angélique - Haaksbergen

    19 september 2016

   • reactie 28
    René en Angélique Nijboer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    René en Angélique - Haaksbergen

    19 september 2016

   • reactie 27
    Herma te Hennepe

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Herma - Haaksbergen

    18 september 2016

   • reactie 26
    Olav en Lotte Ofman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Olav en Lotte - Haaksbergen

    17 september 2016

   • reactie 25
    Frank ten Hoopen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Frank - Haaksbergen

    17 september 2016

   • reactie 24
    Mirjam Heinneman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Mirjam - Haaksbergen

    16 september 2016

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie