gedenkplaats van

Jameson geen

01-01-200601-01-2006
   De dood is overal en zo verschillend.In een straal van 100 meter rond de school zijn een aantal plekken die te maken hebben met de dood. Het filmpje geeft aandacht aan de plek waar Jameson verongelukte en de plek waar crimineel Martin Hoogland werd geliquideerd. In het stiltecentrum wordt aandacht gegeven aan deze overlijdensgevallen. Het portret van Jameson staat nog in het centrum, terwijl Martin Hoogland niet herdacht is.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Ik heb 15 jaar geleden een tidjje in New Jersey gewoond, er heerste daar indertijd een enorme teken-plaag (ofwel, een epidemie in Lyme's disease.) Het was toen al algemeen bekend dat de teken zich verspreiden of via herten (daar was ook een plaag van,) of via honden in de suburbs. Als zo'n teek van een hond overspringt naar een boom, dan moet deze teek eerst een paar meter omhoog klimmen (niet een makkelijk taak voor zo'n klein beestje) om vervolgens zich naar beneden te laten vallen in de hoop weer op een warmbloedig wezen (dat drinken ze nu eenmaal) te landen. Het lijkt me voor een teek efficienter om op dezelfde hoogte te blijven als je overdragers. De struik waar je vorige drager tegenaan geveegd heeft, heeft een grote waarschijnlijk in het pad te liggen van een volgende drager (hond, honden-bezitter, boswandelaar, of een ander zoogdier.)Het grootste risico is blote voeten in het gras. Sandalen of korte broeken dienen ook vermeden te worden. Na een natuurwandeling douchen kan veel tekenbeten vermijden, ze bijten niet direct. Controleer niet alleen haar en oksels, maar ook tussen je tenen, achter je knieen, etc Als je merkt dat een teek je gebeten heeft (zwart beestje ter grootte van een korreltje maanzaad dat zich aan je huid vestigd) met een pincet (je hebt ook speciale teekverwijderaars) losplukken. Mocht er later een soort kring om de wond vormen, direct naar de huisarts gaan. Een antibioticakuur lost de ziekte snel op, mits op tijd toegediend.

    Tiger -
    24 juli 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Hoi bij mij lukt het wel het filmpje af te spelen, maar je moet wel op bekijk video drukken en dan moet je ook windows media player hebben! Anders kun je het nog eens proberen te bekijken op www.ncrv.nl/express Daar staan ze ook ... succes

    fem -
    19 april 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    heej ik kan het filmpje ook niet afspelen..:( ik snap niet waarom niet..

    sandy -
    14 april 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    hey! jameson was een vriend van me, ik kan het filmpje niet afspelen, zouden jullie willen ervoor willen zorgen dat het filmpje zich automatisch afspeelt zodra ik op het kopje: Jameson klik??

    alard -
    11 april 2006

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie