gedenkplaats van

Jaap ( Jacob ) Levering

01-03-193004-04-2004
   Heel verdrietig, maar vol goede herinneringen aan zijn liefde voor zijn gezin, famillie en vrienden, hebben wij afscheid moeten nemen van onze Lieve man, onze vader, schoonvader, en opa, onze broer, zwager en oom.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 37   |   niet OK
    hoi pa , dat is lang geleden (hier op de site)maar in mijn gedachten ben je altijd bij me. Er is zoals je weet heel wat gebeurd, te triest om op te noemen.Ik voel me nog steeds niet goed in me vel. Dat het zo is gelopen snap ik nog steeds niet.Het gaat allemaal zo snel dat het nu pas een beetje tot mijn doordringt.Pa ,de groeten aan moesie en me zussie geef ze maar een dikke kus van me . Ik hou van jullie !!!!

    je dochter els -
    17 oktober 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 36   |   niet OK
    Dag lieve opa,
    Ik ben lang niet geweest maar dat betekent niet dat ik u bent vergeten hoor,..! U zal het zeker wel hebben gezien,.. MIJN OUDERS GAAN TROUWEN ,.. Ik vind het heel erg dat u er niet bij bent ,.. maar ik heb mn moeder een aandenken gegeven die ze kan dragen op de bruiloft zodat ze jullie toch dicht bij haar heeft,..
    Ik hoop dat jullie dan toch toekijken op deze speciale dag,.. Raini is getuigen van mn moeder ,.. en Rooie piet van mn vader,.. en ik mag bruidsmeisje zijn,..
    Ik vind het echt heel erg jammer dat u er niet bent,.. met oma en tante tiny,..

    Lieve Opa,.. ik ga weer,.. ik kom gauw weer en zeker op 04.04.06
    Ik hou van u opa ,.. veel liefs aan oma en tante tiny en bibi

    Kusjesss Layla en Jens

    dilayla -
    18 januari 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 35   |   niet OK
    Opaaa ik kom zo weer even langs
    om bloemen te brengen ,.. khou van u
    Kusjes Layla

    dilayla -
    27 oktober 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 34   |   niet OK
    lieve mr Jacob.
    wil graag zeggen dat uw echt een lieve kleindochter heeft! ze is echt wel een geschenk uit de hemel..mr jacob ik zal dilayla altijd helpen.waar ik maar kan! en zal der beschermen!!
    heel veel liefs mr jacob... van dennis

    dennis -
    14 juli 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Hallo Lieve Opa,
    Lang niks meer van me laten horen, sorry het spijt me, er is weer zoveel gebeurd, tante tiny is nu dan overleden, er is veel aan te pas gegaan, het is nu ook uit met Dylan enz, ik heb het hier heel erg moeilijk mee en zal ook nog wel ff blijven ook.
    Hierdoor mis ik u ook zo verschikkelijk het is niet eerlijk, sommige mensen verlaten mij omdat het niet meer gaat, terwijl ze nog harstikke jong zijn enz, en ik zou nog even by u willen zijn en dat kan dan niet meer, terwijl mn vrienden en vriendinnen daarover kunnen kiezen.
    Ik heb liever u dan alle vrienden die ik nu heb, zoveel geleerd van u, lieve opa ik mis je super erg, ik vind het zo moeilijk, gelukkig rust tante tiny nu ook by u en oma, met zn 3e weer by elkaar, het zal wel fyn zyn he opa.
    Ik mis u zo erg, ik heb gewoon steeds tranen in mn ogen als ik aan u denkt.
    Ik heb zulke mooie herinderingen en die zullen altijd in mn hart blijven.
    Lieve oma en opa en tante tiny, kmis jullie supererg, en eens zullen we weer by elkaar zyn.
    Ik hou van jullie !! Kusjes layla

    dilayla -
    28 juni 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 32   |   niet OK
    Mooi steen he hebben we besteld ? Bij Norien om een hand tekening gevraagd en ze stemde toe, binnen 6 tot 8 weken word hij geleverd, dan heb ik een mooi plekje om aan u te denken, dat doe ik toch wel maar ik vind het in ieder geval een hele mooi steen.
    Opa, ik ben bang, Tante Tiny is heel erg ziek, dat weet u toch.
    Het is uw dochter, u zal wel aan de ene kant blij zijn, u heeft precies dezelfde ziekte als u gehad, u weet hoeveel pijn ze heeft.
    Maar ons verlaten doet zoveel pijn, ik kan dan niet meer naar haar toe, net als bij u, ik vind het erg moeilijk, ik moet naar een kinder psyhiater, om te praten wat er is, ik ben zwaar depressief, ik kan het niet goed verwerken, ik snap het gewoon niet, niet beseffen, en ik ben pas 16 jaar, ben al 2 weken ziek thuis, het is gewoon niet meer leuk.
    Nu weer een strijd, tegen de dood, ik wil tante tiny niet kwijt.
    Mijn moeder gaat erdoor lijden, ze heb al geen contact met dr broers en gaat nu dr zus verliezen.
    Het is moeilijk.

    Maar nu over wat leuks, ik kan zaterdag kampioen worden met voetbal, winnen we dan zijn we kampioen zoniet dan moeten we het doen met de 2de plaats.
    Ook heel goed toch ?
    Met vriendje ook alles goed, hij slaap hier vanavond en hij gaat voetballen in Vlaardingen ofzo, het is nog niet zeker, ik hoop het wel, Feyenoord vind hij niet meer leuk.

    Maar opa ik kom gauw nog eens langs, want ik ben maar 1 keer geweest, maar ik vind dat ik u even moet laten rusten, u heeft hard genoeg gevochten,
    Nou opa en oma , ik hou van jullie.
    Kusjesss veel liefs , je kleinkindje layla en ook kusjes van mn ma

    dilayla -
    5 mei 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 31   |   niet OK
    Hallo Lieve Opa , daar ben ik weer , vandaag weer stage gelopen , was wel leuk vandaag , niet zoveel gedaan :D:D daar houden we toch van hahaha
    Lieve Opa het is volgende week maandag een jaar geleden dat u bent overleden , ik weet de dag nog als gisteren , het is net of ik u gister ben verloren , het is allemaal zo snel gegaan , mijn moeder en ik zijn beetje aant sparen voor een steen voor op uw graf , omdat u het zo erg vond dat mensen geen steen op het graf plaatsen , nou wij gaan ervoor zorgen dat u dit jaar nog eentje heb hoor.
    Ik kom Maandag even langs met een bloemetje voor u en oma , want ik mis u zo erg opa , ik snap niet dat het al een jaar geleden is.
    Vandaag was Norien nog bij ons in de winkel , volgens mij zag ze me niet , maar ik haar wel , opa ik weet wat u my heeft verteld in de brief , het was een tussedoor , uw hou alleen van oma en zij heb nooit die liefde gekregen die u aan oma heeft gegeven.
    Nou lieve opa ik kom vrijdag even langs , en daarna ga ik naar voetbal ,. Dag lieve opatje en lieve omatje ,.. heel veel kusjes en veel liefs daar boven ,.. xxxjes jullie meisje

    dilayla -
    22 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Hallo Opa, hoe is het daar boven ?
    Hier is het nog steeds koud :( u hield niet van de kou he ? nou ik ook niet hoor ;) ik dacht ik laat maar weer eens een berichtje achter , kmis u heel erg , en weet u opa , eens zullen wij weer samen zijn.
    Geen verdriet meer , en geen zorgen meer , nou opa ik ga weer , ik hou superveel van u en natuurlijk ook van oma ,.. Kusjes love you allebei ,.. Dilayla je kleindochter

    dilayla -
    15 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Hallo lieve opa , daar ben ik weer , vandaag naar paranormale beurs geweest en zoals u weet brief laten schrijven , u heeft ons precies verteld wat we wouden weten , dank je wel lieve opa , we weten echt nu alles , ik mis u nog steeds , u weet wat er is gebeurd tussen my en dylan , ik baal er heel erg van en opa kunt u ervoor zorgen dat het weer beter gaat ?
    Ik wil geen geheimen ik hou super veel van hem en wil hem ook niet kwijt.
    Zou u mij en hem willen helpen ?
    Ook een mooie armband gekocht , voor rust , liefde en rugklachten ik hoop dat hij echt gaat werken dan voel ik me veel beter.
    Nou opa ik ga verder met hart in aktie kijken ,.. I LOVE YOU ,.. kusjess je meisje dilayla

    dilayla -
    6 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    Hallo Lieve opa ,.. Van Harte Gefeliciteerd ,.. U zou vandaag 75 jaar zijn geworden ,.. dat bent u wel hoor , alleen u viert het niet meer hier ,.. maar alleen in de hemel , nou opa ik denk aan u hoor , al heel de dag ! Vier vandaag lekker uw dag bij oma en zeg dat ik super veel van haar hou ,.. ook kusjes van mamma ,.. en die balon laten wij strax vliegen hoor ,.. I Love YOU BOTH ,.. kusjesss je meissie dilayla

    dilayla -
    1 maart 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie