gedenkplaats van

Jan Schepers

15-03-194728-04-2019
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Verjaardag van Oma
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve opa,

    Daar was dan de dag dat oma jarig was.
    In eerste instantie stond ik ingepland om extra te werken op 8 augustus, dus had ik extra opvang geregeld bij t Heikantje voor Milan en Vince. Uiteindelijk was de planning aangepast en stond ik niet meer extra ingeroosterd, dus had ik besloten om die opvang maar zo te laten en dat ik dan gewoon gezellig bij oma langs zou gaan en indien het mooi weer zou zijn, zouden we samen gaan fietsen. En was prachtig weer afgelopen donderdag, dus we zijn gezellig samen gaan fietsen. Eerst naar het kabouterbos en daarna door richting Deurne om daar samen lunchen bij Plein Vijf. Vervolgens via Vlierden weer terug naar oma gefietst. En zondags heeft ze haar verjaardag gevierd voor ons allemaal, de eerste verjaardag van Oma waar jij niet bij was. Er staat een mooie foto van je op de kast en ik had een bloemstukje voor oma waar ik een vlinder bij heb laten zetten als symbool van jou!
    Wij zijn nu zelf alweer bezig met de voorbereidingen voor de verjaardag van Vince, want die wordt aankomende zondag alweer 1 jaar. Wat is de tijd toch snel gegaan. Het is zo’n vrolijk en leuk manneke. En de dag erna is het de grote dag voor Milan die dan zijn eerste schooldag heeft! Er staan zoveel spannende en leuke dingen op de planning die ik zo graag met je had willen delen.
    Hopelijk kijk je vanaf boven mee naar deze momenten en hoe trots je op die mannekes kunt zijn!

    Liefs Veronique

    Veronique - Helmond
    13 augustus 2019

    Deel deze pagina:

   • Milan 4 jaar
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Opa,
    22 juli is Milan alweer 4 jaar geworden. En dat hebben we 21 juli met familie en vrienden gevierd. Wat heeft hij genoten van z’n feestje en wat was ie blij met zijn cadeautjes. Maar wat was het een rare dag en een raar weekend. We hebben een maand daarvoor op 20 juni ook afscheid moeten van Noa, haar pootjes waren op en de artrose in haar voorpoten was inmiddels heel erg geworden. Ze ging snel achteruit en opereren had helaas geen zin. Dus hebben we de moeilijke keuze moeten maken om
    haar te moeten laten gaan. En daarnaast hadden we op 20 juli de uitvaart van Celestine, die op 16 juli was overleden aan de gevolgen van kanker.
    Dus 20 juli een uitvaart en daarna de taart ophalen en weer verder met de voorbereidingen van het feestje van Milan voor de dag erna. En op de dag zelf was jij er niet, maar ook Noa en Celestine waren er niet..
    Het eerste feestje bij ons waar je niet bij was, dat viel me best zwaar. Maar in gedachten was je erbij. Intussen hebben Milan en Vince een Speeltoestel in de tuin staan en we hadden dus ook de schommel opgehangen die jij en oma in maart nog samen in Duitsland hebben uitgezocht voor Vince. En wat hebben alle kids die er zondags waren plezier gehad op de schommel, ik zei nog tegen oma dat het zo jammer is dat jij niet meer kan zien hoeveel plezier ze van het cadeau hebben! Je had er gewoon bij moeten zijn lieve opa. Je bent echt veel te vroeg van ons heengegaan! :(
    Volgende week staat de verjaardag van oma op de planning, de eerste verjaardag van oma zonder jou. Weer zo’n rare dag.. maar helaas zullen er nog meer van die eerste dingen zonder jou gaan komen..
    Want een week later wordt Vince alweer 1 jaar. Het is zo’n vrolijk en ondernemend mannetje, net als zijn grote broer. En
    hij is in de afgelopen maanden zoveel gegroeid en veranderd.. ik baal er van dat je dat allemaal niet meer mee kan maken.
    Maar ook daarbij geldt, wat je in hart bewaart raak je nooit meer kwijt. In gedachte zul je ook daar weer bij zijn.

    Ik hou van je lieve opa!
    Xx Veronique

    Veronique - Helmond
    30 juli 2019

    Deel deze pagina:

   • Ik mis je
    reactie 1   |   niet OK
    Ik mis je zo erg lieve opa!
    Ik wil je nog zo graag even spreken, even zien, even een knuffel geven. Het kan gewoon allemaal niet meer..
    Het valt me zo zwaar, het onverwachte vertrek, geen afscheid kunnen nemen.. in de veronderstelling dat je nog heeeeeel wat jaren bij ons zou zijn, maar ineens is alles anders. Ik had je graag nog willen vertellen hoe Milan z’n doorschuifmiddag op de basisschool was, hoe goed hij die 2 uurtjes oefenen op school heeft gedaan. Dat Vince inmiddels kan staan, en kruipen..
    De verjaardagen van de kids staan bijna voor de deur, Milan die 4 jaar wordt en Vince zijn eerste verjaardag. Dagen waar jij bij had moeten zijn lieve opa. Ik mis je zo ontzettend erg.. ????
    Ik hou van je, Liefs Veronique xxx

    Veronique - Helmond
    13 juli 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie