gedenkplaats van

Jan Duim

30-10-195113-01-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Gedicht
    reactie 26   |   niet OK
    Hagel en Vogels .
    Nu. Het leven is verteld.
    Broer, Jan, ik groet je.
    Haiku 18-1-2020

    Rob - Amersfoory
    19 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Errol en Anita Hulsthoff
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Errol en Anita - Almere
    18 januari 2020
    reactie 25
   • Stephen Emmer
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Stephen - amsterdam
    18 januari 2020
    reactie 24
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve Familie Duim,

    Wat oneerlijk is de wereld toch, de laatste reis van Jan had nog heeeeeeeel lang moeten duren. Ik wens jullie heel veel sterkte en denk aan jullie.

    Liefs Annemieke Salis

    Annemieke - Nieuwe Niedorp
    18 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Jelle Breeuwsma
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jelle - Folsgare
    18 januari 2020
    reactie 22
   • De eerste keer?
    reactie 21   |   niet OK
    Ik was 18 en dus stappen en vaak, te veel , drinken. Meestal liep dat goed af, maar 1 keer niet. Gevallen, gebrokenkaken en alle tanden los. 4 weken in het VU. Uiteindelijk mocht ik op een zaterdag naar huis. Ik zag er niet uit; opgezwollen gezicht, een gegipste band om mijn hoofd met stalen uitstekende pennen waaraan elastieken bevestigd waren. Om de kaak op de juiste plek te houden. Kortom , niet echt moeder's mooiste. Ik had van het ziekenhuis het aanbod gekregen om met de taxi naar huis te worden gebracht. Gretig had ik ja gezegd, ik schaamde me toch wel , zo voor het eerst in het openbaar te verschijnen. Mijn vader, groenteboer met een ventwijk, was gewoon aan het werk. Hij had wel andere dingen te doen dan een onvoorzichtige zoon te komen ophalen.
    In de hal stond een jonge, naar later bleek Amsterdamse , taxichauffeur. Hij had een vrolijke oogopslag. Natuurlijk raakten we snel aan de praat, wat er gebeurd was...... Het was een leuk gesprek. In Amsterdam Noord vroeg ik of hij wist waar Zunderdorp lag. Ja, dat bleek hij wel te weten. Verrassend, want de meeste rechtgeaarde Amsterdammers hadden nog nooit van zo' n dorpje gehoord. In Zunderdorp aangekomen vertelde hij dat hij daar zelfs familie had wonen. Verrast begon ik te vissen. Ik vroeg waar die familie dan wel niet woonde. Toen we mijn straatje indraaiden zei hij grijnzend dat die familie op Torenven 5 woonde. Het adres van mijn ouders. De taxichauffeur was Jan. We hebben nog een tijdje gepraat en hij heeft snel een kop koffie gedronken. Daarna moest hij weer door.
    Dit was een heel leuk ( eerste) moment waar ik nog vaak aan heb teruggedacht.
    Albertine en familie , heel veel sterkte, Jan was een bijzondere man.
    Alex Verweij

    Alex - Monnickendam
    17 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 20   |   niet OK
    Jan , sportvriend, klaverjasvriend, moppentappervriend, muziek(frank sinatra) vriend, appvriend , na het sporten nog een uurtje praten vriend, kortom een ..........vriend . ik ga je missen op de Maandagavond en de Zaterdagmorgen. Jan Meivogel

    Jan - Almere
    17 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie
    reactie 19   |   niet OK
    Mijn oprechte condoleance en heel veel sterkte voor familie en naaste. Jan was altijd een fanatieke sportpartner bij Heart-Beat. We zullen hem missen.

    Yuri - Almere
    17 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 18   |   niet OK
    Lieve familie Duim,hoorde heden ochtend van het plotseling overlijden van Jan en dacht daar gaat weer een prachtig mens altijd afspraak is afspraak altijd op tijd kortom een man waar je op kon rekenen en als je dan zo uit het leven wordt gerukt komt dat extra hard aan,ik wens jullie allemaal heel veel sterkte in de tijd die gaat komen,lieve groet Rob Kooijman en Robbie Duivelshoff oud medewerkers van de Stads Bank.v.Lening Amsterdam het bedrijf waar Jan jaren voor heeft gewerkt,tot onze grote tevredenheid.

    Rob - Almere
    17 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • .
    reactie 17   |   niet OK

    Lieve Albertine en kinderen,

    Geschrokken en met ongeloof vernamen we dat Jan maandag naar het ziekenhuis was gebracht en dat hij kort daarna is overleden. Veel te vroeg en zo kort na het begin van zijn lang gewenste pensionering. Wij bewaren hele goede herinneringen aan onze ontmoetingen, waarvan hierbij een herinnering aan een bezoek aan jullie op de camping op Texel.

    Wij wensen jullie heel veel sterkte en denken aan jullie.

    Caty en Bert


    Bert en Caty - Nijmegen
    17 januari 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie