Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jacqueline de Schutter

09-09-196007-06-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Dank je wel Jacqueline!
    reactie 20   |   niet OK
    Ik werk al een tijd elders, maar ik heb met veel plezier samengewerkt met Jacqueline op de mbo Raad. Ze was professioneel en ook menselijk en betrokken. Ik moest toevallig aan haar denken en zag toen dat ze toch haar strijd tegen die verschrikkelijke ziekte niet heeft kunnen winnen. Ik wens de nabestaanden alsnog sterkte, want Jacqueline was een geweldig mens!

    Paul - Utrecht
    6 mei 2024

    Deel deze pagina:

   • Fijne collega
    reactie 19   |   niet OK
    Jacqueline had óók oog en oor voor de collega's waar zij niet direct mee samenwerkte. Ik herinner mij Jacqueline als een warme en fijne collega. Veel sterkte met jullie verlies!

    Josefien - Amstelveen
    30 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 18
    Melina

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Melina - Woerden

    21 juni 2021

   • gecondoleerd
    reactie 17   |   niet OK
    Beste familie, wij willen u condoleren nu onze nicht Jacqueline is overleden.
    Wij wensen u veel sterkte, hartelijks,
    Anton & Lia de Wit-Vermue
    Kladde

    Anton - Lepelstraat
    19 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Jacqueline een prachtig mens met een groot hart voor het onderwijs.
    reactie 16   |   niet OK
    Wat een schok. Jacqueline is er niet meer. Wat had ik jou nog een heel mooi lang leven toegewenst. Wij hebben met Jacqueline als steun en toeverlaat gewerkt aan de vernieuwing van het technisch middelbaar beroepsonderwijs in het MTS plus project. Een heel mooie tijd. Een onderwijsconcept waar we heel veel leerlingen en docenten een groot plezier mee gedaan hebben. De deskundigheid van Jacqueline heeft ons in de ontwikkeling van dit onderwijs heel veel gebracht. Ik wens alle nabestaanden heel veel kracht om het verlies van Jacqueline een plek in hun bestaan te geven.

    Jos - Zoeterwoude
    17 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Afscheid van Jacqueline
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve Astrid, Patrick en familie van Adriaan,
    In 2001 leerde ik Jacqueline kennen. We werkten samen aan MTS-plus. Jacqueline vervulde een belangrijke en centrale rol in dit project. Ze was er altijd, kende iedereen en wist van de hoed en de rand. Ze analyseerde complexe situaties en vond dan altijd weer een oplossingsrichting. Met bewondering keek ik naar hoe zij iedereen op het juiste spoor wist te brengen en te houden. Nadien hielden we contact en hadden we leuke eetafspraken met interessante gesprekken. Tijdens de ziekte en na het overlijden van Adriaan zag ik hoe verdrietig ze was maar ook hoe sterk. Ook toen zij zelf ziek werd, was ze sterk, ze bleef optimistisch en gericht op de toekomst. Altijd had ze aandacht voor haar omgeving. In de laatste twee jaar hebben we verschillende keren gesproken over haar reis naar India. Ik ben daar ook geweest en we bleken veel dezelfde ervaringen te hebben.
    We hoopten op een wonder, droevig genoeg kwam dat niet.
    Jullie hebben haar een waardig afscheid gegeven. Astrid, jouw mooie woorden raakten me. Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van het verlies van Jacqueline.
    Rika

    Rika - AMSTERDAM
    16 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 14   |   niet OK
    Mijn eerste echte baan in de grote mensenwereld was bij de ABB en daar mocht ik Jacqueline tegenkomen. Een fijne en lieve collega die indruk op mij heeft gemaakt als collega en als persoon. Gecondoleerd met het verlies van Jacqueline. Wat zal het stil en leeg zijn nu zij er niet meer is. Heel veel moed toegewenst om verder te gaan zonder haar.......
    Hilma Muit
    oud-collega ABB

    Hilma - Woerden
    16 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Een fantastische collega
    reactie 13   |   niet OK
    Ik zal me Jacqueline herinneren als een buitengewoon aimabel mens, ze was de rust zelve. Ze was een enorme doorzetter, zeer productief in haar werk en ongelooflijk betrokken bij haar collega's en de organisatie waarvoor ze werkte. e had een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Een warm, integer en loyaal mens op wie je altijd kon rekenen en vertrouwen. Jacqueline stelde je nooit teleur!
    Jacqueline, een vrouw om nóóit te vergeten. Wat blijft zijn héél dierbare herinneringen.

    Janwillem - Woerden
    16 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Jacqueline in gedachten
    reactie 12   |   niet OK
    Jacquline was een prettige rustige buurvrouw. Ze deed graag mee aan de gezellige momenten van de straat, zoals af en toe een bbq of een borreltje of etentje met ons. Vorig jaar kwam ze bij ons voor een borreltje en nam ze een baby roos in een pot mee. Deze heeft heel leuk gebloeid en na de koude periode in het begin van dit jaar leek het alsof hij dood was gegaan. Maar nu begint hij ineens weer volop te groeien en hoop ik dat hij nog lang in onze tuin zal blijven staan.
    Het was altijd leuk om met Jacqueline over het leven te praten. Ze hield ook erg van de natuur en was dol op bloemen. Ze was in veel dingen geïnteresseerd en altijd positief.
    Zo zal ze in onze herinnering blijven en we vinden het heel leuk dat haar Astrid en Patrick binnenkort onze buren worden.
    Heel veel sterkte met het verwerken van jullie verlies en kom gerust net als je moeder af en toe een borreltje halen of een bbq!
    Hartelijke groet,
    Joep en Mariandl Verdonck

    Joep en Mariandl - Amstelveen
    16 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Lieve Astrid, Patrick en andere familie
    reactie 11   |   niet OK
    Ik heb Jacqueline ruim 40 jaar geleden voor het eerst ontmoet. We zaten samen in de FORT groep, de feministische oefengroep radicale therapie. We deelden als vrouwen lief en leed met elkaar. De afgelopen 20 jaar waren we nog met zijn drieen over. We kwamen maandelijks, om de beurt bij elkaar over de vloer en aten dan samen. Ik heb Jacqueline als een begripvolle, steunende vriendin ervaren , die gelukkig niet snel een oordeel klaar had en ik heb veel gehad aan haar rustige, nuchtere opstelling en wijze adviezen. Ik bewonderde haar om de manier waarop ze met tegenslagen in haar leven omging en hoe ze tot op het laatst positief bleef. Jullie kunnen trots zijn op zo’n bijzondere (schoon)moeder. Ik zal haar erg missen.
    Els

    Els - Amsterdam
    15 juni 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.