gedenkplaats van

Jaap Brugman

29-05-193723-03-2020
   Lieve Jaap, pa, ouwe,

   We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen jaren met je. Na de diagnose prostaat- en botkanker bleef je door injecties en medicijnen goed op de been. Vorig jaar werd het moeilijker. Op de chemokuren reageerde je niet goed dus daar werd snel mee gestopt. Het kostte je 2 ziekenhuis opnames die pittig en zwaar waren....Maar je kwam terug....en er werd besloten tot radium therapie. Tot eind 2019 ging dat goed maar in februari 2020 kreeg je een longontsteking. Weer het ziekenhuis in, maar ook hierna kwam je weer thuis. Het eten ging daarna moeizaam, je twijfelde of je nog wel verder wilde. Maar toch ging je ervoor. Er waren nog genoeg dingen waar je naar uitkeek, de Grand Prix in ons dorp, je 83e verjaardag, Wesley zou snel afstuderen....En afgelopen week, na weer een harinkje hadden we toch weer een beetje hoop...
   Tot afgelopen vrijdag....In de middag ging het plotseling weer erg slecht en je had het erg benauwd. Ambulance erbij en weer een opname. Door de Corona perikelen twijfelden ze in het ziekenhuis of je dat niet had....Je werd getest, we mochten zaterdag niet bij je, we hoorden dat het wel wat beter ging. Zondagochtend hoorden we dat je negatief getest was....gelukkig geen Corona!! We mochten daardoor ook weer bij je op visite ( 1x per dag een half uurtje).
   Zondagavond ging je plotseling heel erg hard achteruit.... We werden er allemaal bijgehaald en de boodschap die we natuurlijk niet wilden horen kregen we toch.....het muntje was op....
   We hebben met zijn drietjes afscheid genomen van je, je hand vast gehouden, tegen je gezegd dat we allemaal voor mamma gaan zorgen en dat het goed komt.

   Dag lieve Japie, pa, ouwe. Je was een heerlijke familieman die alles tot het eind geregisseerd heeft.... Voor altijd in ons hart....we gaan je missen!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Sterkte
    reactie 28   |   niet OK
    Namens mw. M .P. van Dam- Vossen

    Tiny - Zandvoort
    2 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 27   |   niet OK
    Mijn condoleance. Ik heb Jaap niet heel erg persoonlijk gekend maar wel als een betrokken en altijd zeer redelijk en beminnelijk persoon. Ik wens de nabestaanden sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

    Roy - ZANDVOORT
    1 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 26   |   niet OK
    Dear Brugman family, we are sorry to hear of the loss of your husband, father and opa. Wishing you all strength and love in your time of sadness. In our thoughts....
    Peter and Natasja Edwards

    Peter - Heemstede
    31 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Gré Hamminga
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Gré - Haarlem
    30 maart 2020
    reactie 25
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 24   |   niet OK
    Beste Lienke en familie,
    Ondanks dat wij wisten dat Jaap ziek was, komt zijn overlijden toch onverwachts en te vroeg. Wij kennen Jaap al heel lang, van zijn vroege tijd bij de VVD en later bij het bestuur van de sportvereniging ZSC. Altijd als wij Jaap tegenkwamen, was het gezellig om met hem te praten. Hij was altijd goed gehumeurd en heel treffend, gewoon een bijzondere man. Wij wensen jullie dan ook veel sterkte om dit verlies te verwerken en hopen dat jullie troost vinden bij elkaar en de mooie herinneringen aan Jaap.
    Met veel liefs, Brigitte en Jos.


    Brigitte (Jos) - Zandvoort
    29 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve fam. Brugman,
    Heel veel sterkte met het verlies van uw man, vader, schoonvader en opa.
    We hebben Jaap leren kennen bij het opbouwen en afbouwen van Ajuma.
    Rob , Ria en Celine

    Rob - Zandvoort
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Jaap een markante voorzitter en nog veel meer!
    reactie 22   |   niet OK
    Allereerst willen we ons medeleven betuigen aan Lienke en de verdere naasten van Jaap.
    Ik heb Jaap het beste leren kennen en waarderen in de jaren (eerste decennium van deze eeuw) toen we samen in het bestuur van de zeilvereniging Het Y zaten.
    Wilma en ik hebben Jaap en Lienke regelmatig ontmoet bij Het Y, op de Torlienke, bij hun thuis , bij Ajuma Beach, en altijd een goed samenzijn.
    Bij het geplande gepaste moment willen we graag het glas heffen en herinneringen ophalen aan onze markante voorzitter.
    Klaas en Wilma van der Veen

    Klaas en Wilma - Bilthoven
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 21   |   niet OK
    Gecondoleerd met het verlies van je/ jullie man/ vader, schoonvader en opa. Heel veel sterkte gewenst aankomende tijd met elkaar.
    Els, Miranda, Linda, Tamara en Zohra

    Els - Zandvoort
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Hans Weber
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Hans - Zandvoort
    26 maart 2020
    reactie 20
   • Lieve Lienke, Marja en Wim
    reactie 19   |   niet OK
    Via de overlijdensadvertentie in de Zandvoortse Courant zag ik tot mijn ontsteltenis dat Jaap was overleden. Ik wist dat hij een zeer slechte gezondheid had, maar het kwam toch als een harde klap voor ons.
    Ik heb Jaap toen leren kennen doordat Cees van Limbeek sr mij overhaalde om plaats te nemen in het bestuur van Zandvoortmeeuwen Handbal. Jaap was toen al de voorzitter en ik kon toen niet vermoeden dat de samenwerking met Jaap zo lang zou duren: bijna 25 jaar!
    Jaap was een geboren voorzitter; hij wist altijd op zijn eigenwijze (bijna) alles in goede banen te leiden; een fijn mens met het hart op de juiste plaats.
    Alhoewel het contact de laatste jaren veel minder was, volgde als ik hem tegen kwam altijd een vriendelijk praatje. Het is bijna niet voor te stellen dat hij er nu niet meer is.
    Ik wens jullie en natuurlijk ook de verdere familie heel veel sterkte toe in deze voor jullie zeer moeilijke tijd ook mede namens mijn vrouw Janna.
    Jaap rust in vrede.

    Wim Pennings
    Willem Draijerstraat 4
    2042 EC Zandvoort

    Wim - Zandvoort
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie