gedenkplaats van

Hubert van Dael

19-01-196414-12-1983
   Hubert van Dael was een begaafde jongeman die zich als kind al verdiepte in allerlei wetenschappen. Hij is op zijn 18de (een maand voor zijn 19de) overleden door een dodelijk auto-ongeluk. Hij studeerde bouwkunde aan de TU in Delft en zijn mentor zei tijdens de crematieplechtigheid huilend dat 'Hubert een goeie architect geworden zou zijn'. Misschien is hij nu wel architect voor ons. Bouwend vanuit de hemel aan een betere wereld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Radio Carioca
    reactie 1   |   niet OK
    Laatst hoorde ik weer de muziek van The Human League en moest terug denken aan Hubert. Begin jaren 80 fervent liefhebber van de New Wave muziek, zoals OMD en Depeche Mode.
    Heel veel warme herinneringen aan die periode van hechte vriendschap., zoals ons grote experiment van het opzetten van een eigen lokaal radiostation, waar o.a. deze New Wave muziek natuurlijk veel gedraaid zou worden. Radio Carioca, vrij naar de vrijgevochten papegaai uit de Donald Duck.
    Deze herinneringen en nog velen zullen me altijd bij blijven.: een van de meest positieve & optimistische mensen die ik ooit ontmoet heb, is ons destijds veel te vroeg weggevallen.
    Hans Ridderikhoff

    Hans - Gouda
    17 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie