Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Henri Meuwissen

   Henri kende ik uit de Goudse periode. Hij was goed bevriend met mijn zoon Roel en was vaak bij ons thuis. Ook waren er logeerpartijen. Hij wist toen al dat hij huisarts wilde worden. We speelden ook wel rollenspelen. Hij als arts, wij patiënten. Hij zat op de middelbare school. Wat toen al opviel was zijn bedachtzaamheid en het vermogen om goed te luisteren. Ook was hij betrokken bij mens en natuur. Ik herken hem dus terug in de "Memoriam Henri Meuwissen"van het Medisch Centrum. . Hij was toen al een integer mens.
   Onze , Joop en Greet, maar ook mijn kinderen Roel en Vivian, schrik was groot, bij het lezen van zijn overlijdingsbericht in de Volkskrant.
   Wij zijn het contact helaas verloren toen hij, Denise en Martijn weg gingen uit Gouda. Wel hebben we nog vaak aan hem gedacht en over hem gesproken.
   Oneindig groot moet jullie verdriet zijn. Wij leven met jullie mee en zullen hem niet vergeten. Hij blijft ook in ons hart!
   Wij wensen jullie heel veel sterkte.
   Joop en Greet Kraaij uit Gouda

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.