gedenkplaats van

Jan Asselbergs

25-01-193717-01-2015
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Ingrid Plas

Condoleances

Bas Asselbergs
Mijn vader Jan Asselbergs overleed 1 jaar geleden, 8 dagen voor hij 78 zou worden. Ik werd door zijn gold-digger zwarte weduwe Christel van de Ven overal van buitengesloten. Maar karma rules, bitch. Wait and see. It aint over yet. The best is yet to come. Ik ben bloed en dat was jij nooit, dat ben jij niet, en dat zullen jij ook nooit worden. Jij was slechts een van de vele meisjes die hij had in zijn leven. Slechts aangetrouwd. En je hebt hem geen kinderen gegeven. Dus je bent niets. Mijn vader en moeder dansen nu weer samen... En jij kunt daar niets aan doen of ooit nog eens tussen hen komen staan. Mijn moeder is tot aan zijn laatste adem toch altijd zijn enige échte muze gebleven. Met jou zat ie de rit alleen maar uit, en de laatste jaren moest ie zich beperken tot opdachten en stillevens, omdat jij -zoals hij tegen Tonny zei- te afzichtelijk vergroeid was om nog te willen en kunnen schilderen of boetseren...en mijn pa gruwelde van vette wijven....van jou dus. Hij zei tegen mijn moeder: "Jij hebt met je 31 jaar ouder dan Christel, nog altijd een veel mooier en beter lijf dan zij heeft. Zo... daar mag je het weer een jaartje mee doen.
Bas Asselbergs - Tilburg
17 januari 2016
condoleance 5  |  
Joyce Culley-van den Bos
Lieve Jan, ik zal je jaarlijkste getekende kerst kaarten naar NZ missen - het spijt me dat uitgerekend dit jaar ik je (nog) niet had geschreven. Rust in alle vreden, Jan, de hele familie pracktisch wacht op jou en maken je het van harte welkom. In gedachten ben ik bij jou, en ik heb thuis een foto van het graf van je moeder in Bandoeng.

Met liefs en vrede je nicht
Joyce Culley-van den Bos NZ
Joyce Culley-van den Bos - Palmerston North NZ
19 januari 2015
condoleance 4  |  
Ingrid Plas
Helaas hebben wij beiden de pech gehad dat wij elkaar nooit hebben mogen leren kennen.
Het eerste wat je tegen mij zei was het enige en ook gelijk het laatste, met een vriendelijke glimlach op je gezicht zei je "hoi" tegen mij toen jij hoorde dat ik de vriendin van jouw jongste zoon ben.
Bij het horen van zijn naam glimlachte jij waarop jouw vrouw Christel explodeerde ! Die glimlach op jouw gezicht zei mij genoeg en deed mij goed.
Ik heb het heel erg fijn met jouw zoon en ik zal er altijd voor hem zijn wanneer hij mij nodig heeft.

Rust zacht,
liefs Ingrid.
Ingrid Plas - Tilburg
19 januari 2015
condoleance 3  |  
Natasja Dirken
Rust.
Rust zacht
Rust zacht en vredig
Voor hen die van jou houden zul je nooit ver weg zijn
Natasja Dirken - Nijmegen
19 januari 2015
condoleance 2  |  
Bas Asselbergs
De vele schilderijen, tekeningen, beelden en door jou gecomponeerde muziek zullen er voor zorgen dat de wereld jou niet zal vergeten. Je hebt ook nog 2 zoons en een práchtige kleindochter. Nu kun je eindelijk weer vrijuit dansen en zingen en schilderen met jouw enige échte muze en mijn moeder: Tonny Geelen..want wie je ook schilderde na de scheiding...haar karaktertrekken/gelaatstrekken zitten er in elk ander portret nóg steeds doorheen. Kenners van jouw werk zien dat. Ze was weg uit jouw leven, maar nóóit uit jouw hart. Dus geniet er maar van pa! Rust in vrede. Goede reis. Bas Asselbergs
Bas Asselbergs - Tilburg
19 januari 2015
condoleance 1  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Samen blijven we jou herinneren…

Deel deze Memori en

help zo ook mee

condoleances en

herinneringen te

verzamelen