gedenkplaats van

Hilda Koens

18-05-195628-02-2018
  • 18 mei 1956 - Rotterdam
  • Keukenmedewerker - Van Julsinghatehuis
  • Macaroni met groentes en hamblokjes
  • Phil Collins
  • Boef (Rooie kater)

Hilda Koens werd geboren in Rotterdam op 18 mei 1956. Hilda was vanaf 2003 werkzaam bij het Van Julsinghatehuis als Keukenmedewerker. Haar vrije tijd besteedde ze graag aan Spelletjes, markten bezoeken en haar katten. . De laatste woonplaats van Hilda was Appingedam.

Mam was een sociale, vriendelijk en warm mens. Ze hield van dieren en muziek. Lekker eten met een nadien een sigaretje. Dat was haar ding. "Zo, dat was lekker, nu eem roken." zei ze dan. Ze had altijd haar radiootje aan op Simone FM en speelde ondertussen haar spelletjes zoals candy crush, Diamond Digger, Pengle enz. En als ze voor zat keek ze graag naar detective series van oa Jessica Fletcher of naar a taste of Frost. Maar ze mocht ook graag naar NCIS, CSI enz kijken. HOUSE was ook een vaste programma wat ze graag mocht zien en sommige spelletjes op tv.zoals ik hou van Holland. En dan vooral meneer Chung vond ze geweldig. Films kijken deed ze eigenlijk niet. Ze was ook geen tuinmens. Ze hield er wel van om in de tuin te zitten maar de benodigde groene vingers had ze niet. Ze moest ook gewoon makkelijke planten hebben die niet veel verzorging nodig hadden. Ook had haar tuin de nodige tierelantijnentjes. Dat vond ze gewoon mooi. En haar favoriet was de kikker. Daar had ze dan ook een paar van. Zowel buiten als binnen. Verder hield ze van orchidee├źn omdat ze dat mooie planten vond met mooie bloemen. En ze hield van lezen en dan oa readers digest. En andere romannen. Ze had dan ook een behoorlijke collectie. Ze kon ze ook amper kwijt en had een groot deel op zolder en op een kamer liggen. En puzzelen was ook een hobby van haar. En dan voornamelijk Zweedse puzzels. Daar kon ze echt uren zoet mee zijn. Dan zat ze aan haar tafel met haar dikke puzzelwoordenboek voor als ze er niet uit kwam. En dan bij het nadenken over een woord even een sigaretje roken. Mam had ook humor en kon lachen om de grappigste dierenfilmpjes. Zelfs tot aan huilen toe. Dan had ze echt de dikste lol. Tot slot wil ik nog vertellen dat mam gek was op sieraden voor een prikkie. Ook daar heeft ze een beste collectie van. Van armbandjes tot aan disco oorbellen. Ze droeg ze niet, al was ze dat wel van plan, maar dan zei ze :" Wanneer het moment daar is zal ik ze dragen". Helaas zal dat niet meer gaan want

Op woensdag 28 februari 2018 is Hilda Koens overleden. We zullen haar missen en met veel liefde aan haar blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Franny Snijder
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden