Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jan Bonants

14-05-193121-12-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Hele goede herinnering aan Jan tijdens mijn van Spaendock tijd
    afz Huub Brekelmans

    Huub - Tilburg
    7 mei 2022

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen aan Jan, mede namens onze overleden moeder
    reactie 32   |   niet OK
    Beste Familie Bonants,

    Toen we het overlijdensbericht van Jan in de krant lazen, schrokken we. Jan leek ons nog zo vitaal. Het was meteen een moment om Jan te herinneren als de aardige en attente man, die bevriend was met onze ouders. Die vriendschap met Jan en Nettie ontstond door het 'kerkkoor Vierwindenlaan' en werd hechter toen onze ouders en Jan en Nettie op Het Laar kwamen wonen.
    Jan was attent voor ons moeder na het overlijden van ons Pa in 2013. Hij nam ons moeder mee naar het koor en naar uitstapjes en had veel belangstelling voor ons moeder tijdens haar laatste maanden in 2019. We hebben dit alles zeer gewaardeerd. In die periode hadden we zelf ook regelmatig contact met Jan en leerden hem kennen als een betrokken man. Zijn foto op deze gedenkplaats is precies de Jan die we gekend hebben; deze foto en de herinneringen aan hem zorgt voor een glimlach op ons gezicht.
    Wij wensen jullie veel sterkte om het verlies een plekje te geven. Hopelijk helpen de mooie herinneringen aan hem daarbij.
    Vriendelijke groeten van de Familie Roijers
    Middelgraaf 53, Tilburg

    Frie - Tilburg
    2 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Lieve familieleden
    reactie 31   |   niet OK
    Rond mijn 13de zijn Patries en ik vriendinnen geworden. Ik heb goede herinneringen aan de vele logeerpartijtjes bij jullie thuis. in 1982 mocht ik mee op vakantie naar Bollendorf. Foto’s van deze vakantie ontbreken maar wel aan kaart aan mijn ouders. Hierin schreef ik dat we vanwege het warme weer regelmatig gingen zwemmen en dat meneer en mevrouw Bonants (zoals ik ze noemde) 1 keer mee waren geweest en erg verbrand waren. We hebben een leuke vakantie gehad.

    Liefs Monique

    Monique en Joop - Tilburg
    31 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Dierbare herinnering aan een aimabele man.....
    reactie 30   |   niet OK
    In 1962 kwam ik als jonge schoolverlater te werken op de afdeling beleggingen bij Bureau van Spaendonck in de Willem II straat te Tilburg . Ik heb daar ,voor ik overstapte naar de makelaardij , 10 jaar lang plezierig mogen werken onder de " vaderlijke vleugels" van Jan. Jan was een bijzonder zachtaardig en sympathiek man en voor mij, als onstuimige jongeling , een echte vaderfiguur. Het contact was bijzonder goed en zelfs na werktijd hebben mijn vrouw en ik dan ook regelmatig in de Lage Witsiebaan gezellig een kaartje gelegd met Jan en Nettie. Er blijven dan ook alleen maar mooie herinneringen aan Jan en ik was bevoorrecht om lange tijd in zijn omgeving te mogen zijn. Een mooi en lief mens is van ons heen gegaan.
    Familie, oprechte deelneming in dit verlies.

    Riet en Frans van Gool

    Frans - Tilburg
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Condoleance van de familie Martens
    reactie 29   |   niet OK
    Dag lieve Familie Bonants-Wels,
    Wij hebben vandaag via livestream de afscheidsbijeenkomst van jullie pap mee mogen maken. Jullie pap, de jongste telg van de familie Bonants-Martens, was voor onze familie Martens uit Luyksgestel een merkante neef die, vonden wij, moeiteloos en belangstellend alles regelde wat hem voorkwam. Dat hebben wij ook tijdens de afscheidsviering, via z'n kinderen en kleinkinderen mogen ervaren. Een vader-grootvader om heel trots op te zijn.
    Familie Martens, Harrie en Els.
    p.s. Mogen wij enkele bidprentjes ontvangen.
    H.A. Martens
    De Paaldreef 10
    5571 TN Bergeijk

    H.A. - Bergeijk
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    gecondoleerd met het verlies van jullie papa, voor mij een hartelijke en attente oom
    jammer dat het geplande bezoek in de herfst door corona niet heeft kunnen plaatsvinden

    Hans en Bernadette


    bernadette - knokke
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 26   |   niet OK
    Lieve Leonie, Tessa, Lucien en de rest van de famille,

    Ik heb en jullie vader en grootvader niet goed gekend maar ik heb heel goeie herinneringen van hem toen hij een keer met jullie kwam met Kerst in België.
    Hij heeft zich zo goed aangepast en was zo vriendelijk en sympathiek. Hij had voor ons ieder jaar mogen komen.
    Jullie hebben allemaal een heel mooie afscheid georganiseerd.

    Veel sterkte.
    Séverine.

    Séverine - Rhisnes, België
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 25   |   niet OK
    Wat een warm afscheid voor jullie hartelijke, betrokken en ondernemende (schoon)vader en opa. Wij wensen jullie allemaal veel sterkte bij het dragen van het verdriet en het gemis. De warme, goede herinneringen zullen zeker tot steun zijn. Hartelijke groet van Hanne en Maarten

    Hanne en Maarten - leiden
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Jan, lieve familie van Jan,
    reactie 27   |   niet OK
    Wat een prachtig afscheid was het. Raar vanuit mijn 'thuiswerkplek' op de computer maar het bleek gelukkig geen beletsel om me heel dichtbij te voelen. Herinneringen komen ook bij mij naar boven. De betrokkenheid van alle Lage Witsiebaanburen was groot, ook toen onze ouders niet meer op de LageWisiebaan woonden! Onze ouderrs deelden hobbies (Dinie ging naar de gym met Nettie, met de "Waaijers" erbij waren er de vele kaartavondjes), en samen gingen ze op vakantie. Maar bovenal waren ze er voor elkaar in minder gelukkige, soms ronduit moeilijke tijden. Toen Dinie Alzheimer kreeg waren Jan en Nettie zo ongelooflijk lief en behulpzaam voor Piet en 'ons mam' zowel in troost als met practische zaken. Ja, we zullen ondanks het grote gemis, doorgaan, en dan doorgaan met Jan als groot voorbeeld voor hoe door te gaan: betrokkenheid bij de ander, attent zijn en naar elkaar omkijken! Heel veel sterkte voor jullie allemaal, liefs Gabrielle

    Gabrielle - Den Haag
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 24
    Désirée Kluiters

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Désirée - Kortenhoef

    28 december 2020

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.