Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jacqueline Elburg

27-03-195406-02-2005
   Jacqueline is overleden aan die gevreesde ziekte, ze heeft de strijd niet kunnen winnen. Jacqueline deze site heb ik samen met je dochter marcy gemaakt, om je op deze manier te laten weten dat we je nooit zullen vergeten, we missen je allemaal verschrikkelijk, we denken iedere dag aan jouw.

   Overige informatie

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Always loved
    reactie 230   |   niet OK

    Always loved, never forgotten, forever missed.
    The wound is the place where the light enters you.


    r.maatkamp - Dinxperlo
    6 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Waarom?
    reactie 229   |   niet OK

    Waarom al dat vechten
    waarom al die pijn
    Je wilde hier niet weg
    je wilde bij ons zijn
    De strijd was oneerlijk
    en geheel niet terecht
    Je wilde nog graag verder
    maar verloor dit gevecht

    roelfien - DINXPERLO
    10 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Rots in de branding
    reactie 228   |   niet OK
    Je was een rots in de branding
    en koerste recht door zee
    Je trotseerde storm en golven
    alleen... je had de wind niet mee

    Roelfien - Dinxperlo
    5 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 227   |   niet OK
    Lieve mama,
    Het is alweer een tijdje geleden Dat ik je wat schreef, we zitten nu een Paar dagen voor moederdag, een dag die voor mij donker was is nu ineens een lichtpuntje.
    Deze dag Ben ik dankbaar voor mijn eigen dochter en Dat ik me geen wereld zonder haar Zou kunnen voorstellen.
    Dat elke slechte dag toch nog een mooie dag wordt, als ik thuiskomt en ze gelijk naar me toe rent om Me een knuffel te geven.
    Papa is mn beste vriend, en vaak zegt tie wel tegen mij Dat tie zo graag wou Dat je er nog even was geweest. Ik Kan me ook geen wereld zonder papa voorstellen.
    Ik hoop Dat je een beetje meekijkt, over mijn schouders en vooral ook een oogje in het zeil houdt over Row en over haar zult waken.
    Ik mis je mam.
    Liefs

    Marcy - ENSCHEDE
    4 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • 15 jaar
    reactie 226   |   niet OK
    Vandaag is het 15 jaar geleden dat je bent overleden aan die gevreesde ziekte, ik ben je nooit vergeten, je zit voor altijd in mijn hart, lieve jacqueline ik mis je ontzettend

    Roelfien - Dinxperlo
    6 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve mam
    reactie 225   |   niet OK
    Hey mam,
    Het is al heel lang geleden dat ik hier wat heb geschreven, eerlijk was ik deze site een beetje vergeten, maar ineens moest ik er aan denken, ik heb lopen huilen bij de reacties van iedereen vooral bij die van papa. Ik mis je elke dag nog steeds en vind het verschrikkelijk dat je nooit mijn dochtertje zal leren kennen, natuurlijk weet ik dat je van boven op me neer kijkt en vaak probeer ik ook contact met je te zoeken. Mijn dochter is een schat ze heeft mn leven zoveel kleur gegeven en natuurlijk mijn vriend ook sven ik ben dol op hem. en trots dat hij zn goede vader is voor Rowen, papa is sinds de geboorte van Rowen helemaal opgeleefd, ook lijkt zijn leven kleur te hebben, papa is mijn beste vriend en ga graag naar hem toen en als hij hier komt kijk ik er dagen naar uit. Tante Roelfien is oma geworden van Rowen omdat ze me na jou overlijden zo goed heeft opgevangen en altijd een moeder figuur is geweest en ook zij en ronny zijn zo trots als een pauw. De bijnamen van mn dochter zijn mijan adrianne, adrianne spreekt natuurlijk voor zich. ik ben trots dat mijn dochter de naam mag dragen van haar opa en natuurlijk ook van jou haar oma, vaak laat ik haar fotos van je zien, ik hoop dat papa nog eens het geluk mag vinden om weer liefde te kennen want ik gun hem niks liever dan weer een warme relatie na bijna 12 jaar alleen te zijn geweest, ik weet zeker dat je blij zou zijn als hij dit weer kan hebben. ik mis opa en oma ook nog elke dag, in maart word Rowen al weer 2! de tijd vliegt voorbij. Ik ben nu al aan het denken wat ik haar moet geven, maar ze is overal wel tevreden mee, maar vooral met haar knuffel waf waf haha zo heeft ze hem genoemd. ze is lekker ondeugend af en toe, zondag ga ik weer met haar naar opa , ze is zo gek op de opa's net zoals ik met opa , ik vind het een prettig idee dat je weer samen bent met opa en oma maar ik mis jullie zo af en toe. soms heb ik er hele erge moeite mee omdat ik natuurlijk niks met je kan delen, vooral mijn zwangerschap, ik mis kingie en centa ook nog elke dag, met king was het goed het leek wel een teken, toen hij overleed bleek ik al in verwachting wat ik niet wist, ik denk dat je misschien wel een handje geholpen hebt in mijn zwangerschap? maar ik ga nu afsluiten ik zal vaker wat hier neer zetten. ik praat ook vaak over je met papa. Ik mis je mam tot snel xxx marcy

    Marcy - Enschede
    3 november 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 224   |   niet OK
    Ik hou van je mam

    marcy -
    10 juli 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 223   |   niet OK
    Hai,jac ben weer even geweest om voor jou een paar kaarsen aan te steken,en inmiddels zul je me vader ook al wel ontmoet hebben,mei zijn we hem heelaas verloren,wat een gemis is het toch,mis jullie

    maureen -
    24 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 222   |   niet OK
    ook ik mis ze nog iedere dag! ze was niet alleenmijn schoonmoeder maar ook mijn vriendin, samen na het schuttersfeest en dat was met jou altijd gezellig. nu ik inmiddels niet meer met meer je zoon getrouwd ben, ben en blijf je de meest fantastische schoonmoeder die ik ooit heb geheb. Het ga je goed. liefs ilona 

    ilona - silvolde
    4 augustus 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 221   |   niet OK
    mis je

    maureen -
    28 april 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.