gedenkplaats van

Henny Gommans

17-04-195329-08-2009
   Henny was een harde werker, hij was stratenmaker en heeft tot de laatste dag meegereden om toe te zien op de werken.
   Het laatste wat hij nog moest afmaken was een kippenrennetje bouwen voor zijn dochtertje, dit is ook gebeurt, daarna kon hij niet meer.
   Hij had verschrikkelijke pijnen, en toch ging hij dapper door, terwijl het niet meer kon.
   Henny heeft ontzettend geleden en wij als zijn gezin moesten aan de kant staan en konden niks voor hem doen.
   Eerst was alles nog te verhelpen maar de artsen hebben alles verkeerd ingeschat en toen de pijnen alleen maar verergerde kwam men erachter dat het te laat was voor behandeling.
   Weloverwogen heeft hij gekozen voor euthanasie waar ik helemaal achter stond, want dit was geen leven meer.

   Nu is hij er niet meer we missen hem verschrikkelijk en hopen dat hij de weg naar zijn zoon Mark* gevonden heeft.
   Samen kunnen ze ons aan gene zijde bijstaan, voor ons zal en Mark en Henny voor altijd in onze harten blijven doorleven.

   Overige informatie
   Henny had voor zijn crematie het liedje uitgezocht "Hij was maar een clown", maar dat was hij niet. Hij deed zich sterker voor dan hij dragen kon, zijn rugzak was over en over vol.
   Ik hoop dat vele mensen hem zullen blijven gedenken want als er aan iemand gedacht word is die gene nooit overleden, maar leeft in onze harten voort.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Te lang geleden
    reactie 20   |   niet OK
    Ha lieverd,

    Is alweer te lang geleden dat ik hier iets schrijf. Monique en ik hebben in die tijd een zware periode achter de rug, maar je hebt ons ook weer geholpen om iemand op ons pad te brengen. Hiervoor mijn dank, anders had het er misschien anders uit gezien. Momenteel hebben we een probleem met het huis, maar komt wel goed. Pffffff weet je waar ik over aan het denken ben ? We hadden alles zo goed op poten gezet maar we hebben ons nooit gerealiseerd wat onze dochter straks op haar bordje krijgt op jonge leeftijd. Ze is erg zelfstandig en leert het vak wel, ze is tenslotte eentje van Gommans. Maar het is een enorme verantwoordelijkheid waar een groot gedeelte van haar jeugd word afgenomen, maar ik zal voor, naast, voor en achter haar staan ten alle tijden, zoals ook jij het zou doen.
    We missen jou en Mark enorm maar je kan trots op je kleine meid zijn. Het rijbewijs heel snel gehaald, een mooie auto en ook nog eens haar diploma behaald. Ze is zo veranderd je kan trots op haar zijn, ik ben het ook. Ik weet dat je met een voldaan gezicht op ons neer kijkt. Nu mam ook bij jullie is heb ik een stap terug gezet, het heeft even geduurd maar nu ben ik zover dat ik niet meer zo nodig perfect hoef te zijn. Dat wat je me altijd hebt geprobeerd bij te brengen (maar nooit gelukt is) heb ik nu geleerd. Morgen is ook nog een dag. Er zijn zoveel dingen wat me nu opvallen, over een dikke maand ben ik net zo oud als jij toen je ons verliet. Het is al zo lang ge;leden en toch voelt het als de dag van gisteren. Waar is de tijd gebleven, en hoe heb ik het kunnen overleven...........want dat was vaak het geval. Niet leven maar overleven. Mis je en blijf op Monique letten ze is zo ontzettend belangrijk voor mij.

    Dag lieve schat, geef Mark een kus en ook mam.

    Ien

    Ina Gommans - Posterholt
    22 juni 2016

    Deel deze pagina:

   • Jarig
    reactie 19   |   niet OK
    Dag lieverd.

    Vandaag is jouw verjaardag, wat hadden we hem nog graag samen als gezin willen vieren, jij - Mark - Monique en ik maar het is ons niet gegeven. Hoop dat je verjaardag met onze zoon zult vieren Monique en ik vieren hem in stilte, maar altijd zijn jullie in onze gedachten. Veels te vroeg zijn jullie van ons weggegaan, we hadden nog zoveel plannen, nog zoveel dingen die we wilden doen. Ik hoop dat je af en toe eens een bezoekje brengt en ziet dat we het samen wel redden. Dat is allemaal jouw verdiensten, jij hebt ons de handvaten aangereikt en de kennis.

    We love you for ever.

    Ina Gommans - Posterholt
    16 april 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 18   |   niet OK
    Hoi Henny Bijna komt de dag eraan dat je al 5 jaar bij mij en Monique weg bent, maar in onze harten ben je er nog steedsen dat zal ook zo blijven. Er gaat bijna geen dag voorbij of wij of iemand haalt een herinnering aan je op, dusje leeft voort in vele harten. Juist deze dagen mis ik de handvaten die je me aanreikte, de arm om mijn schouder en je nuchtere aanpak.We hadden effe een moeilijke periode maar die is opgelost.Je kan maar wat trots zijn op je dochter, ze werkt hard en vertoont vele karakter eigenschappen van je. Lieverd blijf over Monique waken. Eeen dikke kus, Ien

    Ina Gommans - Posterholt
    20 augustus 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Hay Sjat Vandaag word onze zoon 24 jaar een hele leeftijd al hebben we het niet mee mogen maken.Ik hoop dat je het samen met hem kunt vieren daar waar jullie zijn.Je word zo gemist, soms weet ik de antwoorden ook niet meer, dan mis ik je raad en je nuchtere opmerkingen.Heter dan koken kan het niet zei je altijd en dat is ook zo.Blijf samen met Mark op Monique letten en waak over haar en als je wat tijd over hebt ik kan wel wat hulp vanboven gebruiken. Love you en mis youDikke kus  Ien

    Ina Gommans - Posterholt
    3 juli 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 16   |   niet OK
    Hoi Lieverd Gisteren was je verjaardag, Monique en ik hebben je traditie die jij voor Mark had voortgezet.We zijn samen zoals iedere dag van jou naar de kapel gegaan.We missen je nog iedere dag. Kus

    Ina Gommans - Posterholt
    18 april 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Henny, R.I.P., het wonen in Posterholt eind 1999 boven de garage zal ik nooit vergeten.

    Jeroen Obers -
    3 december 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Lieverd

    Pfffffffff kerstdagen zitten er bijna op, dit was een moeilijk jaar.
    Ik heb net als jij het altijd deed het huis zo op getuigd zoals jij het altijd deed, het voelde vertrouwd, maar wel erg moeilijk.

    Straks nieuwjaar, dit jaar gaan de pijlen de lucht in, ik overwin mijn angst en doe het gewoon.
    Monique heeft dit gemist en dus nu in jouw huis ga ik het dus wel doen.
    We voelen ons prettig in je huis, had je niet gedacht dat ik het toch zou doen, maar dit was je wens en voor Monique voelde het gelijk goed, voor mij ook.
    Het heeft wel heel wat voeten in de aarde gehad maar nu heb ik zover alles onder controle (denk ik).

    Zorg goed voor onze kinderen in de hemel maar ook voor die op de aarde.

    Love you

    Ien -
    27 december 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 13   |   niet OK
    Lieve papa,
    Ik mis je nogsteeds heel erg, en denk ook nog elke dag aan jou.
    5 December heb ik van mama de ketting gekregen, met jouw foto erin.
    Hij is super mooi geworden, en ook heel duidelijk.
    Nu heb ik toch een beetje meer het gevoel dat jij en Mark nu bij mij zijn.
    Ik voel me nogsteeds heel erg fijn in jou huis, en ik zou er echt niet meer weg willen.
    Ik kijk nu naar het Darten, ook dat doet me een beetje aan jou herinneren, omdat we er ook wel eens samen naar keken.
    Ik begin er steeds meer van te snappen.
    Papa ik mis je nogsteeds heel erg, in deze dagen nog meer.
    Morgen gaan mama en ik waarschijnlijk het huis versieren, ik hoop dat we het allemaal mooi zullen vinden.
    We weten nog niet precies aan welke kant we de kerstboom moeten zetten, aan de linkerkant of aan de rechterkant, maar we komen er wel uit.
    Dikke knuffel van je dochter, Monique.

    Monique Gommans -
    10 december 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    Mijn lieve schat we hebben een zware tijd achter de rug en nog steeds. Ik mis en denk elke dag aan je, ik ben mijn handvaten kwijt en voel me vaak verloren.

    Een wens van je hebben we in vervulling laten gaan, we zijn gaan verhuizen naar jouw huis. Het was een hele klus en er moet nog veel gedaan worden maar ik wil dat je trots op me kan zijn, ik wil alles zo in de goede staat hebben zoals ook jij het had. Het huis is nu een mix van mijn en jouw meubelen en het voelt goed zo. We wonen er nu bijna 3 maanden in en het opknappen vergt veel tijd en moeite, maar het is het waard.
    Toch heb ik een dringend verzoek aan je wil je alsjeblieft op Monique letten, ze is vaak heel heel erg verdrietig en mist je enorm, er was een kans dat vele beelden terug zouden komen maar ze woont heel heel graag in papa's huis. Ik wil proberen dat ze een beetje gelukkig mag zijn, ze is zo knap geworden en komt zo volwassen over maar diep in haar hartje is ze ongelukkig. Nu ze ouder word botst het wel eens maar ze is nog steeds mijn een en alles, de erfenis van jou en dat is te merken, ik zie heel veel trekken van haar van jou telkens meer. Ook mist ze Mark heel erg ik hoop zo dat jullie 2 onze kleine meid een beetje vreugde kunnen geven zodat ze een beetje een vredig en onbezorgt leventje krijgt.
    Ik kan niet meer doen dan dat ik al doe maar tja tegen papa kan mam niet tegenop.

    Lieverd waak over je kleine meid, en help ons een beetje.

    Geef Mark een dikke kus van ons.
    We zullen je nooit maar dan ook nooit vergeten en ik ben dankbaar en blij met de tijd die we samen doorgebracht hebben.

    Love you


    Ien -
    9 mei 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Leeve pap,
    Wat is ut laeve toch moeilijk zonger dich.
    Altied weer utzelfde gezeik.
    Pap doe mos weitse det ich altied aan dich dink, en auch aan Mark.
    Unne dieke knuffel van dien dochter.

    Monique Gommans -
    3 april 2011

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie